CIto sam da nece nista pisati na majcama al eto vidjet cemo..EnzoFerrari je napisao/la:Me like!
Valjda sutra predstavljanje, a ne zna se jos hocel pisat 31 sul campo il ne, neki kazu samo znak.
Meni nisu lose
.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
CIto sam da nece nista pisati na majcama al eto vidjet cemo..EnzoFerrari je napisao/la:Me like!
Valjda sutra predstavljanje, a ne zna se jos hocel pisat 31 sul campo il ne, neki kazu samo znak.
IlCapitano je napisao/la:Danas sve novine u Italiji bruje o tome da smo poslali ponudu od 30 miliona + Vučinić, Matri i Isla/De Ceglie za Cavanija.![]()
Jasno da je patka, ali kad bi bilo istina ovo je odlična ponuda za Napoli. Ova trojica vrijede sigurno 30 miliona skupa najmanje, a oni sigurno koliko god tražili neće dovesti ni približno dobrog napadača kao što je Cavani i da dobiju tih 60 miliona za njega. Dovest će igrače kao što su ova trojica, a mi bi im to odmah ponudili + nešto love da pojačaju sredinu i odbranu.
Dalje, što se krila tiče, Gaitan, Salvio, Cuadrado, Kuba su igrači koji su jako pristupačni i ekonomski, a pritom jako kvalitetni.
Također, trebalo bi iskoristiti ispadanje Palerma i uzeti im Dybalu. Momak je jako perspektivan i po meni uz Muriela i Icardija će biti buduća zvijezda Serie A i zvjerka od napadača. Njega i Muriela kad bi ugrabili bilo bi odlično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.