AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kupujemo od Genoe jer smo postali njihova filijala. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Maestro21 je napisao/la:Sapo nije valjao treneru, Gallianiu i pojedinim navijačima ali zato dečko ide u Juve na ljeto, svaka čast Riki.
Koji je izvor ovoga ??
Čelnik Milana Adrijano Galijani poručio je da je pijaca za ovaj klub završena. Sigurno novo razočaranje za navijače slavnog tima koji su se nadali dolasku nekog top imena ove zime, a spominjali su se Felaini ili Vicel.
"Nijang? Ranijeri je zvao jutros i rekao mi da neće da pošalje ponudu za njega, tako da momak ostaje kod nas. Peroti? Dobar igrač, ali imamo napadače ne treba nam. Baloteli? Mora da sredi glavu, dok čekamo da se Menez oporavi. Pijaca je završena za Milan, jedino što može da se desi do ponedeljka je da Noćerino ode u MLS ligu", poručio je Galijani.
"Nijang? Ranijeri je zvao jutros i rekao mi da neće da pošalje ponudu za njega, tako da momak ostaje kod nas. Peroti? Dobar igrač, ali imamo napadače ne treba nam. Baloteli? Mora da sredi glavu, dok čekamo da se Menez oporavi. Pijaca je završena za Milan, jedino što može da se desi do ponedeljka je da Noćerino ode u MLS ligu", poručio je Galijani.
Koja muljaza, prvo je rekao da su oni odbili ponudu za Nianga, a sad ipak kazu da je Lester taj koji je povukao ponudu. Dozovite se...
interesantno da su bas kao de jong i adriano povrijedjeni pred derbi
ne bi me cudilo da budu prodani.
time bi vodjeni nekog logikom pretpostavili da ce dovesti neko pojacanje kao i uvijek zadnjih dana merkata, al' ja sam vec odavno digao ruke od svega...
supak nocerino opet odbio sve ponude
jedan od najvecih metilja u historiji kluba, tu mu kapu skidam.

interesantno da su bas kao de jong i adriano povrijedjeni pred derbi

time bi vodjeni nekog logikom pretpostavili da ce dovesti neko pojacanje kao i uvijek zadnjih dana merkata, al' ja sam vec odavno digao ruke od svega...
supak nocerino opet odbio sve ponude

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Svi opet Galianija optuzujemo, a ne pitamo se kakve je instrukcije dobio, ima li od cega kupovati igrace? Ne moze on nesto kupiti ako ne dobije pedofilov blagoslov i kesu ako ne odrijesi. A sad je svima jasno da je za ovu sezonu kesa zaheftana, imali sudovoljno para i oni su potrosili 20mil na Bertolacija, e eto im sad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
čitao sam na tuttomercato, oni tvrde da je to siguran dil na ljetomeskalin je napisao/la:Maestro21 je napisao/la:Sapo nije valjao treneru, Gallianiu i pojedinim navijačima ali zato dečko ide u Juve na ljeto, svaka čast Riki.
Koji je izvor ovoga ??
Noce je pametan, nije lud da ide iz Milana gdje ima dobru platu i uživa, ne bi ni ja išao u usranu USA iz ovako lijepe Italije
pun mi je qrac više svega, ogadili mi klub da mi se ni utakmice ne gledaju, došlo je do toga da mrzim pojedine igrače i trenere, fuj
Forza Milan!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Naravno to je činjenica za svakoga ko je malo upućeniji u hijerarhiju kluba. Ništa se ne dešava bez da capo to dozvoli. Nemoguće je da najbolji transfer guru preko noći postane odjednom nesposoban. Sad će neko reći pad je počeo nakon 2007. i lige prvaka i onih ugovora ali ja sam ubijeđen da ćelo 90% stvari radi po instrukcijama drugog ćelavca koji je davno izgubio veze sa realnošću. Ista priča veže se na ovoj temi gdje većina konta nije valjo ni Allegri ni Seedorf, Pippo evo sad i Mihajlović je nula mada nije tu ni 30% do trenera.Beduin je napisao/la:Svi opet Galianija optuzujemo, a ne pitamo se kakve je instrukcije dobio, ima li od cega kupovati igrace? Ne moze on nesto kupiti ako ne dobije pedofilov blagoslov i kesu ako ne odrijesi. A sad je svima jasno da je za ovu sezonu kesa zaheftana, imali sudovoljno para i oni su potrosili 20mil na Bertolacija, e eto im sad.
Vala i meni se ogadilo dosta toga oko kluba. Nekad je sramota bilo uopće igrati kup tu bi Carlo stavio 3. sastav ispao odmah a evo sad u finalu drugačije i ne bi u europu. Gledam neku večer Milan Bayern 4-1 iz 2006. bog te sapo kakva ekipa pa tadašnji rezervni sastav bi samljeo ove amatere.
Elem protiv Intera ne očekujem ništa. Oni su nafakaši živi ne sjećam se zadnje pobjede jel ona kad je NDJ zabio? Već godinama se provlače i derbi igraju kao mali klub brane se i nešto na kontre ko da je Milan Barcelona.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Najbolji je samo u glavama pojedinih, većina ga naravno smatra potrošenom i nesposobnom štetočinom._forzamilan_ je napisao/la:Nemoguće je da najbolji transfer guru preko noći postane odjednom nesposoban.

On već bar 5 godina unazad nije ni sjena onog Galianija otprije. Zadnje 2-3 godine je katastrofa, pogotovo što se tiče poslovanja izvan Italije.
I kad se on kritikuje, kritikujem i pedofila u paketu jer su oni taj tandem koji zajedno djeluje i uništava klub. Da je makar jedan od njih pametan i sposoban koji bi pozitivno djelovao na onog drugog, bila bi potpuno druga slika, ali obojica gaje istu filozofiju koja je protivna modernom fudbalu. Kasne makar jedno desetljeće za drugima.
De Jong će vjerovatno biti prodan, moguće Adriano i Noćerino do kraja. Da mi je znati, koje li će onda opravdanje biti što nikoga nisu doveli...
I kad se on kritikuje, kritikujem i pedofila u paketu jer su oni taj tandem koji zajedno djeluje i uništava klub. Da je makar jedan od njih pametan i sposoban koji bi pozitivno djelovao na onog drugog, bila bi potpuno druga slika, ali obojica gaje istu filozofiju koja je protivna modernom fudbalu. Kasne makar jedno desetljeće za drugima.
De Jong će vjerovatno biti prodan, moguće Adriano i Noćerino do kraja. Da mi je znati, koje li će onda opravdanje biti što nikoga nisu doveli...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa doci ce Perotti sta se brinete oko toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Nisam nista htio komentarisati prelazni rok jer od samog pocetka je bilo ocigledno da nemaju namjeru nesto ozbiljno odraditi...svi vec pripreme teren za dovodjenje pojacanja prije nego krene prelazni rok, dok kod nas na pola prelaznog roka Gale se vraca sa odmora i pocinje sa standardnom pricom ovaj koci prelazni rok, pa akd ode taj nadje se neko drugi itd itd... bolje je da nikog i ne dovode ako ce pojacanje doci u vidu Perotija (ne znam ni jesam li dobro napisao) ili onaj bek takodjer iz Genoe
Nema nama napretka sve dog samo jedan covjek vodi sve u vezi transfera i sam predlaze pojacanja....tu mora biti struktura od skauta preko trenera pa do vlasnika kluba sto kod nas ne postoji i nece postojati dok su ovi starci u klubu...
EL je nama vrhunac sa ovom ekipom i kao sto sam prethodnih godina govorio ne bi volio da izborimo evropu pa nek idemo sto vise u minus, valjda ih to natjera da prodaju klub nekome ko je voljan ulagati..

EL je nama vrhunac sa ovom ekipom i kao sto sam prethodnih godina govorio ne bi volio da izborimo evropu pa nek idemo sto vise u minus, valjda ih to natjera da prodaju klub nekome ko je voljan ulagati..
Ma ja dizem ruke od svega do naredne sezone, vec treci put uzastopno.
Sutra derbi, a kao i da nije, svejedno mi.
a tek ovo oko merkata, tragikomedija majke mi, ja vise ne znam sta reci...
Ja nisam znao da su sarafija pustili na obicnu posudbu, bez opcije obaveznog otkupa
yebo majku, koliko se to odugovlacilo i dogovoralo, covjek bi rek'o da su napravili posao stoljeca, a ne pustili ga na ovakvu posudbu koja se mogla rijesiti u 2 dana, a ne 22.
Hajde sto ne znaju dovesti igraca, to je vec postalo svima jasno, al' ovakvo sramotno pustanje igraca na nekakve posudbe ili za sicu, to je stvarno odraz krajnje nesposobnosti.
Sto se tice prepoznavanja talenata dovodjenja igraca ili prodaje, nula bodova. Koje su uopste njihove sposobnosti, ima li makar jedna pozitivna stavka?

a tek ovo oko merkata, tragikomedija majke mi, ja vise ne znam sta reci...

Ja nisam znao da su sarafija pustili na obicnu posudbu, bez opcije obaveznog otkupa

Hajde sto ne znaju dovesti igraca, to je vec postalo svima jasno, al' ovakvo sramotno pustanje igraca na nekakve posudbe ili za sicu, to je stvarno odraz krajnje nesposobnosti.
Sto se tice prepoznavanja talenata dovodjenja igraca ili prodaje, nula bodova. Koje su uopste njihove sposobnosti, ima li makar jedna pozitivna stavka?

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Nemoj #roupe11 dizati ruke, neka te, ti si nam ovdje glavni na ovoj temi.
ElS večeras solidan u Romi, a i gol je postigao. Čelo ga dao na posudbu a nama ostavio onog kineza da igra krilo. Što se tiće ućinka Galiania on samo u medijima ima status transfer gurua, a realno je propalitet žestoki. Po mom mišljenju on je najveći krivac za trenutno stanje u Milanu, mada naravno ima i krivice Berluskonija. Berluskoni se nikada nije pretjerano bavio Milanom, bio čovjek premijer u više navrata, njegova veza sa Milanom je bio upravo Galiani, a i sam Berluskoni je par puta rekao da sluša savjete Galiania, šta je Čelo govorio što se tiće Milana to je Tata i prihvatao. Zadnja njegova kvalitetna kupovina je bila kupovina Tiaga Silve, prije toga je kupio Kaku. Naravno govorim o kupovini nepoznatih igrača koji su u Milanu doživjeli procvat. Kupovina Neste, Schevcenka, Inzagia a kasnije npr. Ibrahimovića za mene i nije neki majstorluk, jer su to već bili izgrađeni fudbaleri kada su došli u Milan. Prila i Sedorfa je doveo sa sreću. Kada bi se napravilo neko poređenje mislim da je više imao promašaja. Status transfer majstora je dobio tako što je navodno dovodio kvalitetne igrače đabe ili za male pare. Neka mi neko kaže koji je njego free transfer bio uspješan, možda Montolivo ali je i kod njega veliki upitnik. Neki kažu ne da Berluskoni pare, evo sada je imao 100 mil. kako ih je potrošio, vidimo po igri i stanju na tabeli. Baca i Rom ok, ali je za ostale pare trebao dovesti igrače koje nam trebaju i koji će poboljšati našu igru a ne gomilati napadače.
Sve u svemu AC Milan će biti ponovo naj stari kada Galiani konačno ode, do tada nema šanse!
ElS večeras solidan u Romi, a i gol je postigao. Čelo ga dao na posudbu a nama ostavio onog kineza da igra krilo. Što se tiće ućinka Galiania on samo u medijima ima status transfer gurua, a realno je propalitet žestoki. Po mom mišljenju on je najveći krivac za trenutno stanje u Milanu, mada naravno ima i krivice Berluskonija. Berluskoni se nikada nije pretjerano bavio Milanom, bio čovjek premijer u više navrata, njegova veza sa Milanom je bio upravo Galiani, a i sam Berluskoni je par puta rekao da sluša savjete Galiania, šta je Čelo govorio što se tiće Milana to je Tata i prihvatao. Zadnja njegova kvalitetna kupovina je bila kupovina Tiaga Silve, prije toga je kupio Kaku. Naravno govorim o kupovini nepoznatih igrača koji su u Milanu doživjeli procvat. Kupovina Neste, Schevcenka, Inzagia a kasnije npr. Ibrahimovića za mene i nije neki majstorluk, jer su to već bili izgrađeni fudbaleri kada su došli u Milan. Prila i Sedorfa je doveo sa sreću. Kada bi se napravilo neko poređenje mislim da je više imao promašaja. Status transfer majstora je dobio tako što je navodno dovodio kvalitetne igrače đabe ili za male pare. Neka mi neko kaže koji je njego free transfer bio uspješan, možda Montolivo ali je i kod njega veliki upitnik. Neki kažu ne da Berluskoni pare, evo sada je imao 100 mil. kako ih je potrošio, vidimo po igri i stanju na tabeli. Baca i Rom ok, ali je za ostale pare trebao dovesti igrače koje nam trebaju i koji će poboljšati našu igru a ne gomilati napadače.
Sve u svemu AC Milan će biti ponovo naj stari kada Galiani konačno ode, do tada nema šanse!
- Romagnoli13
- Kontakt:
De Jong odlazi u LA Galaxy i to bez ikakve odštete, još jedan briljantan potez Gallianija.Nigel će se pridružiti novoj ekipi tek za par dana, jer tamo prelazni rok traje još sedmicama.
Menez is back
A baresi i nije to toliko losa odluka vjeruj mi. Zasto placati igraca koji skoro nikako ne igra jbg fakticki trosis pare, ovako oslobodi se ugovora i napravi slobodno mjesto u ekipi.
Evo i za L.Adriana su zainteresovani Besiktas i Galata. Milan trazi 13 M.

A baresi i nije to toliko losa odluka vjeruj mi. Zasto placati igraca koji skoro nikako ne igra jbg fakticki trosis pare, ovako oslobodi se ugovora i napravi slobodno mjesto u ekipi.
Evo i za L.Adriana su zainteresovani Besiktas i Galata. Milan trazi 13 M.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prodat' ce oni i Adriana do sutra haman, a na kraju ce nam Nocerino opet ostati. 

Ako je cijena nedolaska Tinkija ostanak Nocerina odmah potpisujem
Z9 Max
Z9 Max
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da opet ponovim, ako neko i dođe u naredna 24h to je Perotti, a sredina ostaje šuplja i dalje.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma nece niko doci siguran sam, samo De jong i eventualno Nocerino odlaze i to je to. Znaci nista nije uradjeno u ovom prelaznom roku, sto znaci da kao sto je i receno, EL kao krajnji domet. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije sve ni tako crno, čak i da ne bude dolazaka, jer makar su se par nepotrebnih igrača riješili. Ali nažalost takva je situacija da ih ostaje još nekoliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.