Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora".![]()
A šta znači dostići puni potencijač? Jel to sigurno daje 30+ golova ako pređe negdje drugo? Šta ako se povrijedi, pokida ligamente? Najveći Edinovi neprijatelji smo mi koji konstantno pljujemo, komentarišemo ovdje a još gore na bluemoonu pa time potičemo te komentare.BadrHari je napisao/la:Sta mislite koliko ce proci vremena dok Edin shvati da mu ovaj stil igre i ova liga ne lezi ?
Da je otisao u najgori moguci klub ?
Koliko ce jos sezona "igrati" u ekipi u kojoj ne moze da dostigne svoj puni potencijal..
Kad ce mu doci iz guzice u glavu da je svugdje dobro igrao ( u reprezentaciji konstantno, Njemackoj ) osim u Manchesteru ?
Mozda kad se dovoljno obogatiode u neki klub koji ce ga cijeniti, u sredinu u kojoj ga mediji nece pljuvati a ostale nezasluzeno velicati, u stil igre koji ne zahtjeva da mrcina od 1.95 provede cijelu utakmicu u šprintu...
Ne znam, ovako iskreno ne ide, kad se sagleda klupska karijera do Citya, i ova era u Manchesteru...
Ni Andrea Mendoza ne moze reci da je to korak naprijed dosad bio..
U Cityu je na momente pokazivao klasu, ali citavom svijetu je jasno koliko je inconsistent, sto bi Englezi rekli.
Svima nam je u interesu da jedan od nasih najboljih igraca ikad ne trune na klupi ..
Ovo sad pisem jer sam nesto razmisljao kako sad svršavamo na svaki njegov pas i primljenu loptu, dok je do prije nekoliko godina bio jedan od kandidata za Zlatnu Loptu, i objektivno bio u Top 5 napadaca svijeta dobar dio godine kad je Wolfsburg bio na svom vrhuncu.
Kloc, rekoh li ja......ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora".![]()
Ali on ipak ima pOrO.gost je napisao/la:Kloc, rekoh li ja......ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora".![]()
Jadan li je on i kukavan sa svojim životom....
al nema tastaturu......ZgemboAdislic je napisao/la:
Ali on ipak ima pOrO.
Hajde...Durden je napisao/la: Džeko da je više radio na sebi, da je pokusavao iskoristit svaku minutu koju mu je trener dao a ne šetkati se po terenu vjerujem da bi i dalje imao svakog onog ko prati fudbal u BiH.
onda će igrat' i ako dođe 15 min pred tekmumirzatele je napisao/la:Džeko lagano postaje starosjedioc u city-u...ako ne ode na ljeto može postat i legenda kluba i rekorder..bravo edine nemoj ti ic nigdje budi i dalje uporan..čekaj da pape preuzme city onda ćeš svaku igrat
ti se ubi braneći po forumu sve i svakoga, jedino na ovoj temi si u napadačkoj ulozi,što ti je brza transformacija iz odbrane u napadzizu1991 je napisao/la:Ali pod uslovom da niko ne zna da će kasniti.
Ne moraš naravno.....zizu1991 je napisao/la:Stani malo, jel se tebi moram pravdati za svoje postove ? I zasto na svaki yebeni post o Dzeki, koji tvojim razmisljanjima ne odgovara moras replicirati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.