Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
hhohohohoh ,ovo je basket na visokom nivoju
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Takooooooooooooooooo je brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Bravo Bucks. Sta reci.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Takkoooooooooooooooo je velemajstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Majstor
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Promasio tricu za pobjedu, sam ko duh u korneru
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Biče još prilike ako Bog da
Steta 
uđi kurvo
a, trebala mu je ova trica i za samopouzdanje i sve moguce stvari. velika steta.. 
Kapiten će finansijski podržati liječenje malog heroja Evelina Alajbegovića, a poziva sve one koji su u mogućnosti da se uključe u ovu humanitarnu akciju...
Kapitenu, gospodine, ljudino

Kapitenu, gospodine, ljudino
jasmin10 je napisao/la:Kapiten će finansijski podržati liječenje malog heroja Evelina Alajbegovića, a poziva sve one koji su u mogućnosti da se uključe u ovu humanitarnu akciju...
Kapitenu, gospodine, ljudino![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gromada od covjeka
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Samooo napred Mirzaaaaaaa
propo ko kauc.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Da je pogodio onu tricu protiv Spursa sad bi igro a ne gledo kao svi mi ._dreamer_ je napisao/la:propo ko kauc.
Ma nije promasaj razlog,ko je gledao utakmicu vidio je dobru igru Mirze,defanzivno veoma dobar bio,Lamarcusa dobro branio, 11 poena na kraju nije lose i Kidd ga drzao do kraja utakmiice.Vcrs Kidd garant procjeno' da Mirzi ne lezi match up i to je to,ko zna opet mozda ga ubaci u drugom pol.BosnaSTL je napisao/la:Da je pogodio onu tricu protiv Spursa sad bi igro a ne gledo kao svi mi ._dreamer_ je napisao/la:propo ko kauc.
Mirza nije u rotaciji mozel se reci ?Mozda kad se Kiddu digne stavi ga I et a ja djaba sjedim ko budala I gledam ekipu koju nikad nebi gledo da nije Mirza tu!rudy91 je napisao/la:Ma nije promasaj razlog,ko je gledao utakmicu vidio je dobru igru Mirze,defanzivno veoma dobar bio,Lamarcusa dobro branio, 11 poena na kraju nije lose i Kidd ga drzao do kraja utakmiice.Vcrs Kidd garant procjeno' da Mirzi ne lezi match up i to je to,ko zna opet mozda ga ubaci u drugom pol.BosnaSTL je napisao/la:Da je pogodio onu tricu protiv Spursa sad bi igro a ne gledo kao svi mi ._dreamer_ je napisao/la:propo ko kauc.
ko prackom ispaljen je izletio iz rotacije. ovo sto u bucksima pokazuje je ocaj u poredjenju s onim sto je pokazivao u sunsima. Doduse, sunsi su krs od tima bili i imao je vise slobode, no u bucksima je ponovo promovisan u steve novaka, stani ko debil na tricu i cekaj loptu... ajde neka je slomljen vise i taj mit o kiddu kao nekome ko ga gotivi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Gotivi nje Kidd ipak tri godine I 30 miliona nije zajebancija a to sto nema minuta Mirza je sam kriv !_dreamer_ je napisao/la:ko prackom ispaljen je izletio iz rotacije. ovo sto u bucksima pokazuje je ocaj u poredjenju s onim sto je pokazivao u sunsima. Doduse, sunsi su krs od tima bili i imao je vise slobode, no u bucksima je ponovo promovisan u steve novaka, stani ko debil na tricu i cekaj loptu... ajde neka je slomljen vise i taj mit o kiddu kao nekome ko ga gotivi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.