FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema šta, idemo na treću uzastopnu titulu Bajramskog turnira 

ko je sve igro za nas meni se cini da je bio neki novi lik
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
U koliko je finale, i kada ce se znati sa kim cemo igrati

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Finale ti je oko 17,00, a igrat cete protiv SarajevaeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:U koliko je finale, i kada ce se znati sa kim cemo igrati![]()

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Utakmica za trece mjesto je u 17:00 a finalna utakmica u 18:00 a obje ce biti popracene direktnim TV prijenosom.
Uzgred, mislim da nece Zeljo biti u finalu pa ce nas zapasti onaj termin u 17:00 ...
Uzgred, mislim da nece Zeljo biti u finalu pa ce nas zapasti onaj termin u 17:00 ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Manijaci svakako idu organizovano jel'
Znaci navijanje je, bez obzira jel finale ili je za trece
Bice lom

Znaci navijanje je, bez obzira jel finale ili je za trece

Bice lom

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
- bistrikboy
- Kontakt:
Koliko sam ja shvatio ici ce se samo na finale,ako doguramo tamo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Popović Lazar
- Kontakt:
Bistrikboy de objasni koliko moramo dobiti travnika a koliko da olimpic ne pobjedibistrikboy je napisao/la:Koliko sam ja shvatio ici ce se samo na finale,ako doguramo tamo.

Hajde lazare,hajde Lazare..
- neutralan__
- Kontakt:
Popović Lazar je napisao/la:Bistrikboy de objasni koliko moramo dobiti travnika a koliko da olimpic ne pobjedibistrikboy je napisao/la:Koliko sam ja shvatio ici ce se samo na finale,ako doguramo tamo.
.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 10 sep 2011, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
imali iko cjeli sastav koji je igro danas i zamjene 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

i Perak ja mislim...
Olimpic uzeo 12:3...
Ako prodjemo u finale, idemo organizovano SVI!
BRAVE HEART 1979-2005
savic,vasilic, benjamin colic, elvir colic, zeba, stanic, perak, karic i onaj iz juniora golmannick je napisao/la:imali iko cjeli sastav koji je igro danas i zamjene
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
de objasni..sta nama odgovara..pobjeda uz remi ili poraz Olimpica..ili ako pobjede oni, koliko mi trebamoedotm87 je napisao/la:
i Perak ja mislim...
Olimpic uzeo 12:3...
Ako prodjemo u finale, idemo organizovano SVI!

Zadnja izmjena: eLeMeNtH-SoutH CreW, dana/u 24 nov 2010, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Visca nije ulazio (protiv celika) a mislim da ga nisam ni vidio na klupi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
imali navijanja il nema...da znam hocemol dolazit iz visokog
...

- bistrikboy
- Kontakt:
Citatel' vi uopste sta ljudi pisu?LIvada2 je napisao/la:imali navijanja il nema...da znam hocemol dolazit iz visokog...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
citam ja ...al mene prevoz izadje 15 km...treba mi 100% ako neko moze javiti sutra do 12 ili 1 sat...bistrikboy je napisao/la:Citatel' vi uopste sta ljudi pisu?LIvada2 je napisao/la:imali navijanja il nema...da znam hocemol dolazit iz visokog...
-
- Kontakt:
ako prodjemo u finale 100% se ide organizovano(provjerena informacija) e sad ujutru je tekma s travnikom pa vidi rezultat i ako bude prolazak put pod noge 

ma namjestice to Braco da bude Zeljo - njanjajevo, inace gdje je tu njemu profit 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
- Kontakt:
ima i vukova, nemoj tako19TM87 je napisao/la:ma namjestice to Braco da bude Zeljo - njanjajevo, inace gdje je tu njemu profit