Da ti objasnim kao navijac Barceleorey je napisao/la:Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog ArsenalaKlare je napisao/la:Bundesliga većinom se slažem s tobom, tako je i u ovom postu, Švajn i Ribi najviše nedostaju,
da li je do njih, Gvarde, ili...![]()
Forma je očajna, ništa nam ne nude, čista nula, a samo mi znamo koliko mogu i koliko vrijede.
Onaj njihov bek kiris'o na Riberija, disati mu nije dao, naprosto ga gurao nazad,
a da je to bio pravi Riberi znamo da bi mu prod'o jedan lažnjak da mu se čitavu utakmicu vrti,
više ga ne bi smio ni napasti..., onako je namirisao krv, još se više okuražio, i dobijemo suprotne uloge od onoga što je trebalo biti.
Švajn igra kao da i ne igra, greška za greškom, bezidejno, bezvoljno, možda previše obaveza od Gvardiole?![]()
Ne bih se složio za Lahma i naše stopere, njih niko nema prava kritikovati.
Lahm je sinoć bio i najbolji, svukud ga je bilo, koliko puta je zatvorio, fascinantno je kako u punom trku odnosi sve one njihove atlete.![]()
Fenomen!![]()
Što se tiče naših stopera najmanje su krivi, a čak su par puta na vjetrometini i spašavali ostatak ekipe.![]()
Još bih izdvojio Rikija Martina Havija Martineza.![]()
Sam sebi ne vjerujem šta sam pisao pri njegovom dolasku, lik je zvijer, jedan od najboljih na svojoj poziciji što su ikad Zemljom hodali, a danas je bez premca, daleko najbolji defanzivni vezni današnjice!
![]()
Znamo da je 3x sporiji od Bejla ali kako ga je uštopao u onom jednom trku,
i to mu nije izbio loptu, nego njega nije pustio da otrči, kao čičak mu se priljepio.![]()
BadrHari može li gif?![]()
![]()
Eto to su neke stvari, minimalne od naših doduše bile, ali koliko-toliko mi zasladile gorak okus.
Što se tiče Gvardiole, trenutno nemam konkretno mišljenje kako dalje,
pokazao je da Bayern može pomjeriti granice, igrati najdominantniji fudbal,
a opet kao da je došlo do nekog zasićenja, dosta rano, kao da igračima pun kofer tih njegovih nimalo lakih zadataka što pred njih postavlja.
![]()
Ne znam, drag mi je kao čovjek i pojava, njegov način shvatanja fudbala mi se sviđa,
samo se nadam da će do početka sezone opet to biti onaj najbolji Bayern.![]()
Sinoć mi je bilo žao, bio sam nizašta, ali danas se ipak nameće stvar da je Bundesliga prioritet, a i polufinale LP je jedan dobar rezultat, kup sumnjam da u ovakvoj situaciji možemo osvojiti.![]()
Ukoliko se nekom srećom i to dogodi onda je sezona odlična,
te se ova greška protiv Reala itekako može lahko oprostiti,
mada sam mu ja već oprostio, jednostavno moram, toliko sreće i nevjerovatnih partija su nam pružili ove godine, 19 pobjeda zaredom neki prelako zaboravljaju.
Poslije ovakvog šamara sumnjam da neće ništa mijenjati, previše je pametan da bi toliko tvrdoglav bio.
Ronaldo>Ribery
Bale>Robben
Modric>Kroos
Di Maria>Muller
Schweini-Alonso ( tu negdje)
Benzema > Mandzo
Ramo>Dante
Pepe> Boateng
Alaba>Coentrao
Iker>Neuer
Lahm>Carvajal
Eto to ti je po imenima stvarna slika tvog kluba kad poredis "tvoje" igrace sa igracima Reala.