Mladi Hodžić, ja mislim da se zove Faruk, nisam siguranAdisManiacZ je napisao/la:koji je golman usao imjesto karica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li se skim smo u finalu ?
maleni
Zanimljivo, nisam prije za njega čuo, jer ne pratim toliko omladinski pogon.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Olimpic je dobio 9 razlike.
onda je na dnevniku bila greska izbacili su da je travnik dobioelSaik je napisao/la:Olimpic je dobio 9 razlike.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Momak jedan napisa da je dobio Olimpic, ali eto, možda je on pogriješio.
- Mandžaroš '87
- Kontakt:
Zna li neko koliko će koštati karta sutra za finale ??? I nešto sam čuo ako budemo organizovano dolazili da nećemo morati karte plaćati , ima li istine u tome ?
Za treće mjesto u 17 00.Grbavica moj zivot je napisao/la:U koliko je sutra finale ?
Finale u 18 00.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 23 nov 2010, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
na dnevniku izbacili travnik-olimpic 11-3,mada mi je to malo cudno s obzirom na sastav olimpica.elSaik je napisao/la:Momak jedan napisa da je dobio Olimpic, ali eto, možda je on pogriješio.
VOLIM TE ZELJO
-
- Kontakt:
bolje da je travnik 

-
- Kontakt:
Bajramski malonogometni turnir
U Sarajevu je danas počeo 19. tradicionalni Bajramski malonogometni turnir, a nakon nepotpunog drugog kola najsupješniji su nogometaši Sarajeva s dvije pobjede, dok po jedan trijumf u A-grupi imaju Slavija i Sloboda.
Organizator turnira Vrbanjuša nakon dva kola ima dva poraza.
U B-grupi po jednu pobjedu imaju Željezničar i Čelik. U prvom kolu Čelik je savladao Travnika s 3:1, dok su bodove podijelili Željezničar i Olimpic. Željezničar je u prvom meču drugog kola B-grupe pobijedio Čelik sa 10:4, dok je posljednji susret drugog kola između Travnika i Olimpica počinje u 19 sati.
Rezultati:
A-grupa:
1. kolo:
Sarajevo - Sloboda 3:2
Vrbanjuša - Slavija 1:2
2. kolo:
Sarajevo - Slavija 4:3
Vrbanjuša - Sloboda 0:3
Tabela:
1. Sarajevo 2 2 0 0 7:5 6
2. Sloboda 2 1 0 1 5:3 3
3. Slavija 2 1 0 1 5:5 3
4. Vrbanjuša 2 0 0 2 1:5 0
B-grupa
1. kolo:
Travnik - Čelik 1:3
Željezničar - Olimpic 2:2
- 2. kolo:
Zeljezničar - Čelik 10:4
19:00 Olimpic - Travnik
Tabela:
1. Željezničar 2 1 1 0 12:6 4
2. Čelik 2 1 0 1 7:11 3
3. Olimpic 1 0 1 0 2:2 1
4. Travnik 1 0 0 1 1:3 0
Treće kolo na rasporedu je u srijedu u prijepodnevnom terminu, dok će poslijepodne biti odigrani susreti za treće mjesto i finale.
U Sarajevu je danas počeo 19. tradicionalni Bajramski malonogometni turnir, a nakon nepotpunog drugog kola najsupješniji su nogometaši Sarajeva s dvije pobjede, dok po jedan trijumf u A-grupi imaju Slavija i Sloboda.
Organizator turnira Vrbanjuša nakon dva kola ima dva poraza.
U B-grupi po jednu pobjedu imaju Željezničar i Čelik. U prvom kolu Čelik je savladao Travnika s 3:1, dok su bodove podijelili Željezničar i Olimpic. Željezničar je u prvom meču drugog kola B-grupe pobijedio Čelik sa 10:4, dok je posljednji susret drugog kola između Travnika i Olimpica počinje u 19 sati.
Rezultati:
A-grupa:
1. kolo:
Sarajevo - Sloboda 3:2
Vrbanjuša - Slavija 1:2
2. kolo:
Sarajevo - Slavija 4:3
Vrbanjuša - Sloboda 0:3
Tabela:
1. Sarajevo 2 2 0 0 7:5 6
2. Sloboda 2 1 0 1 5:3 3
3. Slavija 2 1 0 1 5:5 3
4. Vrbanjuša 2 0 0 2 1:5 0
B-grupa
1. kolo:
Travnik - Čelik 1:3
Željezničar - Olimpic 2:2
- 2. kolo:
Zeljezničar - Čelik 10:4
19:00 Olimpic - Travnik
Tabela:
1. Željezničar 2 1 1 0 12:6 4
2. Čelik 2 1 0 1 7:11 3
3. Olimpic 1 0 1 0 2:2 1
4. Travnik 1 0 0 1 1:3 0
Treće kolo na rasporedu je u srijedu u prijepodnevnom terminu, dok će poslijepodne biti odigrani susreti za treće mjesto i finale.
To su oni nešto zajebali. Olimpic je dobio 12:3...barbarez je napisao/la:na dnevniku izbacili travnik-olimpic 11-3,mada mi je to malo cudno s obzirom na sastav olimpica.elSaik je napisao/la:Momak jedan napisa da je dobio Olimpic, ali eto, možda je on pogriješio.
nedo Bog da je olimpik dobio:S 9 razlike
onda mi sutra moramo nabusiti travnik ,sumnjam da ce olimpic dobiti celika vise od 5 razlike.celik je jaci od travnika.elSaik je napisao/la:To su oni nešto zajebali. Olimpic je dobio 12:3...barbarez je napisao/la:na dnevniku izbacili travnik-olimpic 11-3,mada mi je to malo cudno s obzirom na sastav olimpica.elSaik je napisao/la:Momak jedan napisa da je dobio Olimpic, ali eto, možda je on pogriješio.
VOLIM TE ZELJO
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ništa ne brini, sutra ćemo dati golova koliko bude trebalo...
Željo je osvajač Bajramskog turnira...Pehara nikad dosta!
Željo je osvajač Bajramskog turnira...Pehara nikad dosta!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
je li ovo sto posto rezultat olimpica
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Ferroviere1987, perodeformero i 37 gostiju.