Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

chily-rz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2016, 21:30

Raonffa je napisao/la:
Računamo da će teren biti odličan i da će Čelik igrati rasterećeno što nam odgovara, i imali bi sve preduslove za pobjedu.
Slicna situacija je bila i prošle sezone,.Nije se puno toga promjenilo od tad,Čelik još uvjek nije izgubio kod kuce. :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 apr 2016, 21:31

tuzlak1987 je napisao/la:
Signore je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Gol razlika Slavije ovo proljece 2-9, :s
Ima i gorih
Ali ne od ovih koji se bore za 10. mjesto.. Nez sto su tjerali Vojvodica jer on je i uzeo dobar dio bodova za njih i bez njega bi sada vec bili kao Rudar van igre..
Aha. A meni je Slavija na kraju jeseni bila siguran ucesnik PL naredne sezone, a sada vise mislim da ce Borac ostati nego oni.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 apr 2016, 21:32

Mulalicu svaka cast ako se ne drogira.. ako je ono samo iz ljubavi onda :bow:
This time next year we'll be millionaires.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 24 apr 2016, 21:32

Ja ne znam ko ovom Širokom može otkinuti i bod do kraja

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 24 apr 2016, 21:33

Momciluk je napisao/la:Mulalicu svaka cast ako se ne drogira.. ako je ono samo iz ljubavi onda :bow:
Sablja na bobama,samo tisu..
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 21:33

chily-rz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Računamo da će teren biti odličan i da će Čelik igrati rasterećeno što nam odgovara, i imali bi sve preduslove za pobjedu.
Slicna situacija je bila i prošle sezone,.Nije se puno toga promjenilo od tad,Čelik još uvjek nije izgubio kod kuce. :mrgreen:
Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 apr 2016, 21:35

Moggiano je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Mulalicu svaka cast ako se ne drogira.. ako je ono samo iz ljubavi onda :bow:
Sablja na bobama,samo tisu..
Tako mi i izgleda, al necemo ga ofirat :shh:
This time next year we'll be millionaires.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2016, 21:35

Jest Musa vodio i Siroki ovaj svaka mu cast, mogao je hladno sada jurisati na dva trofeja ali je glupo izgubio od Zrinjskog i Radnika..

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 apr 2016, 21:36

Signore je napisao/la:Aha. A meni je Slavija na kraju jeseni bila siguran ucesnik PL naredne sezone, a sada vise mislim da ce Borac ostati nego oni.
kad nisu drinu i rudar pobjedili onda ne znam da li imaju sanse za opstanak... prije bi volio da slavija ostane nego vitez ili borac... ali tesko da ce... :(
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2016, 21:38

Gledao sam drugo poluvrijeme derbija preko onog yt kanala...
Ne znam kako je to inace, ali danas dosta rastrzana, nepovezana igra sa obe strane. Sarajevo neka jalova inicijativa, Zeljo u kontrama nedovoljno koncentrisan i precizan da ubjedljivije slavi.
Dobra reakcija defanzivca Zelje kod onog suta Duljevica! :clap:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 apr 2016, 21:38

jovanmaksimovic je napisao/la:
Signore je napisao/la:Aha. A meni je Slavija na kraju jeseni bila siguran ucesnik PL naredne sezone, a sada vise mislim da ce Borac ostati nego oni.
kad nisu drinu i rudar pobjedili onda ne znam da li imaju sanse za opstanak... prije bi volio da slavija ostane nego vitez ili borac... ali tesko da ce... :(
Ne znam. Nakon Travnika sam pogledao raspored i pozdravio se s njima mada bih volio da ostanu, al jbg

Dino kupio Savez ili su u Savezu namjestili automatski rezultat za nekoliko sezona unaprijed :lol:

slika

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 24 apr 2016, 21:39

Raonffa je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
Ma za male pare ce se to dati kupiti ;)
SDA je to, mater bi prodali

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 21:42

tale07 je napisao/la:
Ma za male pare ce se to dati kupiti ;)
SDA je to, mater bi prodali

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Pa to sad ne znam niti ulazim u to, nastojim da se držim zelenog terena :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2016, 21:47

Raonffa je napisao/la: Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
Sigurno da ce Željo biti motivisaniji ali bit ce to teška utakmica s obzirom da u Čeliku vecinom igraju Zenicani pa motivacije ni njima nece faliti a uz to svakako da bi za ekipu bila dobra satisfakcija sezonu završiti bez poraza na Bilinom,.

Rekao bi da je tu neki remi najrealniji,dosta toga ovisi i o vašoj tekmi sa Zrinjom,ako tu ne upišete tri boda u Zenici je onda obavezno na sve ili ništa,.

Karić i Dedić ocistili kartone kontra Radnika,bit ce spremni za vas :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 21:48

marconato je napisao/la:Gledao sam drugo poluvrijeme derbija preko onog yt kanala...
Ne znam kako je to inace, ali danas dosta rastrzana, nepovezana igra sa obe strane. Sarajevo neka jalova inicijativa, Zeljo u kontrama nedovoljno koncentrisan i precizan da ubjedljivije slavi.
Dobra reakcija defanzivca Zelje kod onog suta Duljevica! :clap:
Prijatelju uvijek je tako nepovezano, samo iz razloga sto je ulog preveliki makar i da nista ne znaci utakmica za oba tima, a pogotovo sada kada je ulog Europa. Jebga ipak je gradski derbi, znaci to gradski puno vise od ostalih velikih derbija poput Hajduk-Dinamo, pa se to prenese i na teren.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 24 apr 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 apr 2016, 21:48

Said Husejinović na aparatima :rol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 21:50

chily-rz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
Sigurno da ce Željo biti motivisaniji ali bit ce to teška utakmica s obzirom da u Čeliku vecinom igraju Zenicani pa motivacije ni njima nece faliti a uz to svakako da bi za ekipu bila dobra satisfakcija sezonu završiti bez poraza na Bilinom,.

Rekao bi da je tu neki remi najrealniji,dosta toga ovisi i o vašoj tekmi sa Zrinjom,ako tu ne upišete tri boda u Zenici je onda obavezno na sve ili ništa,.

Karić i Dedić ocistili kartone kontra Radnika,bit ce spremni za vas :mrgreen:
Neće biti lako to niko nije ni rekao, nego svi navijači Želje su svjesni važnosti te utakmice i svi očekuju pobjedu na koju se mora ići :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2016, 21:56

pinoglavi je napisao/la: Prijatelju uvijek je tako nepovezano, samo iz razloga sto je ulog preveliki makar i da nista ne znaci utakmica za oba tima, a pogotovo sada kada je ulog Europa. Jebga ipak je gradski derbi, znaci to gradski puno vise od ostalih velikih derbija poput Hajduk-Dinamo, pa se to prenese i na teren.
Kapiram, ulog je bio veliki! Derbi je derbi, pogotovo kad se igra za poziciju na tabeli...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 apr 2016, 22:01

Signore je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Signore je napisao/la:Zeljo do titule :cool:
Uz sve pobjede Želje do kraja ja bih ovako stavio sanse za titulu
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
Ma tesko da Zeljo moze osvojiti, ako dobije Zrinjskog 4 boda u tri kola treba namjeriti. To je gotovo nemoguce, ja se samo potajno nadam :mrgreen:

Nisam ni gledao utakmicu, imao sam smrtni slucaj, tek sad upalih kompjuter. Sav pometen sam i zaboravio da se ista danas igra. Udjem na fb i prvo sto vidim Zeljina lokomotiva slavila na Kosevu :mrgreen: Reko odlicno, odmor nije mogao bolje poceti :mrgreen:
Ne znam kakva je droga stigla u sarajevo , ali da zeljo bude prvak ove god , pa tesko je i sf film smislit.

S 2 domace pobjede mi smo prvaci , a siguran sam da cemo dobit i u kaknju. Na grbavici je 50-50 , sta bude, valjda ce zeljo za razliku od danas nesto i igrat

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 24 apr 2016, 22:09

zrinjski ili sloboda osvajaju titulu,ako željo mazne zrinjskog opet će odlučivati zadnje kolo između slobode i zrinjskog ali za treću poziciju će biti zanimljivo,široki ako mazne olimpica iduće kolo 95% je naša treća pozicija

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.