Niko ne razmislja na taj nacin osim balkasnih plemena.totasef1 je napisao/la:Sta mislite misle li fanovi Negreda sad da Milner nece da doda Negredu nego samo Edinu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Niko ne razmislja na taj nacin osim balkasnih plemena.totasef1 je napisao/la:Sta mislite misle li fanovi Negreda sad da Milner nece da doda Negredu nego samo Edinu
City je igrao slabije od izlaska Edina, pri tome primio go. Spasio ih je Navas. Vas dvojica pretjerujete. Edin je pokazao mnogo više od Negreda danas. Uostalom igrao je u utorak 90min i ovaj tempo je sasvim zadovoljavajući do SP-a.stomaklija je napisao/la:Stoke C, Sunderland, W.Ham, Hull...ennis je napisao/la:Spasi lik utakmicu kad izvadi Edina vidi vrag odnio salu![]()
![]()
Al je realno da je City proigrao otkad je izasao Ed neka trazi sebi klub po mjeri i kraj price
Nisam siguran da je odlzak Dzeke realan, mada bih volio da ode. U Sitiju je svaka minuta za njega izgubljena (sa sportskog aspekta).Srky4 je napisao/la:Januar se bliži...
Nisi me shvatio, ili nisi htio da shvatis.sastrane je napisao/la: Navescu ti nekoliko, nafulao se zicera, lose kretanje bez lopte ( trckarao jeste al u prazno) nekoliko losih dodavanja, primanje lopte standardno lose, Negredo proslu presjedio na klupi... treba li jos.. A ti meni reci i jedan razlog zasto bi ga ostavio, treba mu jos jedno 13 prilika da zabije...
A to da sam ja glup, jer ga s pravom kritikujem, govori samo o tvojoj pristrasnosti i kulturi izrazavanja.
Za njegovo dobro bolje mu je da ide. Ja se čudim da može ovo trpiti.Valencia je napisao/la:Nisam siguran da je odlzak Dzeke realan, mada bih volio da ode. U Sitiju je svaka minuta za njega izgubljena (sa sportskog aspekta).Srky4 je napisao/la:Januar se bliži...
Problem je njegova cijena i njegova plata.
Nisam siguran da je neko u ovom trenutku spreman platiti recimo 20 miliona funti za Dzeku. Mozda ludi Totenhem? Sta onda sa njegovom platom? Je li on spreman igrati za duplo manje?
Posudba? Jako tesko. Zasto bi Siti posudio napadaca koji im treba sada kada je povrijedjen Aguero?
Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to jest sportski razlozi ispred finansijskih).Valencia je napisao/la:Nisam siguran da je odlzak Dzeke realan, mada bih volio da ode. U Sitiju je svaka minuta za njega izgubljena (sa sportskog aspekta).Srky4 je napisao/la:Januar se bliži...
Nisam siguran da je neko u ovom trenutku spreman platiti recimo 20 miliona funti za Dzeku. Mozda ludi Totenhem? Sta onda sa njegovom platom? Je li on spreman igrati za duplo manje?
Posudba? Jako tesko. Zasto bi Siti posudio napadaca koji im treba sada kada je povrijedjen Aguero?
Sve si upravu i u potpunosti se slažem.let3 je napisao/la:Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to jest sportski razlozi ispred finansijskih).Valencia je napisao/la:Nisam siguran da je odlzak Dzeke realan, mada bih volio da ode. U Sitiju je svaka minuta za njega izgubljena (sa sportskog aspekta).Srky4 je napisao/la:Januar se bliži...
Znam samo da mu u Cityu nema buducnosti i da cemo mi kao navijaci BiH selekcije posebno osjetiti njegovu prelošu formu u Brazilu. Niko ne može uci u pravu formu sjedeci na klupi, ne postoji takav igrac. A ovo što mu čileanac daje , jeste zapravo bacanje mrvica golubu.
Pelegrini ga turira i zavlaci momacki, prije pocetka sezone ga ko fol hvalio - a zapravo ga zakucao na klupučileanski hohštapler
Boli Pelegrinija ona stvar za bilo kojeg igraca Sitija. Pa poslao je Harta na klupu. Ako dodje Kasiljas ZAKUCAT ce ga na klupu. Boli njega ko je Englez, ko je Portorikanac, ko Kinez... Njega zanima uspjeh kluba, rezultati... Samo to ga moze odrzati na klupi Sitija.let3 je napisao/la: Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to je sportski razlozi ispred finansijskih).
Znam samo da mu u Cityu nema buducnosti i da cemo mi kao navijaci BiH selekcije posebno osjetiti njegovu prelošu formu u Brazilu. Niko ne može uci u pravu formu sjedeci na klupi, ne postoji takav igrac. A ovo što mu čileanac daje , jeste zapravo bacanje mrvica golubu.
Pelegrini ga turira i zavlaci momacki, prije pocetka sezone ga ko fol hvalio - a zapravo ga zakucao na klupučileanski hohštapler
Javi Garcia,Silva,Negredo,Demichelis,Aguero,Navas,Zabaleta svi pričaju španski svi su standardni igrači i većinom su u prvi 11 mislim da ga ne boli ko je šta još ako dovede Ikera morat će svi naučit španski da bi se sporazumijevaliValencia je napisao/la:Boli Pelegrinija ona stvar za bilo kojeg igraca Sitija. Pa poslao je Harta na klupu. Ako dodje Kasiljas ZAKUCAT ce ga na klupu. Boli njega ko je Englez, ko je Portorikanac, ko Kinez... Njega zanima uspjeh kluba, rezultati... Samo to ga moze odrzati na klupi Sitija.let3 je napisao/la: Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to je sportski razlozi ispred finansijskih).
Ne pita se samo Dzeko. Cak i ako pristane igrati za manje pare, valja zadovoljiti apetite Sitija. Koliko su ga platili? 35 miliona? Trazit ce makar 20 miliona za njega?
Sjeti se problema sa Adebajorom. Niko nije htio platiti koliko je Siti trazio. Na kraju se vukao po posudbama i propao ko zeton... A bio je jako dobar u Arsenalu.
za 130 hiljada eura sedmično, sve se može trpiti.Srky4 je napisao/la:Za njegovo dobro bolje mu je da ide. Ja se čudim da može ovo trpiti.