Po čemu si zaključio?GAL je napisao/la:Dzaba ce se juBe pojacavati ,kada bayern pocne da od sledece sezone vedri i oblaci ,ovo je samo pocetak ove sezone ,nece te nam ni kopacki moci obrisati![]()
.

Daj nam izvor za Higuaina?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Po čemu si zaključio?GAL je napisao/la:Dzaba ce se juBe pojacavati ,kada bayern pocne da od sledece sezone vedri i oblaci ,ovo je samo pocetak ove sezone ,nece te nam ni kopacki moci obrisati![]()
.
Trequartista je napisao/la:Zato što mu je noga na ljeto.
Nema šanse da bi ga ja prodao za te pare. Vrijedi on našem timu više od toga. Minimalno 20 miliona.Trequartista je napisao/la:Ja ozbiljno govorim, ako neko ponudi 15 i više miliona za Vučinića bit će prodan. Vučinić uopšte nije u klubu "nedodirljivih."
Diamanti je doktor za **** Vučinića.gojzerica je napisao/la:Taj napadač će vjerovatno biti iz Italije (Diamanti sigurno), tako da će Mirko biti u prvih 11 zajedno sa Llorenteom.
Trequartista je napisao/la:Zato što mu je noga na ljeto.
Baš zato ga ne bi ni prodavao. Samo mu smanjiti platu za, recimo milion eura, i ako hoće nek ostane.Trequartista je napisao/la:Ne bih ja rekao. Napadač koji dođe će sigurno biti svjetska klasa.
Meni je nejasno otkud uopšte to da nam Diamanti sigurno dolazi.
Juve ga je platio 17 miliona, a s obzirom da je sada još dvije godine stariji, ostale su mu još dvije godine ugovora ako se dobije i 15 bit će super, doduše od Engleza bi se moglo izvući 20.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.