Sretan 32. rodjendan Evra!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
sretan i od mene Evrice sunce naseFergie je napisao/la:
Sretan 32. rodjendan Evra!
Baš nešto kontam, kako se uopšte nije digla velika pompa oko njegovog dolaska. Što ti je reć Fergijeva riječ. Uglavnom mediji na "Otoku" ovakvu vijest danima provlače kroz tekstove do najstinijih detalja, obično gledajući da izvuku najgore o dotičnom. Međutim, kao što rekoh o Moyesu nema puno priče, došao je i to je to, niko se ne usuđuje da sumnja u izbor velikog SAF-a, a i kako bi!?Consigliere je napisao/la:odlican prijem Moyesa od navijaca, kako je i Dedo trazio
Ne.AmirBvB je napisao/la:Šta bi sa Chicharitom oće li ga prodavat ili ne?
Moguce je da su mu to bile navodno zelje, a Moyes je dosao prvenstveno sto je skot pa sve ostalo.FCUM je napisao/la:bas me zanima ko ce biti prvo pojacanje, opet mislim da ce sve biti u dogovoru sa fergiem
, i jos me neso zanima citam na netu kako je fergiju prvi izbor bio murinjo pa anceloti pa klop i svi ga odbili i dosao moyes e nadam se da to nije istina
Naravno da nije istina, i uprava i Fergie su rekli da je Moyes bio prvi izbor i zato i jeste sve tako brzo riješenoFCUM je napisao/la:bas me zanima ko ce biti prvo pojacanje, opet mislim da ce sve biti u dogovoru sa fergiem
, i jos me neso zanima citam na netu kako je fergiju prvi izbor bio murinjo pa anceloti pa klop i svi ga odbili i dosao moyes e nadam se da to nije istina
Jeste rio je dodo neke stvari sto ja nisam, ali prije svega posto je Moyes skot/imenjak njegov...rio_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da nije istina, i uprava i Fergie su rekli da je Moyes bio prvi izbor i zato i jeste sve tako brzo riješenoFCUM je napisao/la:bas me zanima ko ce biti prvo pojacanje, opet mislim da ce sve biti u dogovoru sa fergiem
Da je ovo tacno, tesko bi potpisali 6-ogodisnji ugovor sa Moyesom, ne bi imalo smisla. Duzina ugovora otkriva ko je bio prvi izbor, bez premca.DevilS je napisao/la:Jeste rio je dodo neke stvari sto ja nisam, ali prije svega posto je Moyes skot/imenjak njegov...rio_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da nije istina, i uprava i Fergie su rekli da je Moyes bio prvi izbor i zato i jeste sve tako brzo riješenoFCUM je napisao/la:bas me zanima ko ce biti prvo pojacanje, opet mislim da ce sve biti u dogovoru sa fergiem
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.