Ne znam šta da kažem za jučerašnju partiju.Trudio se jest, to mu se ne može osporit, ali šta reći za trud koji je uzaludan(fulao 3 čista zicera, koje je dobio na tanjuru, barem 2 su MORALA ući, da je u kojem slučaju bio Aguero tu, vjerujem da bi 2 realizovao sigurno, Negredo isto, ali šta je tu je), tako da Džeko stvarno NIJE (volim ga ko Boga) zaslužio mjesto u prvih 11 pored navedenog tandema.
Kao što neko reče, Negredo je odlična RADILICA za Aguera, što se ne može reći za našeg Edina, on kada igra, imam osjećaj da on hoće da se njemu sve servira, i da samo on mora da zabije gol, što jednostavno ne ide kada imate u timu jednog napadača kao što je Aguero.
Negredo igra prvo za Aguera, a onda šta on zabije dobro je, i to stvara prednost u odnosu na Edina, jer Pellegrini sve snage usmjeraje ka najboljoj napadačkoj opciji(logično), Agueru.
I sada kada se Argentinac povrijedio, evo Džeko je počeo, i mislim da je imao šansu, da je kojim slučajem dao makar 1 gol od one 3 šanse, vjerujem da bi startao i protiv Liverpoola, ovako VRLO teško.
Čileanac će staviti 4-5-1 sa Negeredom, i Silvom Nasrijem i Navasom kao ofanzivnim veznim, koji će pitati Negreda čitavu tekmu, i ne sumnjam bar 1 gol da će Španac postići.
Sve u svemu, mislim da Dđeko mora da leti u januaru, ako hoće da nam se piše dobro na SP.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase