Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 dec 2013, 16:32

Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora". :( :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 dec 2013, 16:36

ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora". :( :cry:
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 dec 2013, 16:51

Sta mislite koliko ce proci vremena dok Edin shvati da mu ovaj stil igre i ova liga ne lezi ?
Da je otisao u najgori moguci klub ?

Koliko ce jos sezona "igrati" u ekipi u kojoj ne moze da dostigne svoj puni potencijal..
Kad ce mu doci iz guzice u glavu da je svugdje dobro igrao ( u reprezentaciji konstantno, Njemackoj ) osim u Manchesteru ?

Mozda kad se dovoljno obogati :? ode u neki klub koji ce ga cijeniti, u sredinu u kojoj ga mediji nece pljuvati a ostale nezasluzeno velicati, u stil igre koji ne zahtjeva da mrcina od 1.95 provede cijelu utakmicu u šprintu...

Ne znam, ovako iskreno ne ide, kad se sagleda klupska karijera do Citya, i ova era u Manchesteru...
Ni Andrea Mendoza ne moze reci da je to korak naprijed dosad bio..

U Cityu je na momente pokazivao klasu, ali citavom svijetu je jasno koliko je inconsistent, sto bi Englezi rekli.
Svima nam je u interesu da jedan od nasih najboljih igraca ikad ne trune na klupi ..

Ovo sad pisem jer sam nesto razmisljao kako sad svršavamo na svaki njegov pas i primljenu loptu, dok je do prije nekoliko godina bio jedan od kandidata za Zlatnu Loptu, i objektivno bio u Top 5 napadaca svijeta dobar dio godine kad je Wolfsburg bio na svom vrhuncu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 dec 2013, 17:00

BadrHari je napisao/la:Sta mislite koliko ce proci vremena dok Edin shvati da mu ovaj stil igre i ova liga ne lezi ?
Da je otisao u najgori moguci klub ?

Koliko ce jos sezona "igrati" u ekipi u kojoj ne moze da dostigne svoj puni potencijal..
Kad ce mu doci iz guzice u glavu da je svugdje dobro igrao ( u reprezentaciji konstantno, Njemackoj ) osim u Manchesteru ?

Mozda kad se dovoljno obogati :? ode u neki klub koji ce ga cijeniti, u sredinu u kojoj ga mediji nece pljuvati a ostale nezasluzeno velicati, u stil igre koji ne zahtjeva da mrcina od 1.95 provede cijelu utakmicu u šprintu...

Ne znam, ovako iskreno ne ide, kad se sagleda klupska karijera do Citya, i ova era u Manchesteru...
Ni Andrea Mendoza ne moze reci da je to korak naprijed dosad bio..

U Cityu je na momente pokazivao klasu, ali citavom svijetu je jasno koliko je inconsistent, sto bi Englezi rekli.
Svima nam je u interesu da jedan od nasih najboljih igraca ikad ne trune na klupi ..

Ovo sad pisem jer sam nesto razmisljao kako sad svršavamo na svaki njegov pas i primljenu loptu, dok je do prije nekoliko godina bio jedan od kandidata za Zlatnu Loptu, i objektivno bio u Top 5 napadaca svijeta dobar dio godine kad je Wolfsburg bio na svom vrhuncu.
A šta znači dostići puni potencijač? Jel to sigurno daje 30+ golova ako pređe negdje drugo? Šta ako se povrijedi, pokida ligamente? Najveći Edinovi neprijatelji smo mi koji konstantno pljujemo, komentarišemo ovdje a još gore na bluemoonu pa time potičemo te komentare.

Ja nisam propustio utakmice City-a od Edinovog dolaska i nije je bilo bez ovacija kao što je bilo na posljednjoj pri izlasku kada su jasno dali do znanja koliko ga vole i cijene njegov trud. Zadovoljstvo je bilo ogledati Edina u zandjih nekoliko utakmica kako šamara štopere i sad kad je dobio konstantu mi opet pljujemo.

Jednostavno trebate zaklopit, ohladit tastaturu i bavit se svojim životom.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 22 dec 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 17:01

ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora". :( :cry:
Kloc, rekoh li ja......

Jadan li je on i kukavan sa svojim životom....

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 dec 2013, 17:19

gost je napisao/la:
Kloc, rekoh li ja......

Jadan li je on i kukavan sa svojim životom....
Ali on ipak ima pOrO.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 22 dec 2013, 19:00

Dzeko je ok. Al brate kontrola lopte =katastrofa! 80% ljudi sa foruma ima bolji osjecaj za loptu nego on... On je nesto kao O'neal u kosarci hehe
G BUSSA BUSS

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 19:04

ZgemboAdislic je napisao/la:
Ali on ipak ima pOrO.
al nema tastaturu......

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 22 dec 2013, 19:32

Edin treba da se ugleda na Remzija. Igrac koji je veliki talentat i kada je trebao da se razvija fudbalski i kada je trebao da pokaže da ce biti jedan od boljih igraca u 18 godini mu se desi sto se jednom sportisti može najgore desiti, lom noge i upitna karijera, srusi ti sve nade da ces ostvariti neku veliku karijeru. Poslije toga težak i dug oporavak i mukotrpan rad. Vraca se na teren i cini katastrofalne greske, netacni pasovi, dosta izgubljenih lopti, navijaci vise ne vjeruju u tebe, niko te ne želi u timu, cijeli svijet se zajebaje na tvoj racun, "kad Remzi postigne gol, neko poznat umre". Covjek se ne obazire na to i nastavlja trenirati još više. Onda mu se desi ova sezona gdje je poslije Suareza najbolji igrac u PL. Ne postoji tekma gdje ima ispod 10 km pretrcanih, nalazi se na svakom dijelu terena.
Džeko nikad nije imao vecu povredu koja bi ga udaljila sa terena nekoliko mjeseci, eksplodiro u Bundesligi, dolazi u City gdje ne pokazuje svoj potencijal kao u Bundesligi. Od navijaca ima podrsku, Manciniu, Silvi, Agueru, Nasriju se spominje mati svakog vikenda, mladima u Bosni predstavlja uzor i svi ga dizemo u zvijezde. Onda dolazi novi trener i on mu daje sanse koju je morao da iskoristi jer trener ima drugog igraca koji je željan dokazivanja i koji daje maksimum od sebe ne samo radi Citya vec i da bi zasluzio poziv za reprezentaciju Spanije gdje je konkurencija ogromna Tores, Vila, a i najvjerovatnije Kosta. Poslije se pojavljuju objektivni ljudi koji pišu da Džeko ne zasluzuje prvih 11. Bivaju okarakterisani kao pljuvaci i hejteri(takvih je i bilo, ali ko god je nesto napisao bilo sta protiv Džeke, okarakterisan je kao pljuvac i hejter). Džeko također pocinje da se obazire na ove ljude i cini ono što nijednom sportisti nije donjelo koristi, rasprava po društvenim mrezama(citaj Lebron za vrijeme finala protiv Dalasa). Džeko da je više radio na sebi, da je pokusavao iskoristit svaku minutu koju mu je trener dao a ne šetkati se po terenu vjerujem da bi i dalje imao svakog onog ko prati fudbal u BiH.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 19:44

Durden je napisao/la: Džeko da je više radio na sebi, da je pokusavao iskoristit svaku minutu koju mu je trener dao a ne šetkati se po terenu vjerujem da bi i dalje imao svakog onog ko prati fudbal u BiH.
Hajde... :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 dec 2013, 19:45

Fino ga opra' Hansen u MotD :mrgreen:
Pricaju o Suarezu i pokazuju onu situaciju kad je dodao Sterlingu na prazan gol i kao nesebican, ima osjecaj za igru it itd.. i onda kao potpuno suprotan primjer pokazuju onu Dzekinu situaciju kad nije dodao Fernandinhu :lol: :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 dec 2013, 19:49

Sad ce deset stranica prijedloga na koga bi Edin trebao da se ugleda :mrgreen:
Svak ima nekog svog favorita.
Ovo sa Adebayorom mi je najsmijesnije. Pa njega ni puskom nisu mogli otjerati iz Citija, radije je isao na posudbe i trenirao sa omladincima nego se odrekao plate. Stvarno momak za uzor svakom sportisti. :lol:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 dec 2013, 19:55

Džeko lagano postaje starosjedioc u city-u...ako ne ode na ljeto može postat i legenda kluba i rekorder..bravo edine nemoj ti ic nigdje budi i dalje uporan..čekaj da pape preuzme city onda ćeš svaku igrat

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 dec 2013, 19:57

mirzatele je napisao/la:Džeko lagano postaje starosjedioc u city-u...ako ne ode na ljeto može postat i legenda kluba i rekorder..bravo edine nemoj ti ic nigdje budi i dalje uporan..čekaj da pape preuzme city onda ćeš svaku igrat
onda će igrat' i ako dođe 15 min pred tekmu :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 dec 2013, 20:02

Ali pod uslovom da niko ne zna da će kasniti.
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 20:07

zizu1991 je napisao/la:Ali pod uslovom da niko ne zna da će kasniti.
slika
ti se ubi braneći po forumu sve i svakoga, jedino na ovoj temi si u napadačkoj ulozi,što ti je brza transformacija iz odbrane u napad :mrgreen: , jah....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 dec 2013, 21:18

Stani malo, jel se tebi moram pravdati za svoje postove ? I zasto na svaki yebeni post o Dzeki, koji tvojim razmisljanjima ne odgovara moras replicirati ?

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 22:05

zizu1991 je napisao/la:Stani malo, jel se tebi moram pravdati za svoje postove ? I zasto na svaki yebeni post o Dzeki, koji tvojim razmisljanjima ne odgovara moras replicirati ?
Ne moraš naravno.....

A što moram replicirati, pa hajde da isto pravilo koristimo i za mene, dakle, ne moram ti objašnjavati niti se pravdati

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 dec 2013, 22:11

Može i ta varijanta.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 dec 2013, 00:40

sve je u povjerenju, vidite kako Adebayor rešeta :D kod Villas-Boasa nije igrao, on dobije otkaz, Adebayor se vrati i u dvije tekme zabije tri gola :D

samo što se Pellegriniju ne može ništa prigovoriti dok Man City igra jako dobro i ima rezultate :D može pričati ko šta hoće, al' pobjednička ekipa se ne mjenja
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.