Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

billythekid
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:31

nedim1993 je napisao/la:šta ćeš mati me naučila da budem fin prema svima, ne kontaš ti to :mrgreen: .
i da triput pročitam rečenicu ako je ne kontam ko neki u ovom slučaju pa da onda odgovaram. :mrgreen:

roni, ne fakat postoji takva klauzula :D
Joj Arsenal da se ista pita nebi ostao bez :RVP,Nasria,Klisija,Anrija,Songa,Fabregasa, :lol:
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 23:33

nedim1993 je napisao/la:šta ćeš mati me naučila da budem fin prema svima, ne kontaš ti to :mrgreen: .
i da triput pročitam rečenicu ako je ne kontam ko neki u ovom slučaju pa da onda odgovaram. :mrgreen:
Ne kontam je ni sad, morat ću angažirati tumača :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 maj 2013, 23:35

nedim1993 je napisao/la: roni, ne fakat postoji takva klauzula :D
Prvi put cujem i tesko da mogu povjerovati u to. ;)

Uzmimo da je istina, u nekom drugom univerzumu gdje se ugovori laicki sklapaju, on nece biti STAVLJEN na transfer listu, ne znaci ako klug proda igraca da je isti bio na transfer listi. Dakle s te strane, cak i ako postoji tako banalan ugovor, nece biti problema u njegovom transferu ako do njega i dodje. Mada je to vec prica za neku drugu priliku. Plakao je da ga puste iz Arsenala skoro, bacao supljake kako svim srcem navija za Barcelonu i nekako sam stekao utisak da je i natjerao Barcu na taj transfer. :mrgreen: Sada kao da ide jer mu smeta klupa i pozicija napadaca, koju je igrao nekoliko puta jer u vezi nije imao mjesta pa mu se izmisljalo samo da igra ( :D ), nema smisla nikako ali je to danasnji fudbal, surovo pomalo ali je tako. Nema sentimentalnosti, romanticari lagano izumiru i disu na skrge nekako. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:36

Rooney88 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: roni, ne fakat postoji takva klauzula :D
Prvi put cujem i tesko da mogu povjerovati u to. ;)

Uzmimo da je istina, u nekom drugom univerzumu gdje se ugovori laicki sklapaju, on nece biti STAVLJEN na transfer listu, ne znaci ako klug proda igraca da je isti bio na transfer listi. Dakle s te strane, cak i ako postoji tako banalan ugovor, nece biti problema u njegovom transferu ako do njega i dodje. Mada je to vec prica za neku drugu priliku. Plakao je da ga puste iz Arsenala skoro, bacao supljake kako svim srcem navija za Barcelonu i nekako sam stekao utisak da je i natjerao Barcu na taj transfer. :mrgreen: Sada kao da ide jer mu smeta klupa i pozicija napadaca, koju je igrao nekoliko puta jer u vezi nije imao mjesta pa mu se izmisljalo samo da igra ( :D ), nema smisla nikako ali je to danasnji fudbal, surovo pomalo ali je tako. Nema sentimentalnosti, romanticari lagano izumiru i disu na skrge nekako. ;)
Joj fkt ne zelim provocirat,takodje i sumnjam da ce nam Cesc ikada doci,al logicki razmisljajuci pa nije lud da ide u klub koji nece ni LP igrat,koji slabo placa,i klub u kojem je vec bio i jedva cekao da ga napusti i ode tamo gdje su trofeji realnost
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:

bolje angažiraj doktora :mrgreen:

@rooney88 sve stoji danas se samo za pare igra, al opet u jednu ruku osim paje mislim da ga nijedan navijač arsenal ne mrzi. Uvijek je imao samo riječi hvale i mnogo je pomogao da cazorla dođe u arsenal i baš prije par mjeseci u intervjuu je govorio da njegov povratak u arsenal nije isključen, i da kad bi morao ići iz barse arsenal mu je stanica.
Naravno koliko su danas igrači odani znamo i sami, tako da nam ostaje da vidimo.
Zvijer od igrača i sa svoje 24 godine bio je jedan od top asistenata u EPLu svih vremena.

@billythekid de ne prosipaj se. eto ti znaš da l' će arsenal igrat LP i koliko plaća -.-
Vođa zna.

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:41

nedim1993 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

bolje angažiraj doktora :mrgreen:

@rooney88 sve stoji danas se samo za pare igra, al opet u jednu ruku osim paje mislim da ga nijedan navijač arsenal ne mrzi. Uvijek je imao samo riječi hvale i mnogo je pomogao da cazorla dođe u arsenal i baš prije par mjeseci u intervjuu je govorio da njegov povratak u arsenal nije isključen, i da kad bi morao ići iz barse arsenal mu je stanica.
Naravno koliko su danas igrači odani znamo i sami, tako da nam ostaje da vidimo.
Zvijer od igrača i sa svoje 24 godine bio je jedan od top asistenata u EPLu svih vremena.

@billythekid de ne prosipaj se. eto ti znaš da l' će arsenal igrat LP i koliko plaća -.-
odlazi nedo preklinjem te :arrow:
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 maj 2013, 23:42

@paranoja
A lijepo ti napisa kako ne zelis provocirati... :D :?

Nema vezze, on je iz Arsenala otisao jer je navijac Barcelone, bar je tako rekao, i kao takav ne vidim svrhu napustanja kluba kojeg tooooliko volis. :)

@nedimn

Slazemo se oko para i fudbala, generalno jedno bez drugog danas ne moze. ;) Meni bi bilo interesantno sa jednog drugog aspekta gledati Fabregasa u dresu Uniteda, pored cinjenice da je vanserijski veznjak po mom ukusu, fantastican u svakom pogledu. Ako je vec odlazio iz Arsenala sa izjavama kako je Barca njegov zivot a onda nekoliko godina kasnije vrati se u Englesku i to u ljutog rivala. S te strane bi mi transfer bio cudan i nikako da ga zamislim u dresu Manchester Uniteda. Ali, kao sto i sam kazes, cudan je fudbal, sve je moguce.
R.I.P

MIRZA RASCIC

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 13 maj 2013, 23:43

evo i kod plavaca odlazi trener :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:46

ne znam , mene monolog banova trajno na duplom iz zezancije a paranoji ovo 15. dupli al ajd :lol:

@rooney88 ma realno objektivno kako god. znam da neće u arsenal doć je arsenal na toj poziciji ima cazorlu i wilsherea i rosickog. nerealno bi bilo da dovedu još jednog takvog igrača. Naravno da bi ja volio da dođe, za njega uvijek ima mjesta, a tako isto i unitedu ta pozicija toliko ne škripi. pa ne znam. Vidjećemo :mrgreen:
Nek runi dođe u arsenal a fabregas u mančester, onda bi imalo smisla :lol:
Vođa zna.

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:50

Koliko sam ja puta moj pasa banovan,al ja sam ko Fenix dizem se iz pepela,i u opste ne provociram,ja samo volim svoj klub i realno kad kazem da Arsenal uvjek prodaje igrace kad su na vrhuncu i nije finansijski primaljiv za igrace kao neki drugi klubovi to znaju i ptice na grani,od svih Unitedovih konkurenata,vi ste mi licno najdrazi,jer ste posten klub,ali bgm eto za uspjeh veci morate se uozbiiljit.I gdje je vise taj monolog,pozelio sam ga
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 maj 2013, 23:51

barem si pošten hajd :D
Vođa zna.

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 13 maj 2013, 23:54

jos jedan glineni golub (mancini) koga je fergie "skinuo" :mrgreen:

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 13 maj 2013, 23:58

nedim1993 je napisao/la:barem si pošten hajd :D
Pa ja kumme Zamisli. Ture-Clishy-Song-Fabregas-Santi-Nasri-Wolcot-RvP strah i trepet bi bili
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 maj 2013, 00:43

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 14 maj 2013, 00:51

Imal' koja slika Vejna ? :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 maj 2013, 00:54

neo je napisao/la:Imal' koja slika Vejna ? :D
i ja ga tražim
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 14 maj 2013, 00:55

neo je napisao/la:Imal' koja slika Vejna ? :D
slika
slika

:D
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 maj 2013, 00:58

slika
Prvo legende
slika
evo i male legende.. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 14 maj 2013, 01:01

Paul Scholes: “The scenes here are incredible. I know we won the treble in 1999 but I don’t remember it being anything like this."
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 maj 2013, 01:01

slika

slika
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.