A je li? Na osnovu čega si to zaključio?JohnLennon je napisao/la:Ja ti mozda mogu pomoci. Ne znam za cijenu i sve to. Ali znam da te sigurno nece primiti ukoliko si visociji od metar i sedamdeset. Da se ne razocaras djaba.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A je li? Na osnovu čega si to zaključio?JohnLennon je napisao/la:Ja ti mozda mogu pomoci. Ne znam za cijenu i sve to. Ali znam da te sigurno nece primiti ukoliko si visociji od metar i sedamdeset. Da se ne razocaras djaba.
Pa poceli hormoni polako popustati.klasik je napisao/la:Sta vam je ovo sa Messia kako je kreno sa ovim povredama mozete ga komotno sutnut u Arsenal...
Before the famous 'rúa' (as the open-top bus tour that the squad takes whenever it wins a title is known), the players ate lunch at a well-known Barcelona restaurant to continue celebrating winning the league title. The 'rúa' started at 18:30 (Spanish time) at the World Trade Center situated in Barcelona’s port. From there, the open-top bus took the players along the streets: Passeig de Colom, Avinguda de Roma, Carrer del Comte d'Urgell, Avinguda de Sarrià and Plaça del Doctor Ignasi Barraquer, where the tour finally ended.Belmin6 je napisao/la:Jel ova parada u Barceloni ide ulicom Las Ramblas ?
ovo je moja zelja bila izgleda da ce biti tacno,hvala Bayernu sto ce uzeto ovog ultra mega giga talenta,koji nemoze u evropu kad dodje gol da postigne,odbija se kao perce od odbranu nama takvi igraci netrebaju sretno mu bilo!Cautinho je napisao/la:Eto,izgleda sipak od Neymara.Bayo uhvatio.Reus ili Bale (+Suarez)
kakav crni baleCautinho je napisao/la:Eto,izgleda sipak od Neymara.Bayo uhvatio.Reus ili Bale (+Suarez)
koliko cemo uzet za NeymaraForcaBarca je napisao/la:Dok nasi slave Bayern izgleda dize Neymara,ako ovo bude istina onda su Rossel i compania fakat nesposobni i trebaju svi redom podnijeti ostavke!
Čuj Cesc 6rio_Ferdy88 je napisao/la:Čestitke na tituli![]()
Ocjene za ovu sezonu (open image in new tab)![]()
Pa logično, iako ima dobru statistiku većinu utakmica je bio izgubljen na terenu.geoxx je napisao/la: Čuj Cesc 6
pa ne moze uglavnom biti u ragnu sa flopom alexisom ,songom (koji gotovo nikako nije igro ),montoyom i alvesom koji je najgori odbrabeni igrac barce u ovoj sezoni. nidje veze cuj 6 cccxaviesta je napisao/la:Pa logično, iako ima dobru statistiku većinu utakmica je bio izgubljen na terenu.geoxx je napisao/la: Čuj Cesc 6
Pa njegov problem je taj što je igro većinu utakmica i mahom bio loš. Jedna dobra utakmica, zatim nekoliko katastrofalnih i tako u krug.barca_87 je napisao/la: pa ne moze uglavnom biti u ragnu sa flopom alexisom ,songom (koji gotovo nikako nije igro ),montoyom i alvesom koji je najgori odbrabeni igrac barce u ovoj sezoni. nidje veze cuj 6 ccc
cesc je u idelanoj ekipi la lige za ovu sezonu a dobija ocjenu 6 za odigranu sezonu ,znaci nidje veze
ja se zacudio da bi Bayern dao za ovog kloca tolike pare,al reko mozda je bio Pepova zelja,samo da ne dodje u Barsu nek ide gdje hoceanelbavarac je napisao/la:Ma kakav Neymar,Bayern demantovao bilo kakvu povezanost sa doticnim![]()
Potparol Bayerna Marcus Horwick:
Der FC Bayern dementierte ein etwaiges Interesse an Neymar allerdings. "Das ist völliger Quatsch. Da ist überhaupt nichts dran", sagte Pressesprecher Markus Hörwick gegenüber t-online.de.
"Ovo je potpuna glupost. "Nema razloga za to"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.