Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Saurman » 22 dec 2013, 11:45

sedra je napisao/la:Po onome sto sam sinoc vidio Edo je dobro odradio prvo pol. a da li je ostavio takav utisak na trenera to je druga prica.Ona mrcina Navas rijetko kad postize golove i dade ga bas kad udje umjesto Ede.Jbg.malo po malo sva javnos u Cityju ce stati na trenerovu stranu,Edo stvarno mora poceti da razmislja o drugom klubu.
A ko zna mozda u ligi sampiona na dijamant bude iznenadjenje godine ... :D :mrgreen:

Kako je odradio dobro pol kad je fulao tri čiste šanse a ostavio je takav utisak na trenera da ga je izbacio već u 57 min.

Ovdje se piše uvijek ista priča poslije svake loše odigrane utakmice Edina, a to je da treba otići kao da će time njegovi problemi momentalno nestati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 dec 2013, 11:51

@Romanista10
boga mi, kada bi se skupile sve te tvoje teorije zavjera, mogao bi se dug dokumentarni film napravit.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 dec 2013, 12:12

Virtu4l je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:Problem je ovdje sljedeci ( da neduljim ).
Kako li je kad duljiš...
:lol: :lol:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 dec 2013, 12:16

Saurman je napisao/la:
sedra je napisao/la:Po onome sto sam sinoc vidio Edo je dobro odradio prvo pol. a da li je ostavio takav utisak na trenera to je druga prica.Ona mrcina Navas rijetko kad postize golove i dade ga bas kad udje umjesto Ede.Jbg.malo po malo sva javnos u Cityju ce stati na trenerovu stranu,Edo stvarno mora poceti da razmislja o drugom klubu.
A ko zna mozda u ligi sampiona na dijamant bude iznenadjenje godine ... :D :mrgreen:

Kako je odradio dobro pol kad je fulao tri čiste šanse a ostavio je takav utisak na trenera da ga je izbacio već u 57 min.

Ovdje se piše uvijek ista priča poslije svake loše odigrane utakmice Edina, a to je da treba otići kao da će time njegovi problemi momentalno nestati.
Kakav je bio Negredo sinoć de mi to reci bgt
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 dec 2013, 12:18

Ne znam šta da kažem za jučerašnju partiju.Trudio se jest, to mu se ne može osporit, ali šta reći za trud koji je uzaludan(fulao 3 čista zicera, koje je dobio na tanjuru, barem 2 su MORALA ući, da je u kojem slučaju bio Aguero tu, vjerujem da bi 2 realizovao sigurno, Negredo isto, ali šta je tu je), tako da Džeko stvarno NIJE (volim ga ko Boga) zaslužio mjesto u prvih 11 pored navedenog tandema.
Kao što neko reče, Negredo je odlična RADILICA za Aguera, što se ne može reći za našeg Edina, on kada igra, imam osjećaj da on hoće da se njemu sve servira, i da samo on mora da zabije gol, što jednostavno ne ide kada imate u timu jednog napadača kao što je Aguero.
Negredo igra prvo za Aguera, a onda šta on zabije dobro je, i to stvara prednost u odnosu na Edina, jer Pellegrini sve snage usmjeraje ka najboljoj napadačkoj opciji(logično), Agueru.
I sada kada se Argentinac povrijedio, evo Džeko je počeo, i mislim da je imao šansu, da je kojim slučajem dao makar 1 gol od one 3 šanse, vjerujem da bi startao i protiv Liverpoola, ovako VRLO teško.
Čileanac će staviti 4-5-1 sa Negeredom, i Silvom Nasrijem i Navasom kao ofanzivnim veznim, koji će pitati Negreda čitavu tekmu, i ne sumnjam bar 1 gol da će Španac postići.
Sve u svemu, mislim da Dđeko mora da leti u januaru, ako hoće da nam se piše dobro na SP. ;)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 22 dec 2013, 12:21

.
Zadnja izmjena: Lippi, dana/u 22 dec 2013, 12:51, ukupno mijenjano 2 puta.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 dec 2013, 12:27

[/quote]
Kakav je bio Negredo sinoć de mi to reci bgt[/quote]
Samom cinjenicom da je Negredo napravio jednu od najboljih asistencija ove godine i kreirao laganu gol situaciju, Negredo je bio bolji od Dzeke.[/quote]
To je jedino što je i uradio i svaka mu čast za to ali velika je greška bila Fulhamovog igrača kad je promašio loptu.Šta je prije asistencije uradio??I Džeko je lijepo asistirao Silvi al ovaj levat nije to iskoristio al et jbg to nije bitno.Pljujte i dalje ali bez njega mi bi bili karyna od repke jer otkako je on došao igrali smo dva baraža koji prije nismo nikad a evo ove godine napokon i SP

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 22 dec 2013, 12:31

voljeli ga ili ne voljeli, jedno je sigurno, a to je da je dzeko trenutno smece od igraca.
samo ga ovi zaludjenici sa foruma mogu pravdati i govoriti da je bolji od negreda :lol:
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 dec 2013, 12:31

Dzeko je igrao zato sto je Aguero povrijedjen,treca opcija je u napadu,da bi zauzeo nekome mjesto mora irgati puno bolje a ne priblizno s njima.Negredo je to uradio ,sad da bi Dzeko vratio poziciju mora biti puno puno bolji bez obzira na minutazu jer sam je kriv za to.Mora biti top u narednim minutama koje bude dobivao inace ce i ovo malo minuta prestati dobivati.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 dec 2013, 12:33

adisice je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Kakav je bio Negredo sinoć de mi to reci bgt
Imo asistenciju, plus sebicnjak koji nikad ne dodaje loptu Edinu kao i svi ostali igraca Citija namjestio zicer Edinu, koji umjesto da je u mrezu smjesti on stao da popije koju kaficu pa da mu odbranbeni igrac Fulhama blokira sut. Negredo sve u svemu katastrofalno najbolje ocjenjeni igrac Citija sinoc.

Ali i da je Negredo bio los, jest vam vala dobar argument. Zasto treba da me boli neka stvar oko Negreda? Hocel mi on igrat u dresu BiH u Brazilu? Jel on treba da mi bude ponos nacije? Ali eto, nek imamo da se ponosimo sa grijacem klupe koji zaraduje milione dok grije klupu... Branite njegov ostanak u Citiju ko da ce te vi ikad vidjet jednog Eura od njegovih para. Ko da su pare jedan jedini razlog izmedu neba i zemlje za biranje posla. Ja da zivim u Bangladeshu nebi mi pare bile jedini prioritet kada bi birao poso, to jest kada bi vise opcija imo.

Imal iko sad Edinove "goals per 90 minutes" statistike koje su orale ovim forumom na svakoj stranici prosle sezone?Koji vam dokaz vise treba da ga ne ide i da treba da napusti sredinu. Al dobro je, nek ostane pa zaradjuje "pOrO".

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 dec 2013, 12:40

Ja nisam rekao da je igrao dobro samo dosta serete po njemu ajd što ovi "navijači" citya blate na Bluemoon-u a što i vi??I kad odigra solido vi tražite manu.Dosta je njega Mancini uništio rotiranjem i teško će biti više onaj stari Džeko iz Bundeslige
Zadnja izmjena: adisice, dana/u 22 dec 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 dec 2013, 12:41

ZgemboAdislic je napisao/la:
Imo asistenciju, plus sebicnjak koji nikad ne dodaje loptu Edinu kao i svi ostali igraca Citija namjestio zicer Edinu, koji umjesto da je u mrezu smjesti on stao da popije koju kaficu pa da mu odbranbeni igrac Fulhama blokira sut. Negredo sve u svemu katastrofalno najbolje ocjenjeni igrac Citija sinoc.
+1
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 22 dec 2013, 12:52

adisice je napisao/la:

To je jedino što je i uradio i svaka mu čast za to ali velika je greška bila Fulhamovog igrača kad je promašio loptu.Šta je prije asistencije uradio??I Džeko je lijepo asistirao Silvi al ovaj levat nije to iskoristio al et jbg to nije bitno.Pljujte i dalje ali bez njega mi bi bili karyna od repke jer otkako je on došao igrali smo dva baraža koji prije nismo nikad a evo ove godine napokon i SP
To ako kazes da je Negredo uradio vise u doticnoj utakmici odmah znaci pljuvanje?
Pojedini se ponasaju ko komunisti u bivsoj SFRJ gdje je Dzeko Tito i nista ne smijes reci protiv doticnog inace Goli Otok. :?
Dzeko kad god igra najbolji je na terenu.Svi tako trebamo da govorimo i da se klanjamo vodji i da mu slavimo rodjendan u vidu sleta ono parareligijski.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

soxx
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 22 dec 2013, 12:55

adisice je napisao/la:
Kakav je bio Negredo sinoć de mi to reci bgt[/quote]
Samom cinjenicom da je Negredo napravio jednu od najboljih asistencija ove godine i kreirao laganu gol situaciju, Negredo je bio bolji od Dzeke.[/quote]
To je jedino što je i uradio i svaka mu čast za to ali velika je greška bila Fulhamovog igrača kad je promašio loptu.Šta je prije asistencije uradio??I Džeko je lijepo asistirao Silvi al ovaj levat nije to iskoristio al et jbg to nije bitno.Pljujte i dalje ali bez njega mi bi bili karyna od repke jer otkako je on došao igrali smo dva baraža koji prije nismo nikad a evo ove godine napokon i SP[/quote]
Asistirao je i negredo dzeki...

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 22 dec 2013, 13:41

viKK je napisao/la:@Romanista10
boga mi, kada bi se skupile sve te tvoje teorije zavjera, mogao bi se dug dokumentarni film napravit.

Tebi ako je problem prihvatiti da postoje hiljade trenera koji preferiraju jednog igraca a ne drugog to je tvoj problem. Npr. Ciro je jedini trener koji je preferirao Ibricica u prvih 11. Nijedan prije ali i poslije njega nije ni blizu igrao sa Ibricicem u prvih 11 ni blizu. Eto vidis tako isto Pellegrini preferira Negreda kojega je trenirao i gledao godinama u Spaniji i sam doveo u ovaj klub. Zar je to tako tesko razumjeti. Pa nema kluba na svijetu gdje nema toga. Ponekad opravdano ponekad nazalost po igraca neopravdano. Da mu je bar dao normalno sansu. A ne da ga mijenja poslije 45 min trece utakmice.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 dec 2013, 15:57

Neka se ugleda na adebajora trener ga sutnuo da sa rezervama igra , evo vratio se u 2 tekme 3 gola ... Nema isprike za dzekine igre vi pricajte sta hocete , on je van forme. Samo ne kontam kako mu nije dosadilo vec 3 godine pronalazi sebe u ovoj ekipi nije napravio bog zna kakav napredak , ne znam sta ga drzi u cityu... Nadam se da ce ic nista vise za njegovo dobro a i za repku. Volim ga brata al je u katastrofa formi.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 16:01

grgr je napisao/la:Neka se ugleda na adebajora trener ga sutnuo da sa rezervama igra , evo vratio se u 2 tekme 3 gola ... Nema isprike za dzekine igre vi pricajte sta hocete , on je van forme. Samo ne kontam kako mu nije dosadilo vec 3 godine pronalazi sebe u ovoj ekipi nije napravio bog zna kakav napredak , ne znam sta ga drzi u cityu... Nadam se da ce ic nista vise za njegovo dobro a i za repku. Volim ga brata al je u katastrofa formi.
Uopšte nije van forme, al eto, imaš pravo da misliš šta hoćeš,ja te ubijeđivaol u nešto drugo.

Kad si već spomenuo Adebajora, mogao si reći da su se te dvije utakmice desile nakon promjene trenera. Inače, kod Boasa je Adebajor bio kloc, a ovdje na forumu se uglavnom spominjao u kontekstu.....parafraziram " ako se Džeko ne dozove pameti, završit ćekao Adebajor".....što ti je život, nije dugo trebalo do nove rečenice " nek se ugleda na Adebajora" :mrgreen: .......dobar je ovaj forum :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 dec 2013, 16:13

Ma jes zari i pali edin , zadnji gol u PL dao prije 2 mjeseca.To za adebajora pisi tim koji su pisali... Dobio je i edin novog trenera i sansu za dokazivanje pa nista... Ne odgovara mu ekipa nikad al nikad nece moc pokazat svoj puni potencijal ovde , bolje je da ide nego da ga nikad i ne pokaze. Ovakvu klasu od igraca necemo zadugo imat al eto na njemu je meni je svejedno ja ovu temu vise i ne posjecujem.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 dec 2013, 16:26

grgr je napisao/la:Ma jes zari i pali edin , zadnji gol u PL dao prije 2 mjeseca.To za adebajora pisi tim koji su pisali... Dobio je i edin novog trenera i sansu za dokazivanje pa nista... Ne odgovara mu ekipa nikad al nikad nece moc pokazat svoj puni potencijal ovde , bolje je da ide nego da ga nikad i ne pokaze. Ovakvu klasu od igraca necemo zadugo imat al eto na njemu je meni je svejedno ja ovu temu vise i ne posjecujem.
Pa ne može biti u istim trenutku i kloc i klasa od igrača.....opredijeli se.....

nemoj temu da zaobilaziš.....ima puno gorih od tebe

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 dec 2013, 16:32

gost je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ma jes zari i pali edin , zadnji gol u PL dao prije 2 mjeseca.To za adebajora pisi tim koji su pisali... Dobio je i edin novog trenera i sansu za dokazivanje pa nista... Ne odgovara mu ekipa nikad al nikad nece moc pokazat svoj puni potencijal ovde , bolje je da ide nego da ga nikad i ne pokaze. Ovakvu klasu od igraca necemo zadugo imat al eto na njemu je meni je svejedno ja ovu temu vise i ne posjecujem.
Pa ne može biti u istim trenutku i kloc i klasa od igrača.....opredijeli se.....

nemoj temu da zaobilaziš.....ima puno gorih od tebe
Pa gdje sam ja napiso da je kloc ? Kazem van svake forme je za mene ovi golovi u kupovima protiv nizeligasa nisu vrijedni paznje , i zadnji put kad je dao u PL bilo je kad su pobjedili 7 0... Za mene van svake forme i to je to. Imas svoje misljenje ja svoje. Jedino eto sto se mora priznat u ove 2 tekme igra sa vise elana , valjda ce zabit koji gol dok nema aguera. Al na ljeto treba i mora da ide. Jednostavno nije za ove ekipe , osim sto oni ganjaju da imaju klupu ko u kosarci i da svako ko udje moze da promjeni tekmu. Ako mu je volja to onda neka mu je sa srecom...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 153 gosta.