FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

leorey
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la leorey » 01 maj 2014, 00:31

leorey je napisao/la:
Klare je napisao/la:Bundesliga većinom se slažem s tobom, tako je i u ovom postu, Švajn i Ribi najviše nedostaju,
da li je do njih, Gvarde, ili... :?

Forma je očajna, ništa nam ne nude, čista nula, a samo mi znamo koliko mogu i koliko vrijede.

Onaj njihov bek kiris'o na Riberija, disati mu nije dao, naprosto ga gurao nazad,
a da je to bio pravi Riberi znamo da bi mu prod'o jedan lažnjak da mu se čitavu utakmicu vrti,
više ga ne bi smio ni napasti..., onako je namirisao krv, još se više okuražio, i dobijemo suprotne uloge od onoga što je trebalo biti.

Švajn igra kao da i ne igra, greška za greškom, bezidejno, bezvoljno, možda previše obaveza od Gvardiole? :?

Ne bih se složio za Lahma i naše stopere, njih niko nema prava kritikovati.

Lahm je sinoć bio i najbolji, svukud ga je bilo, koliko puta je zatvorio, fascinantno je kako u punom trku odnosi sve one njihove atlete. :cool:

Fenomen! :!:

Što se tiče naših stopera najmanje su krivi, a čak su par puta na vjetrometini i spašavali ostatak ekipe. ;)

Još bih izdvojio Rikija Martina Havija Martineza. :cool:
Sam sebi ne vjerujem šta sam pisao pri njegovom dolasku :oops: , lik je zvijer, jedan od najboljih na svojoj poziciji što su ikad Zemljom hodali, a danas je bez premca, daleko najbolji defanzivni vezni današnjice! :!:

Znamo da je 3x sporiji od Bejla ali kako ga je uštopao u onom jednom trku :tokralju: ,
i to mu nije izbio loptu, nego njega nije pustio da otrči, kao čičak mu se priljepio. :shock:

BadrHari može li gif? :? :pray:

Eto to su neke stvari, minimalne od naših doduše bile, ali koliko-toliko mi zasladile gorak okus.

Što se tiče Gvardiole, trenutno nemam konkretno mišljenje kako dalje,
pokazao je da Bayern može pomjeriti granice, igrati najdominantniji fudbal,
a opet kao da je došlo do nekog zasićenja :? , dosta rano, kao da igračima pun kofer tih njegovih nimalo lakih zadataka što pred njih postavlja. :?

Ne znam, drag mi je kao čovjek i pojava, njegov način shvatanja fudbala mi se sviđa,
samo se nadam da će do početka sezone opet to biti onaj najbolji Bayern. :salut:

Sinoć mi je bilo žao, bio sam nizašta, ali danas se ipak nameće stvar da je Bundesliga prioritet, a i polufinale LP je jedan dobar rezultat, kup sumnjam da u ovakvoj situaciji možemo osvojiti. :shh:

Ukoliko se nekom srećom i to dogodi onda je sezona odlična,
te se ova greška protiv Reala itekako može lahko oprostiti,
mada sam mu ja već oprostio, jednostavno moram, toliko sreće i nevjerovatnih partija su nam pružili ove godine, 19 pobjeda zaredom neki prelako zaboravljaju.

Poslije ovakvog šamara sumnjam da neće ništa mijenjati, previše je pametan da bi toliko tvrdoglav bio.
Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog Arsenala :kafa:
Da ti objasnim kao navijac Barce
Ronaldo>Ribery
Bale>Robben
Modric>Kroos
Di Maria>Muller
Schweini-Alonso ( tu negdje)
Benzema > Mandzo
Ramo>Dante
Pepe> Boateng
Alaba>Coentrao
Iker>Neuer
Lahm>Carvajal

Eto to ti je po imenima stvarna slika tvog kluba kad poredis "tvoje" igrace sa igracima Reala.
27.10.2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 maj 2014, 00:35

Svi oni koji ocekuju odlazak Pepa, nakon 1 sezone, u velikoj su zabludi.
On ima ugovor na 3 godine, gdje je osnovni cilj osvajanje barem jos jedne titule LP.
Dupla kruna u Njemackoj se podrazumijeva, i ona je pod moranje.
jedva cekam prelazni rok na ljeto, koji bi dosta toga mogao otkrit' sta Pep namjerava s ovom ekipom, a transfera ce bit' u to sam siguran.

"Nešto ne štima u Bayernu. Mi to znamo već nekoliko sedmica. Ovo je jedno veliko razočarenje. Sve do prije par sedmica ekipa je igrala na vrhunskom nivou i bila spremna za najveće izazove. Potom je došlo do naglog pada i manjka koncentracije koji je kulminirao na sinoćnjoj utakmici," rekao je Beckenbauer.
Stari prdonja nastavlja po starom. :roll:
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 01 maj 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 maj 2014, 00:36

Omerbavarac je napisao/la:Pa ova ekipa je jednom pala na najnize grane i opet se naredne godine vratila kao da nikad nista nije bilo. Izgubili smo polufinale a ne bitku za zivot, pobogu. :x
Ma nije meni krivo sto smo izgubili polufinale, vec nacin na koji smo izgubili. Europski prvak je djelovao kao skupina amatera. Nista nam nije islo, ni forma ni postavka nista, a svi znamo kakav je ovo tim.
Momci sto se tice te "izjave" Guardiole, ne vjerujem da je zaista istinita, pa zar zaista mislite da bi bilo koji trener, a pogotovo Guardiola koji je osvojio mnogo trofeja kopirao bilo koga ? Ta izjava je samo novinarska patka po meni :?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 01 maj 2014, 00:36

Sve je to tako,
a ovdje gosti dođu i onda nama govore kako Bayern treba nove stopere itd.,
kao da oni bolje od nas znaju.
leorey je napisao/la:Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog Arsenala :kafa:
Ovi su najgori, nismo tu da komentarišemo jedni druge,
tema je ta i ta.
A ako već hoćeš ja kažem da si jedan smrad neviđeni, iako prvi put za tebe čujem. ;)

Otkud tebi pravo da mene porediš sa tamo nekim o kome ne znam ni šta ni kako je pisao. :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 maj 2014, 00:39

Nije neka prevelika frka ni kup izgubiti, jer na suprotnoj strani imaš Dortmund, tim koji u posljednje vrijeme zna kako poniziti Bayern.
Klare je napisao/la: Izgubio 1 ili 5:0, izgubio si, nećeš dalje.
Nije to isto, jbmu. :nedam:
Zamisli da se kojim slučajem meč i rezultat lomio protiv Reala, je li bi to bilo isto kao ovo predavanje nakon pola sata igre?
Suština je ista, ali način na koji si izgubio zna ostavljati malo duže tragove.

Srazmjerno tome, ni eventualno izgubljeno finale u Berlinu neće ostaviti isti trag zavisno od načina kako do njega dođe.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 01 maj 2014, 00:41

Bundesliga je napisao/la:Ta izjava je samo novinarska patka po meni :?
Moguće, iako u njoj ima istine dosta.

A ne znam meni je svejedno s koliko god razlike izgubio, na kraju se porazi, pobjede i trofeji broje.

Čak mi ono tješnje i teže pada, ne znam ljudi smo, različiti smo u nekim pogledima.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 01 maj 2014, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2014, 00:42

gerdmuller je napisao/la:Pep Guardiola-Poraz od Reala za nas je bio debakl.Ali mi cemo biti jos snazniji,pokazat cemo svu svoju snagu i moc.Ja priznajem,glavni sam krivac za poraz.Cim sam dosao u Bayern pokusao sam nametnuti svoj stil igre.Igraci su to s vremenom prihvatili i ja sam bio zadovoljan igrom.Međutim kasnije se ispostavilo da je ta igra procitana od strane svih timova,pa su slijedili losi rezultati.Na ljeto nam dolaze 2.sjajna igraca i pokušat cemo dovesti jos nekoga.Od iduce sezone stupa nova igra,bez puno komplikovanja i igre na posjed.Zelim da Bayern igra onako kako su igrali dok ih je vodio Jupp.To je moj primarni cilj u sljedecoj sezoni.Iduce sezone vidjet cete najjaci Bayern. :salut:

:clap:

Kad smo se vratili nakon finala 2012 onda ćemo se vratiti i nakon ovog još jači.

Pep nije glup čovjek i sigurno je uvidio sve nedostake svoje filozofije igre u ovom Bayernu.Uz 2-3 nova igrača nema sumnje da ćemo naredne sezone opet krenuti na triple.

Što se tiče kupa ne znam koliko će ekipa biti psihički spremna al' vjerujem da će Pep pronaći način i uliti im dodatno samopouzdanje koje im je falilo zadnjih utakmica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 maj 2014, 00:43

Klare je napisao/la:Sve je to tako,
a ovdje gosti dođu i onda nama govore kako Bayern treba nove stopere itd.,
kao da oni bolje od nas znaju.
leorey je napisao/la:Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog Arsenala :kafa:
Ovi su najgori, nismo tu da komentarišemo jedni druge,
tema je ta i ta.
A ako već hoćeš ja kažem da si jedan smrad neviđeni, iako prvi put za tebe čujem. ;)

Otkud tebi pravo da mene porediš sa tamo nekim o kome ne znam ni šta ni kako je pisao. :roll:
Znam ja a i svi, sta si ti pisao i kako si bio nerealan.Sekunde nisi objektivan.Najbolji na svijetu? Aha, bili prosle godine.Ti zivi u zabludi i dalje, ali je istina da nemate igraca za tiki-taku, ono jucer je bilo RUGLO, kruzenje, malo je falilo da zaspem, cak gore od gnjavljenja lopte Barce ove sezone i to ti kaze navijac Barce, vrijedjate nas kad poredite igru Bayerna sa igrom Barce od 2009-2012.Imali ste loptu i niste znali sto sa njom.Za onakvu igru potreban je Messi a ne prosjecna imena.Ronaldo je za Riberija Messi.Govorio si da cete dobiti Real 4-5 razlike a oni po imenima imaju duplo bolju ekipu, a evo boga mi i po igri.Toliko
27.10.2020

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 maj 2014, 00:50

geronimo je napisao/la:Nije neka prevelika frka ni kup izgubiti, jer na suprotnoj strani imaš Dortmund, tim koji u posljednje vrijeme zna kako poniziti Bayern.
Nije to isto, jbmu. :nedam:
Zamisli da se kojim slučajem meč i rezultat lomio protiv Reala, je li bi to bilo isto kao ovo predavanje nakon pola sata igre?
Suština je ista, ali način na koji si izgubio zna ostavljati malo duže tragove.

Srazmjerno tome, ni eventualno izgubljeno finale u Berlinu neće ostaviti isti trag zavisno od načina kako do njega dođe.
Gledajući samo rezultat, otprilike je isto(neću baš reći potpuno) 1-0 ili 5-0, ali upravo način na koji si izgubio ostavlja posljedice.Ekipa sa takvim napadačkim potencijalom pala bez ispaljenog metka.U 180 minuta igre sve što smo pokazali je nemoć.Mene, kao navijača Bayerna, bilo je sram dok sam gledao utakmicu(a to se dešava prvi put otkako gledam fudbal!).Prvi put sam se ja postidio ispred njih.Protiv Reala su predstavili sve ono što Bayern NIJE!
Sad bih dao sve da smo 10-0 izgubili ali da sam gledao Bayern!Da sam vidio da napadaju i u onim posljednjim minutama a ne da se predaju na polovici prvog poluvremena...
Da ne govorim još o onom neprihvatanju poraza(vlastitog).Nadam se samo da će ih ovo prizemljiti.Ne želim da gledam šamaranje, prgavost, sukobe(itd.) iz nemoći, nego borbu do kraja na fudbalskom polju. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 maj 2014, 00:57

Koliko god to za neke bila glupost, ali mene Real nije ni sekunde ničim impresionirao.
Dakle, Bayern je sam sebe pobjedio, jer ni u jednom momentu nije ličio na ekipu na koju smo navikli u zadnje vrijeme.
Dva-tri igrača van forme, odmah se osjeti, ali kada ti kompletan tim zakaže, ne treba ti Real na suprotnoj strani da budeš išamaran.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 01 maj 2014, 00:59

Pa dobro ima i toga naravno, uglavnom tu su nam mišljenja negdje,
vidjećemo od iduće godine, odmah u startu se očekuje puno bolja igra,
ukoliko toga ne bude, neće je nikad pod vodstvom Guardiole biti.

I prijatelju skroz si upravu samo ja nisam to htio pisati, dovoljno sam pažnje na sebe skrenuo :mrgreen: , i previše :urnebes: , ali Bayern je sam sebe pobijedio, prihvatili to oni ili ne,
svi mi znamo kako bi se ovo završilo da su okolnosti 'normalne'.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 01 maj 2014, 01:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 maj 2014, 01:03

anelbavarac je napisao/la:Ovaj Koke bi nam pravo leg'o. :kafa:
Auuu kako uzasno izgledas :D
Ti metni barem kakav Bayernov potpis... MIA SAN MIA po mogucnosti zar ne @Magicare :?:

Da ne ponavljam jedno te isto obzirom da je kolega 'ercegovac tu :D
Guardiola je sam izjavio nesto u smislu "mozda ovaj stil nije dobar za Bayern" , kao analizirati cemo sve detaljno. :shock: Ostaje veliki zal sto je jedna ubergeneracija Bayerna koja je bila zrela za odbranu naslova morala pretrpjeti jednu ovakvu blamazu da bi se progledalo ocima.
Nekako sam se odmah sjetio one Srpske izreke (no provocation), "Kasno Marko na Kosovo stize".
Ajde, mozda i nije kasno ako se konacno prestane forsirati nesto sto ovoj ekipi jednostavno ne lezi.
Dakle treba mu dati jos jednu sansu. U narednoj sezoni ocekujem da ce se konacno on prilagoditi ovoj ekipi, u suprotnom slavit cu dan kada napusti Munchen.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 01 maj 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 maj 2014, 01:06

geronimo je napisao/la:Koliko god to za neke bila glupost, ali mene Real nije ni sekunde ničim impresionirao.
Dakle, Bayern je sam sebe pobjedio, jer ni u jednom momentu nije ličio na ekipu na koju smo navikli u zadnje vrijeme.
Dva-tri igrača van forme, odmah se osjeti, ali kada ti kompletan tim zakaže, ne treba ti Real na suprotnoj strani da budeš išamaran.
Svakako da nisu.Uzeli ponuđeno kao i nekoliko ekipa prije njih. ;)
Zato kažem da će se u finalu dobro napatiti.Naročito ako ih "uzdigne" visoka pobjeda protiv "ovakvog" Bayerna.Atletico djeluje kompaktno ove sezone i ne dopuštaju mnogo prilika protivnicima, a opet znaju i pronaći "snage" da nadoknade zaostatak(kao što su večeras uradili).Samo, kakav bi to šamar bio da im gradski rival "mahne" Primeru i "klempu" ispred nosa :o
Trebao bih uzeti pauzu, ne znam šta mi bi da ovoliko pišem u prethodnih nekoliko dana.Obično sam tu samo da čitam.Sad sam nakupio kredita da pola godine ne napišem ništa :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 maj 2014, 01:12

Geronimo je upravu sigurno, ni protiv Jedinstva Bayo nije igrao puno bolje, samo sto ovi nisu imali kvaliteta da to kazne.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 maj 2014, 01:14

S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, kakav bi to šamar bio da im gradski rival "mahne" Primeru i "klempu" ispred nosa :o
E za to vrijedi 'mirne' glave (konačno :D ) pogledati finalni meč.
Jedan davež manje (Smorinjo) kao i to da Čelzi ne bude u zadnje tri godine dvaput u finalu, a ovamo ovi realovci digoše uzbunu sa tom decimom.
Pa koji bi to raj bio da ih ovaj Gaučos totalno poremeti. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 maj 2014, 01:16

Bilall je napisao/la:Auuu kako uzasno izgledas :D
Ti metni barem kakav Bayernov potpis... MIA SAN MIA po mogucnosti
Ma skidam ovo za koji dan, ko mu yebe mater.
Prije cu ugasit profil nego ovo nosit godinu dana.
Bundesliga je napisao/la:Geronimo je upravu sigurno, ni protiv Jedinstva Bayo nije igrao puno bolje, samo sto ovi nisu imali kvaliteta da to kazne.
Treba bit' realan, to je ziva istina. Imali su nas u konpcima poslije onog gola Evre.
Nisu znali iskoristit' ponudjeno.

Klare

Post Postao/la Klare » 01 maj 2014, 01:27

geronimo je napisao/la:ovamo ovi realovci digoše uzbunu sa tom decimom.
Eno već je upisali. :D
geronimo je napisao/la:Pa koji bi to raj bio da ih ovaj Gaučos totalno poremeti. :mrgreen:
:urnebes:
Gaučos im pametno postavio minu u Kupu Kralja, te sad sa saburom pričekuje napad Reala. :mrgreen:

Igraju kao navijeni, nevjerovatno su brzi u presingu i pokrivanju prostora,
dosta podsjećaju na nas od prošle godine.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 maj 2014, 03:02

Ma gdje je ba isto.Osramotise nas ljudi.Ja cu vala pamtiti 2013. godinu dok sam ziv i Juppa i dominacije nad Barcom i osvajanja tripple-a.
Da nismo gledali kako ovi momci prave dar-mar po Europi prosle sezone,ne bi razocarenje bilo ovoliko.
Da je bilo za njih 1:0,pa 0:1 moglo bi se i preci preko toga,ali 0:4,pa Schalke jbt.

Sto se mene tice,Guardiola ako izgubi u kupu,nek' kupi prnje.
90% nas bi s onakvim timom osvojilo Bundesligu kad bismo isli na treninge i donosili im lopte samo da se ganjaju.
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 maj 2014, 03:05

gerdmuller je napisao/la:Pep Guardiola-Poraz od Reala za nas je bio debakl.Ali mi cemo biti jos snazniji,pokazat cemo svu svoju snagu i moc.Ja priznajem,glavni sam krivac za poraz.Cim sam dosao u Bayern pokusao sam nametnuti svoj stil igre.Igraci su to s vremenom prihvatili i ja sam bio zadovoljan igrom.Međutim kasnije se ispostavilo da je ta igra procitana od strane svih timova,pa su slijedili losi rezultati.Na ljeto nam dolaze 2.sjajna igraca i pokušat cemo dovesti jos nekoga.Od iduce sezone stupa nova igra,bez puno komplikovanja i igre na posjed.Zelim da Bayern igra onako kako su igrali dok ih je vodio Jupp.To je moj primarni cilj u sljedecoj sezoni.Iduce sezone vidjet cete najjaci Bayern. :salut:
Izvor?
#miasanmia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 maj 2014, 10:08

Omerbavarac je napisao/la:Dajte malo optimizma i malo nade jer cak i sa smjenom Pepa ne znam da bi se moglo nesto bolje napraviti, pa makar se i Jupp vratio.
omere dilbere, sve je do taktike.
ako imas dva najubojitija krila, pogresno je natjerati ih da igraju igru kratkih pasova.
zasto? zato sto si im u startu uzeo njihovo najjace oruzje: brzinu i tempo dribling.
osim toga, pod hitno odustati od yebenog pokrivanja prostora u fazi odbrane i vratiti se markiranju igraca.
ako je gvardo gledao sinosnju tekmu, vidio je kako to rade ekipe sa najboljim odbranama na svijetu.
i na kraju, martinez mora igrati. ako nista, barem u jacim tekmama.

sto se tice jupa, cova nije pokusavao nemoguce, nego je izabrao taktiku koja najbolje odgovara njegovim igracima.
necu kazati da bi jupov bayern izbacio ancelotijev real, ali smijemo reci da bi to bila neizvjesna utakmica.

a sto se tice gvardiole, pred njim su dvije mogucnosti.
prva: konacno se prilagoditi bayernu postavljajuci taktiku koja najbolje odgovara ovim igracima (jup mu je vec ostavio recept).
investicija: 0 :cool: + usteda novaca koji se daju bujti i pici.
druga: otvoriti novcnik i dovesti igrace koji su u stanju ispostovati gvardioline takticke zamisli.
sad, ako se odluci za drugu opciju, kros i svajn moraju napustiti bayern kako bi njihovo mjesto popunio neki daleko brzi veznjak koji radi u oba pravca i koji ima konjska pluca. na prvu se sjetih vidala. iskren da budem, za krosam sam siguran da bi nas napustio, dok bi se svajn najvjerovatnije zadrzao i lagano privikavao na klupu.

osim vidala, arda bi nam leg´o k´o budali sljaga.
kol´ko sam ja priziv´o tog insana u bayu :(
secer je napisao/la:arda je zvijer, tito, dobar k´o kruh, lepina, pogaca, itd.. :D
covjece, momak ima 22. godine. ako bi presao kod dobrog trenera(citaj gaal) za dvije godine bi bio kao riberi. brz je k´o metak, o tehnici ne treba ni govoriti-ne´mres mu lopte uzeti.
post iz 2009. godine :(

-------------------martinez---------------------
------vidal-----------------------tiago----------
roben-----------leva/muler--------------riberi

kros ne radi u oba pravca + sto se ne moze pohvaliti nekom brzinom, a svajn mi vec izgleda kao potrosen igrac.
godine i povrede ucinise da izgubi i onaj trun eksplozivnosti koji je posjedovao. jednostavno, kad igra svajn, bayo igra sa igracem manje.

osim njih, bayu bi napustili bujto i pica.
sto se tice pozicije stopera, grijese oni koji kazu da dosta ovisi o badstuberu. ako gvardo ostane na ovom sistemu, badstuber ce biti beskoristan. recimo da gvardiolinom sistemu odgovara luiz iz celskog.
investicija: 70-80 milki.
usteda: prc :guz: vidaj bi dobio ono sto prima kros dok bi luiz dobio ono sto su primali bujto i pica + par dodatnih milioncica.
Zadnja izmjena: sekerbay, dana/u 01 maj 2014, 10:30, ukupno mijenjano 2 puta.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.