edit: ta stranica bhfudbal je amaterska, glupost obična. Djeca uglavnom koja se "bogate" zbog adsensea. Uzimaju tekstove sa ss.ba sportske i td , tako da ne vjerujte im plaho
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
From the book Champ19ns:
O'Shea: "It transpired it was just an interesting technique of getting a new deal," O'Shea said. "I think Wayne, if he could turn back the clock, might do things a bit differently, but both parties were happy in the end.
"He came [into the Carrington dressing room after signing his new deal] and apologised to everyone. He said he'd done what he had to do, basically, and he was sorry if he had offended anybody. Obviously there were a few comments that will stay in the dressing room. They were quite smart and funny, but all friendly."
THE HORSE SHOE
There is one session that David Moyes puts on for Everton’s squad which still puts the fear of God up me. Every year you know it is coming but there is nothing you can do about it.
As was the case when he told us to follow the fitness coaches into the river, the manager takes great pleasure in seeing how much it makes the players squirm. Basically ‘the horse shoe’ is a series of sharp runs that cover distances between 100metres and 300m and there is barely any time to catch your breath in between.
By the time you are on your eighth sprint, your legs feel like jelly and buckle, while your lungs are burning. The manager, meanwhile, simply laughs as you collapse. It feels like torture but it clearly pays off as we take pride at Everton in the fact no team will ever out-run us during the season.
Cartman je napisao/la:Andersonu je bolje da ide, Moyes ce ga kostat infarkta.
Mozda ga spremi pa bude ko Badr HariCartman je napisao/la:Andersonu je bolje da ide, Moyes ce ga kostat infarkta.
Cuj nisam pustio suzu, stavio sam pistolj u usta i sekund mi je falio da opalim. U tom trenutku mi se St. John ukazao i kaze "nemoj Cartmane, mozes gledat moje carolije i u Sunderlandu".billythekid je napisao/la:Cartmane jel istina da nisi pustio suzu kad je oldazio OSHEJ,ka Sunderlandu,gade bezosjecajni
Evo trenutno prenose "Wes Brown and John O'Shea - best moments". Upravo pocinje, traje jos 5 minuta.billythekid je napisao/la:Nikad nisam vjerovao da ce United i bez njeg moci osvoajati trofeje,al eto grdno sam se prevario.I meni je malo falilo da se roknem,al sam onda uveo Sunderland TV Chanal i nastavio ga pratit
Kakav centarsut Wesa u finalu LP za CR-a,smedji je bio olicenje genijalnostiCartman je napisao/la:Evo trenutno prenose "Wes Brown and John O'Shea - best moments". Upravo pocinje, traje jos 5 minuta.billythekid je napisao/la:Nikad nisam vjerovao da ce United i bez njeg moci osvoajati trofeje,al eto grdno sam se prevario.I meni je malo falilo da se roknem,al sam onda uveo Sunderland TV Chanal i nastavio ga pratit
Smedjibillythekid je napisao/la:Kakav centarsut Wesa u finalu LP za CR-a,smedji je bio olicenje genijalnostiCartman je napisao/la:Evo trenutno prenose "Wes Brown and John O'Shea - best moments". Upravo pocinje, traje jos 5 minuta.billythekid je napisao/la:Nikad nisam vjerovao da ce United i bez njeg moci osvoajati trofeje,al eto grdno sam se prevario.I meni je malo falilo da se roknem,al sam onda uveo Sunderland TV Chanal i nastavio ga pratit
Naš Edin Džeko je imao najbolji pogled na paradu. A trebao je i Naidu Srnju pozvati da ga snimi dok uživa u pogledu.Rooney88 je napisao/la:
Ne. Ta utakmica je bila zadnja utakmica Elitne grupe, a ova večeras je play-off utakmica i nema veze sa tom prvom. Mi smo domaćini (i ova 1:1 se također igrala kod nas), tj. domaćin je bolje pozicionirana ekipa iz prethodne faze.R.J.W.G. je napisao/la:Večeras u 20:00 naš U21 tim igra uzvratnu utakmicu polufinala U-21 Premier lige. Prva je završila 1-1 i boljeg iz ovog susreta očekuje finale protiv Tottenhama.
U pravu si. Nisam to shvatio odmah. Puno važnije jeste da smo se plasirali u finale, hattrickom Cole-a (zabio je još jedan Citiju prije par sezonaDukeOfWellington je napisao/la:Ne. Ta utakmica je bila zadnja utakmica Elitne grupe, a ova večeras je play-off utakmica i nema veze sa tom prvom. Mi smo domaćini (i ova 1:1 se također igrala kod nas), tj. domaćin je bolje pozicionirana ekipa iz prethodne faze.R.J.W.G. je napisao/la:Večeras u 20:00 naš U21 tim igra uzvratnu utakmicu polufinala U-21 Premier lige. Prva je završila 1-1 i boljeg iz ovog susreta očekuje finale protiv Tottenhama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.