Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma Listajner je masina, nevidjeni borac i sigurno jedan od nasih najboljih igraca. Malo bekova na svijetu bi mogli igrati i izdrzati fizicki ono sto on igra.
Kvadrado bi mozda donio napadacki napredak na tom mjestu, ali je defanzivno losiji. onda bi ostali bez beka za formacije sa 4 igraca nazad . Kvadrado da, ali kao zamjena za Listajnera u 3-5-2 i za desno krilo u 4-3-3...dobar je, mlad igrac, jedan od rijetkih u Italiji koji zna predriblati nekoga, ali ako dovedemo njega a pustimo Listajnera nismo se pojacali vec pitanje da li smo i na istom ostali.
sto se tice napadaca, cifre su nerealne, puno je i 20 mil za Higuaina. Jedino sto je gore realno i prihvatljivo je 1/2 Marone, Matri/Kvaljarela i 10 mil za Jovetica. To bih nekako mogao podnijeti iako ponavljam meni su prve zelje Ibra i/li Roben.
Kvadrado bi mozda donio napadacki napredak na tom mjestu, ali je defanzivno losiji. onda bi ostali bez beka za formacije sa 4 igraca nazad . Kvadrado da, ali kao zamjena za Listajnera u 3-5-2 i za desno krilo u 4-3-3...dobar je, mlad igrac, jedan od rijetkih u Italiji koji zna predriblati nekoga, ali ako dovedemo njega a pustimo Listajnera nismo se pojacali vec pitanje da li smo i na istom ostali.
sto se tice napadaca, cifre su nerealne, puno je i 20 mil za Higuaina. Jedino sto je gore realno i prihvatljivo je 1/2 Marone, Matri/Kvaljarela i 10 mil za Jovetica. To bih nekako mogao podnijeti iako ponavljam meni su prve zelje Ibra i/li Roben.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma kakva prodaja Lichta, pa Conte najviše cijeni igrače kao što je on jer vidi sebe u njima. Nema šanse da ode. Osim u slučaju neke bezobrazne ponude, što je veoma teško zamisliti jer bekovi nisu na nekoj velikoj cijeni.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
čestitke na 29. tituli, zasluženo sasvim, živjeli 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Trequartista
- Kontakt:
Incredibile Sconcerti su Sky: "La Juventus ha 31 scudetti, l'Inter 17. Questa è storia"

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
FIFA agenta Matthew Materazzi
Izjavio danas da ako se Conte ne uspije dogovoriti sa Agnelliem oko iskoraka Juvea u slijedeceoj sezoni u Evropi tj WC pojacanja da ce napustiti Juve da ni novi trener trebao biti Mazzarri
Kazao je jos da Alegri 90% ide u Romu da je Diamanti sve dogovorio sa nama jos klubovi da se dogovore i jos za Jovetica kaze da sigurno napusta Firenzu jer ima klauzulu u kojoj ga moraju pustit ali da bi mogao ako ostane u Italiji u Napoli ili Romu ako bude isao van onda u Chelesa
Izjavio danas da ako se Conte ne uspije dogovoriti sa Agnelliem oko iskoraka Juvea u slijedeceoj sezoni u Evropi tj WC pojacanja da ce napustiti Juve da ni novi trener trebao biti Mazzarri

Kazao je jos da Alegri 90% ide u Romu da je Diamanti sve dogovorio sa nama jos klubovi da se dogovore i jos za Jovetica kaze da sigurno napusta Firenzu jer ima klauzulu u kojoj ga moraju pustit ali da bi mogao ako ostane u Italiji u Napoli ili Romu ako bude isao van onda u Chelesa
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Higuain to Juve is now closer than ever. All the conditions are there. Real Madrid wants to sell, Higuain wants Juve, and Juve wants Higuain
Paratici had an agreement with Higuain's agent last summer but Mourinho interfered and convinced Higuain to stay. (Di Marzio)
Juventus and Real Madrid will have another meeting this weekend for Higuain. Higuain is now Juventus' top priority. (Sky)
Paratici had an agreement with Higuain's agent last summer but Mourinho interfered and convinced Higuain to stay. (Di Marzio)
Juventus and Real Madrid will have another meeting this weekend for Higuain. Higuain is now Juventus' top priority. (Sky)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
ma neka i Rascic dodje,,,samo ne Ibrahimovic iz milion razloga,,,,nadam se da nece,,,jer je to placenik koji ide samo za lovom i nadam se da mi tu lovu nemamo,,,Higuain je dobar igrac i nebi imao nista protiv njegovog dolaska ali maximalno dati 22m i to u ratama,,,,
s
Jovetic moze,,,,samo mislim da ga nama nece dati,,,razlog svi znamo

Jovetic moze,,,,samo mislim da ga nama nece dati,,,razlog svi znamo
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma znam, kontam i ja to sve. Pa i mi ga gotivimo zbog njegovog pristupa ovom dresu. Realno meni u formaciji 3-5-2 on nema neki veliki znacaj, tu se trazi bek koji zna predriblati igraca. Ali sto se defanzive tice i borbe e onda je tu skoro nezamjenjiv. Nemam pojma sta mute ovi nasi, mene realno nista ne moze iznenaditi. Nekako mislim da nam je ovaj Higuain vrh sto mozemo dovesti, tu mislim na njegova primanja. A Conte mi nesto i nece biti zadovoljan. On je izgleda zaljepio za krila vise nego za napadace. Ma svi znamo da pravi transferi nisu ni na pomolu.L'Avvocato je napisao/la:Ma kakva prodaja Lichta, pa Conte najviše cijeni igrače kao što je on jer vidi sebe u njima. Nema šanse da ode. Osim u slučaju neke bezobrazne ponude, što je veoma teško zamisliti jer bekovi nisu na nekoj velikoj cijeni.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pa Ibra je 12+9= 21 milion, Higuain najmanje 20+5= 25, dakle skuplji je ovaj, a ne mogu se porediti, Ibra je 2 klase iznad..jedino moze biti u pitanju taj princip sto kao oni nikom ne daju toliku platu, ili ga nisu u stanju dovesti, a nece ni Real pustiti previse rata u ovom transferu tako da u parama je to tu negdje...
nije Higuain taj top igrac, jeste pojacanje i to veliko naspram nasih spiceva, al pazi sta sam rekao nece ni od dati preko 15 u ligi naredne sezone, a nama treba ubica sa 20+ a to je Ibra...jedino sto bi Higuain sjeo na klupu u 4-3-3 to je jedina njegova prednost, ali onda nam treba WC krilo, a odakle pare ako na ovog ode 20-25 mil.
mada hajd upravu su i oni sto kazu nakon svakavih "pojacanja" i ovih krampi u napadu nemamo pravo nista reci protiv Higuaina, daj boze da procvjeta.
nije Higuain taj top igrac, jeste pojacanje i to veliko naspram nasih spiceva, al pazi sta sam rekao nece ni od dati preko 15 u ligi naredne sezone, a nama treba ubica sa 20+ a to je Ibra...jedino sto bi Higuain sjeo na klupu u 4-3-3 to je jedina njegova prednost, ali onda nam treba WC krilo, a odakle pare ako na ovog ode 20-25 mil.
mada hajd upravu su i oni sto kazu nakon svakavih "pojacanja" i ovih krampi u napadu nemamo pravo nista reci protiv Higuaina, daj boze da procvjeta.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma realno, ne bi se bunio previse kad bi doveli Higuaina. Zna lik zabijati. Samo je fazon da ga ne preplatimo. 20 m + plata je previse za njega.
A pored napadača mora se pod hitno dovesti i neki beton lijevi bek, solidna zamjena Lichtu i eventualno prodati 2-3 igrača. Puno posla za jedan mercato.
A pored napadača mora se pod hitno dovesti i neki beton lijevi bek, solidna zamjena Lichtu i eventualno prodati 2-3 igrača. Puno posla za jedan mercato.
★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma vala navijaci zasluzuju jednog napadaca cije ce samo ime stvarati strah kod protivnika, a ne Higuaina po cijeni od 25 mil. kojeg kako Real tako i navijaci jedva cekaju da se rijese. Njegova odsteta bi trenutno trebala biti oko 15 mil. maksimalno sve iznad ne vrijedi davati inace ce Marotta predstavljati sinonim za nesposobnost. Nisam zadovoljan sto se tice ovog nikako, vec sam govorio da ga ne gotivim kao igraca.
Alessandro Del Piero !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tako nekako, 15-17 miliona plafon za njega.
Kad bi kako uspjeli dovesti Suareza to bi bio posao desetljeca. Sci-fi trenutno, ali zasto da ne. U Liverpoolu ne cvjetaju ruze i ubijedjen sam da bi Suarez volio napustiti Otok.
Osim njega, ne bi bilo lose ispitati situaciju sa Joveticem, ali sam nekako uvijeren da ga braca Della Vale nece pustiti u Juve. Cak ne vjerujem ni u to da ce uopste ici iz Viola, bez obzira na pisanja medija.
Kad je u pitanju lijevi bek, fakat ne znam koga bi mogli dovesti. Paratici se vjerovatno slomio od posla citave godine samo oko te pozicije. Pretesko je naci dobrog beka. Pogotovo ove koje zahtijeva moderni fudbal.
Kad bi kako uspjeli dovesti Suareza to bi bio posao desetljeca. Sci-fi trenutno, ali zasto da ne. U Liverpoolu ne cvjetaju ruze i ubijedjen sam da bi Suarez volio napustiti Otok.
Osim njega, ne bi bilo lose ispitati situaciju sa Joveticem, ali sam nekako uvijeren da ga braca Della Vale nece pustiti u Juve. Cak ne vjerujem ni u to da ce uopste ici iz Viola, bez obzira na pisanja medija.
Kad je u pitanju lijevi bek, fakat ne znam koga bi mogli dovesti. Paratici se vjerovatno slomio od posla citave godine samo oko te pozicije. Pretesko je naci dobrog beka. Pogotovo ove koje zahtijeva moderni fudbal.
★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
GdS: Juve, a year worth 80m€. #Juventus will receive at least 60m€ for participating in the Champions League & 7m€ for winning the Scudetto
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Juventus like Bonaventura – agent..
Ajmo Bonaventura odavno nije došao neko iz Atalante.
EDIT: TANTI AUGURI ANDREA!!

Ajmo Bonaventura odavno nije došao neko iz Atalante.

EDIT: TANTI AUGURI ANDREA!!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Pa zaboravili ste Fernanda, ubica! Bolji od Vucine i ostalih napadača.
Suarez bi najidealniji bio ali teško je njega dovesti. Znači Robben/Quardado i Diamanti. Ne znam za lijevi bek
Suarez bi najidealniji bio ali teško je njega dovesti. Znači Robben/Quardado i Diamanti. Ne znam za lijevi bek

Allegri je gospodin!
Juve will be revealing their new '13/'14 kits on May 11th against Cagliari during the Scudetto ceremony. Tuttosport says expect a surprise.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani rezultati na ekonomskom planu za ovu sezonu

Očekivani sastavi za večerašnje gostovanje u Bergamu

Očekivani sastavi za večerašnje gostovanje u Bergamu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
sto se tice robena on ostaje u bayern tako da piste propalo.Carli je napisao/la:Pa zaboravili ste Fernanda, ubica! Bolji od Vucine i ostalih napadača.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nadam se.GAL je napisao/la:sto se tice robena on ostaje u bayern tako da piste propalo.Carli je napisao/la:Pa zaboravili ste Fernanda, ubica! Bolji od Vucine i ostalih napadača.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Roben je zmaj kad je zdrav, medju 3-4 najbolja krila na svijetu.
sto se tice lijevog bocnog, Radu je dobar za 4-3-3 ali isto tako staklen igrac prilicno. Lulic je dobar za 3-5-2, nije za 4 u odbrani. Kolarov je preskup u smislu plate , Konetrao preveliko obestecenje posebno ako vec pazarimo Higuaina iz Reala...jedino da izmisle nekog lijevog bocnog i da taj postane klasa, tipa malog Umtitija iz Liona ili nekog iz Njemacke ligi.
sto se tice lijevog bocnog, Radu je dobar za 4-3-3 ali isto tako staklen igrac prilicno. Lulic je dobar za 3-5-2, nije za 4 u odbrani. Kolarov je preskup u smislu plate , Konetrao preveliko obestecenje posebno ako vec pazarimo Higuaina iz Reala...jedino da izmisle nekog lijevog bocnog i da taj postane klasa, tipa malog Umtitija iz Liona ili nekog iz Njemacke ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.