Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Valencia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2013, 17:53

totasef1 je napisao/la:Sta mislite misle li fanovi Negreda sad da Milner nece da doda Negredu nego samo Edinu :)
Niko ne razmislja na taj nacin osim balkasnih plemena. :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 21 dec 2013, 17:53

Januar se bliži...

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 dec 2013, 17:54

stomaklija je napisao/la:
ennis je napisao/la:Spasi lik utakmicu kad izvadi Edina vidi vrag odnio salu :lol: :lol:
Al je realno da je City proigrao otkad je izasao Ed neka trazi sebi klub po mjeri i kraj price :D
Stoke C, Sunderland, W.Ham, Hull...
City je igrao slabije od izlaska Edina, pri tome primio go. Spasio ih je Navas. Vas dvojica pretjerujete. Edin je pokazao mnogo više od Negreda danas. Uostalom igrao je u utorak 90min i ovaj tempo je sasvim zadovoljavajući do SP-a.
4-IN-A-ROW

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 dec 2013, 17:56

za koji dzavo ga je danas izveo :?: šta je to Negredo pokazao više na terenu do te 60-te minute :?: šta su pokazai danas Fernandinho, Nasri i Silva :?: jedno veliko ništa.
I šta se čileanac natakario samo na Džeku, ko da mu ovaj satire ženu svaku noc :shock:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2013, 17:56

Negredova asistencija danas vredi vise od Dzekinih zadnjih 5 utakmica,ne mrzim Dzeku il slicno samo gledam realno i objektivno

Ovakav Negredo bi trenutno bio prvi napadac u svakoj ekipi u evropi ne samo Cityu ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2013, 17:59

Srky4 je napisao/la:Januar se bliži...
Nisam siguran da je odlzak Dzeke realan, mada bih volio da ode. U Sitiju je svaka minuta za njega izgubljena (sa sportskog aspekta).

Problem je njegova cijena i njegova plata.

Nisam siguran da je neko u ovom trenutku spreman platiti recimo 20 miliona funti za Dzeku. Mozda ludi Totenhem? Sta onda sa njegovom platom? Je li on spreman igrati za duplo manje?

Posudba? Jako tesko. Zasto bi Siti posudio napadaca koji im treba sada kada je povrijedjen Aguero?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 dec 2013, 18:00

sastrane je napisao/la: Navescu ti nekoliko, nafulao se zicera, lose kretanje bez lopte ( trckarao jeste al u prazno) nekoliko losih dodavanja, primanje lopte standardno lose, Negredo proslu presjedio na klupi... treba li jos.. A ti meni reci i jedan razlog zasto bi ga ostavio, treba mu jos jedno 13 prilika da zabije...

A to da sam ja glup, jer ga s pravom kritikujem, govori samo o tvojoj pristrasnosti i kulturi izrazavanja.
Nisi me shvatio, ili nisi htio da shvatis.
S obzirom da mi je mrsko tipkat, eto, dat cu ti i jednostavan odgovor.
Zato sto je, i kao takav (po tebi veoma los, uzevsi u obzir sta si sve nabrojao kao lose), bio puno bolji, opasniji po protivnicki gol u odnosu na Negreda.
I, sta mislis mozda da ova zadnja recenica prethodnog posta nije upucena tebi?

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2013, 18:01

Svaki put kada se bliže transferi ista priča na ovoj temi.

Ko će dati Džeki platu koju ima u City-u?
Džeko nije lud da se odrekne par miliona radi veće minutaže, to je već dokazao nakon dvije sezone City-u.

Očekujem spamanje portala o interesovanju za Džeko jer su klikovi bitni.

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 21 dec 2013, 18:01

Valencia je napisao/la:
Nisam siguran da je odlzak Dzeke realan, mada bih volio da ode. U Sitiju je svaka minuta za njega izgubljena (sa sportskog aspekta).

Nisam siguran da je neko u ovom trenutku spreman platiti recimo 20 miliona funti za Dzeku. Mozda ludi Totenhem? Sta onda sa njegovom platom? Je li on spreman igrati za duplo manje?

Posudba? Jako tesko. Zasto bi Siti posudio napadaca koji im treba sada kada je povrijedjen Aguero?
Za njegovo dobro bolje mu je da ide. Ja se čudim da može ovo trpiti.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 21 dec 2013, 18:04

Jao ovih... Pa u drugom poluvremenu je vec Dzeko krenuo losije da igra u polju, sta ima veze ako je zamjenjen isto eto ko da je Pelegrini napravio neku bog zna kakvu nepravdu il sta..
a sam i ocekivao da ce se ovako stvari odvijati pogotovo nakon onog gola fulhama jer realno iako su otisli sa 2 : 0 na odmor, nisu uopste nadigrali Fulham
Dzeko - Negredo nisu dobro odigrali u tandemu i jedan je morao izaci da bi pojacao sredinu. Sto je izasao Dzeko a ne Negredo ne znam al ovdje raja napravi dramu oko toga isto ko da je Dzeko odigrao maestralno a zapravo je odigrao solidno, nista vise, s tim da se mora prigovoriti za propustene sanse.

90 minuta u kupu, sad 60 i nesto, mjera...

Drago mi je da je poceo opet agresivnije igrati i sa vise elana i samim tim vise ucestvuje u igri i prilikama. Danas namjestio SIlvi sansu, imao i sam 3 fine sanse, nije pogodio al generalno solidno prvo poluvrijeme. U drugom nista znacajno nije napravo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 dec 2013, 18:07

Valencia je napisao/la:

Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to jest sportski razlozi ispred finansijskih).
Znam samo da mu u Cityu nema buducnosti i da cemo mi kao navijaci BiH selekcije posebno osjetiti njegovu prelošu formu u Brazilu. Niko ne može uci u pravu formu sjedeci na klupi, ne postoji takav igrac. A ovo što mu čileanac daje , jeste zapravo bacanje mrvica golubu.
Pelegrini ga turira i zavlaci momacki, prije pocetka sezone ga ko fol hvalio - a zapravo ga zakucao na klupu :o čileanski hohštapler

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 21 dec 2013, 18:10

Ma kako god,mrzili ga ili voljeli,Manchester i Pelegrini pobjeđuju bez Džeke... Ne može nikad trener biti kriv,jednostavno ili ga natjeras da igras ili ne natjeras... U svakom sportu je tako... Svi bi mi voljeli da Džeko igra i zabija,al vidite i sami iz kola u kolo da je to nemoguća misija,da li da krene sa klupe ili u prvih 11 ne zabija..bar u PL... Njemu City ne odgovara i to je sasvim jasno... nema više potreba da diskutujemo...
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 21 dec 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 21 dec 2013, 18:11

let3 je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to jest sportski razlozi ispred finansijskih).
Znam samo da mu u Cityu nema buducnosti i da cemo mi kao navijaci BiH selekcije posebno osjetiti njegovu prelošu formu u Brazilu. Niko ne može uci u pravu formu sjedeci na klupi, ne postoji takav igrac. A ovo što mu čileanac daje , jeste zapravo bacanje mrvica golubu.
Pelegrini ga turira i zavlaci momacki, prije pocetka sezone ga ko fol hvalio - a zapravo ga zakucao na klupu :o čileanski hohštapler
Sve si upravu i u potpunosti se slažem.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 dec 2013, 18:12

Na stadionima sirom Engleske su najmodernija sjedista za rezervne igrace. Na nekim cak imaju i grijanje, a zimus dobiju i dekice, prema tome Dzeko nije nikakav grijac klupa.

On uziva u tehnologiji fabike Recaro. I ubrzo ce postat njihov zastitni znak ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2013, 18:12

let3 je napisao/la: Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to je sportski razlozi ispred finansijskih).
Boli Pelegrinija ona stvar za bilo kojeg igraca Sitija. Pa poslao je Harta na klupu. Ako dodje Kasiljas ZAKUCAT ce ga na klupu. Boli njega ko je Englez, ko je Portorikanac, ko Kinez... Njega zanima uspjeh kluba, rezultati... Samo to ga moze odrzati na klupi Sitija.

Ne pita se samo Dzeko. Cak i ako pristane igrati za manje pare, valja zadovoljiti apetite Sitija. Koliko su ga platili? 35 miliona? Trazit ce makar 20 miliona za njega?

Sjeti se problema sa Adebajorom. Niko nije htio platiti koliko je Siti trazio. Na kraju se vukao po posudbama i propao ko zeton... A bio je jako dobar u Arsenalu.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 dec 2013, 18:12

Ja koliko sam danas vidio Džeko je bio dosta opasniji od Negreda al et hejteri Džeke vide suprotno
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 dec 2013, 18:13

Izmjene su normalne, mogu shvatit da ga izvede iz igre ali ne u onoj minuti. Igrac u 58 se vadi kad je pvrijedjen ili vrlo slabo odigrao, a Edin nije ni jedno ni drugo. Tacno mu i ono malo samopouzdanja sto je dobio mu je unistio. To zamjeram Pelleu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 dec 2013, 18:20

Valencia je napisao/la:
let3 je napisao/la: Ma sva je to tacno brate, samo Edin treba da odluci šta mu je prece: uzimanje dobrih plata u Cityu ( to jest da bude grijač klupe) ili traženje nekog novog kluba gdje bi igrao, pa ako treba i za manja para (to je sportski razlozi ispred finansijskih).
Boli Pelegrinija ona stvar za bilo kojeg igraca Sitija. Pa poslao je Harta na klupu. Ako dodje Kasiljas ZAKUCAT ce ga na klupu. Boli njega ko je Englez, ko je Portorikanac, ko Kinez... Njega zanima uspjeh kluba, rezultati... Samo to ga moze odrzati na klupi Sitija.

Ne pita se samo Dzeko. Cak i ako pristane igrati za manje pare, valja zadovoljiti apetite Sitija. Koliko su ga platili? 35 miliona? Trazit ce makar 20 miliona za njega?

Sjeti se problema sa Adebajorom. Niko nije htio platiti koliko je Siti trazio. Na kraju se vukao po posudbama i propao ko zeton... A bio je jako dobar u Arsenalu.
Javi Garcia,Silva,Negredo,Demichelis,Aguero,Navas,Zabaleta svi pričaju španski svi su standardni igrači i većinom su u prvi 11 mislim da ga ne boli ko je šta još ako dovede Ikera morat će svi naučit španski da bi se sporazumijevali
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 21 dec 2013, 18:22

Vratimo se prvo na pocetak price. Cijelo vrijeme pricam da chileanac namjerno nije startao samo sa Dzekom u napadu u 4/5/1. U formaciji sa kojom igraju najbolje u gostima. Zasto pa naravno Negredo. U odigranih 60 min Dzeko je bio agilniji i mozda 10-20% bolji igrac od Negreda. Sa ovim slanjem Dzeke na klupu mislim da je KONACNO dokazao da NE ZELI da se rotiraju Negredo i Dzeko kao drugi napadaci ( prvi napadac je opravdano Aguero ) nego zeli Dzeku kao igraca kada zatreba. Jednu od pet utakmica, kupovi itd. Klasicna zamjena.
Zasto je morao dati Dzeki 90 min:
- zato jer zna da ce Negredo poceti protiv Liverpoola u 4/5/1 formaciji
- zato da " ko fol " pokaze da Dzeko ima sanse da se nametne za drugog napadaca. Da ga motivise.
- jer je Dzeko bio malo bolji na ovoj utakmici.
- zato je je Dzeko odigrao 6/17 od pocetka ( 559 min ) a Negredo 12/17 od pocetka ( 1001 min ) u PL
- zato je Negredo je OCAJAN u gostima ove sozone. Odigrao je oko 500 min ( 10,20 min +, - ) i dao samo JEDAN GOL

Negredo je prvi sut na gol imao u 87 min. Osim dobre asistencije nije pokazao nista. On nije klasan igrac kao Aguero, Suarez, Rooney itd. Potpuno razumjem Dzeku i njegovo setanje po terenu ( prosle tekme ).
Razlog zasto ovu nije dao gol a proslu je dao ( u kupu ) ja mislim da je jedan od razloga jer je igrao pod velikim pritiskom DA MORA postici gol sto je jako tesko. A Negredo je igrao bez pritiska i opet truba.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 dec 2013, 18:25

Srky4 je napisao/la:Za njegovo dobro bolje mu je da ide. Ja se čudim da može ovo trpiti.
za 130 hiljada eura sedmično, sve se može trpiti.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kaunas, Sheyi, Skojevska i 22 gosta.