Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
@Dzoni- strasni argumenti 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- RealMoudrid
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Čovjek zbog kojeg sam nosio i dresove Barcelone. Kakva ciganska mrlja u mom životu. Ali vrijedilo je.
Čovjek zbog kojeg sam nosio i dresove Barcelone. Kakva ciganska mrlja u mom životu. Ali vrijedilo je.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
[youtube][/youtube]
Kad smo vec kod jedinog i najveceg Ronalda
Kad smo vec kod jedinog i najveceg Ronalda

A ja Realove.RealMoudrid je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
znaci sve su vise sanse da onaj panj Gonzalo ostane 

- RickBlaine
- Kontakt:
I nek si presao u redove nedojebanih lobotomaca, mi ne trebamo izdajnike.M4kaveli je napisao/la:A ja Realove.

Bljak. Ne bih obukao dres Barce taman da mi zivot ovisi o tome. Makar je jednom postojala mogucnost, Apolon ju je otklonio.

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ne piši tako o legendi kluba.andro234 je napisao/la:znaci sve su vise sanse da onaj panj Gonzalo ostane
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zayebajem se.RickBlaine je napisao/la:I nek si presao u redove nedojebanih lobotomaca, mi ne trebamo izdajnike.M4kaveli je napisao/la:A ja Realove.
Bljak. Ne bih obukao dres Barce taman da mi zivot ovisi o tome. Makar je jednom postojala mogucnost, Apolon ju je otklonio.

Ali sam imao njegov dres iz reprezentacije Brazila.
Apolon ovom moze samo lopte iza gola dobavljat.
A sta je bilo kada si isao na exkurziju u Barcelonu pa i na sveti Camp Nou ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma koja legenda jedine 2 sezone koje je donekle dobro odigrao su bile 08/09 i 09/10 prije toga je bio dosta mlad ali posli ozljede zabije doslovno svaki 3. zicer i sto bi onda trebao prizivat njegov ostanak?LBJ MVP je napisao/la:Ne piši tako o legendi kluba.andro234 je napisao/la:znaci sve su vise sanse da onaj panj Gonzalo ostane
Pogledaj koliko je golova zabio i biće ti jasno što je legenda.andro234 je napisao/la:ma koja legenda jedine 2 sezone koje je donekle dobro odigrao su bile 08/09 i 09/10 prije toga je bio dosta mlad ali posli ozljede zabije doslovno svaki 3. zicer i sto bi onda trebao prizivat njegov ostanak?LBJ MVP je napisao/la:Ne piši tako o legendi kluba.andro234 je napisao/la:znaci sve su vise sanse da onaj panj Gonzalo ostane
Samo je jedan Ronaldo i on dolazi iz Portugala,ime mu je Cristiano Ronaldo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- RickBlaine
- Kontakt:
Nije bila ekskurzija u lobotomiziranu Barcelonu. Steta ja kazem, idealna prilika za uriniranje po (jah...).M4kaveli je napisao/la:Zayebajem se.![]()
Ali sam imao njegov dres iz reprezentacije Brazila.
Apolon ovom moze samo lopte iza gola dobavljat.
A sta je bilo kada si isao na exkurziju u Barcelonu pa i na sveti Camp Nou ?
Ne. Kad je bilo polufinale Kupa, kladio sam se sa jednim lobotomcem u prolazak. On je morao igrati na terminu u Realovom dresu. Ka'em, Ronaldo me spasio

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Kada bih argumentirao gore pomenuti dvojac trebalo bi brat bratu jos 45-50 stranica.Consigliere je napisao/la:@Dzoni- strasni argumenti
Uostalom ja sam se nagledao ove godine njihovih bravura,a ova dva klipa su samo podsjetnik za ljude koji su takodje uzivali u majstorijama doticnih panjeva.
Njima argumentacija ne treba.

Ma ne trebaš se trudit,panj Benzema i "nikad više isti kao prije povrede" Higuain su trebali bit prodani u startu, koliko promašenih čistih prilika prošle sezone je Madrid koštalo titule u primeri i plasmana u finale lp.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma zato i kazem.madridist je napisao/la:Ma ne trebaš se trudit,panj Benzema i "nikad više isti kao prije povrede" Higuain su trebali bit prodani u startu, koliko promašenih čistih prilika prošle sezone je Madrid koštalo titule u primeri i plasmana u finale lp.
Ko je gledao Reala jasno mu je.
- Consigliere
- Kontakt:
Statisticki, a u ovom trenutku nemam tacno te podatke, i Higuain i Benzema su po procentu iskoristenih sansi ispred nekih mnogo jacih imena kao sto su Cavani, Suarez, RVP...
- RealMoudrid
- Kontakt:
Da, moguće. Vjerovatno zato što igraju puno manje i što je Panjguain vjerovatno nesposoban i stvoriti sebi neke situacije...
2012/2013
- Consigliere
- Kontakt:
Imal ovdje iko osim mene da smatra da je Higuain strasan napadac?
**** statistiku,ne pricamo o bejzbolu.Consigliere je napisao/la:Statisticki, a u ovom trenutku nemam tacno te podatke, i Higuain i Benzema su po procentu iskoristenih sansi ispred nekih mnogo jacih imena kao sto su Cavani, Suarez, RVP...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.