Preletio jeJTS je napisao/la:jesi ga vidio?let3 je napisao/la:da vidimo sad tog strašnog Navasa, dzokera sa klupe.
Ima pola sata vremena da dokaže svoje majstorije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Preletio jeJTS je napisao/la:jesi ga vidio?let3 je napisao/la:da vidimo sad tog strašnog Navasa, dzokera sa klupe.
Sheyi je napisao/la:Preletio jeJTS je napisao/la:jesi ga vidio?let3 je napisao/la:da vidimo sad tog strašnog Navasa, dzokera sa klupe.
A patriotizam je kada pljujes Negreda, Aguera, Navasa, Silvu i Nasrija?let3 je napisao/la:![]()
guze bi dali nekakvom Navasu, a popljuvali naše Dijamanta....pogan narod, pa to ti je
Dva glavna razloga zasto je izaso prije Negreda:sastrane je napisao/la:Navescu ti nekoliko, nafulao se zicera, lose kretanje bez lopte ( trckarao jeste al u prazno) nekoliko losih dodavanja, primanje lopte standardno lose, Negredo proslu presjedio na klupi... treba li jos.. A ti meni reci i jedan razlog zasto bi ga ostavio, treba mu jos jedno 13 prilika da zabije...rogeRF je napisao/la:Jesi ti gledao utakmicu? Navedi mi jedan razlog zbog kojeg bi Negredo ostao u igri, a Edin da ide van?sastrane je napisao/la:lose izdanje Edina, i to da ga vadi u 55oj sve govori. I svi su krivi sto on ne igra i sto ne pogadja, a on zlato jedno
Kako ljudi mogu biti glupi.
Sent from my ST18i using Tapatalk
A to da sam ja glup, jer ga s pravom kritikujem, govori samo o tvojoj pristrasnosti i kulturi izrazavanja.
Super sve. Zašto ga onda ne puste, a ne ona prica Pelerinija kako ga nece prodavati, šta to znaci. Planira ga da mu bude ikebana na klupi.ennis je napisao/la:Spasi lik utakmicu kad izvadi Edina vidi vrag odnio salu![]()
![]()
Al je realno da je City proigrao otkad je izasao Ed neka trazi sebi klub po mjeri i kraj price
neki ljudi plitko razmisljaju i to je to...dzaba im objasnjavati, samo ce se jos vise gusiti u svom plicaku...rogeRF je napisao/la:Cekaj, sta je Negredo uradio pa da on ostane u igri? Edin se bar trudio, trcao, bio aktivan... Treba ostaviti u igri nekog ko se cijelu utakmicu nije vidio, a izbacit nekog ko je imao par finih sansi? Ako je Edin bio do tog dijela utakmice aktivniji, agilniji, nije li to veca vjerovatnoca da ce se nac opet u dobroj prilici u odnosu na Spanca? Sto tada ne bi pogodio?harry_90 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se radujete sto je City primio gol i navijate da izgubi cim je Dzeku izbacio iz igre,koji nije ama bas nista uradio,cak sta vise imao je dobre sanse al je profulao sto bi ekipu Citya moglo kostati boda/ova..
Ako ces biti objektivan, onda budi. Po cemu je to Negredo zasluzio da ostane u igri, a Edin da bude zamijenjen?
Sent from my ST18i using Tapatalk
Nasi ljudi ne kontaju da fudbalski klubovi nisu socijalne ustanove.hroni je napisao/la:i bas Navasi Negro asist
o j..ebem te sudbino
Stoke C, Sunderland, W.Ham, Hull...ennis je napisao/la:Spasi lik utakmicu kad izvadi Edina vidi vrag odnio salu![]()
![]()
Al je realno da je City proigrao otkad je izasao Ed neka trazi sebi klub po mjeri i kraj price