Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Zato i imamo reputaciju genijalnog naroda ...Armala je napisao/la:Sta vam je , sta mislite da niko ne slusa Cecu od Bosnjaka, dodjite sebimujezin je napisao/la:klasik
1. Rodjen si poslije rata, roditelji te nisu odgajali kako treba jer da jesu znao bi sta je dobro, a šta nije.
2. Nisi BošnjakUvijek cu poslusati dobru pjesmu

On topic : Koji vam se vise dres svidja, bijeli ili plavi ?
Meni licno bijeli bolji

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Plavi je znači perverzija 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li neka stranica (za Austriju) gdje mogu online naruciti dres?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
S obzirom kad smo potpisali s Adidasom i kakva je situacija bila ja sam vala prezadovoljan ovim garniturama dresova, ne sumnjam da će ubuduće praviti dresove po našoj mjeri i željama. Ovo je vrlo dobro. 

I ja sam to taman gledao ali na oficijelnoj stranici još nema dresa. Izgleda da će mi morati neko iz inostranstva otići u Adidas Shop pa da mi ga pošalje, nema drugeGoalgetter je napisao/la:Ima li neka stranica (za Austriju) gdje mogu online naruciti dres?

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedino tako izgleda.kokakolas je napisao/la:I ja sam to taman gledao ali na oficijelnoj stranici još nema dresa. Izgleda da će mi morati neko iz inostranstva otići u Adidas Shop pa da mi ga pošalje, nema drugeGoalgetter je napisao/la:Ima li neka stranica (za Austriju) gdje mogu online naruciti dres?

Plavi je puno ljepsi. Plavog bi trebali forsirati na utakmicama. Sve dok ne dobijemo unikatne dresove.PerryFred je napisao/la:
Trebao je Adidas i sorc pokazat kada vec slikaju ??
Sad smo prava šmekericaaPerryFred je napisao/la:

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cecu poštujem kao Estradnog Umjetnika, a kao ličnost me zaboli za njom... Inače ako je dobra pjesma slušat ću je taman da je pjeva ne znam ti ko... Slušam sve, od Ćane do Nirvane, a najviše se zadržajem oko Sinana.
Dresovi su bolji od Legeinih i kvalitetom i izgledom, Bijeli mi je bezveze, Plavi je dobar. Jedva čekam da vidim te naše neke unikatne kakvi će biti

Dresovi su bolji od Legeinih i kvalitetom i izgledom, Bijeli mi je bezveze, Plavi je dobar. Jedva čekam da vidim te naše neke unikatne kakvi će biti

Pitanje je da li ce i biti po Adidas shopovima, mislim van BiH..Goalgetter je napisao/la:Jedino tako izgleda.kokakolas je napisao/la:I ja sam to taman gledao ali na oficijelnoj stranici još nema dresa. Izgleda da će mi morati neko iz inostranstva otići u Adidas Shop pa da mi ga pošalje, nema drugeGoalgetter je napisao/la:Ima li neka stranica (za Austriju) gdje mogu online naruciti dres?. Bio u adidas shopu u Njemackoj prosle sedmice, i dzabe otisao, nije bilo. Ovdje u mom okrugu nema adidas shopa, a Intersport i Asmus sumnjam da ce narucivati nas dres. Tako da jedino, online.
Obicno drze samo one najatraktivnije.. tipa Real, Milan, Njemacka, Argentina i slicno..
Nema cak niti na adidas.com gdje su isto tako samo najatraktivnije ekipe.
Ma ide lagano jacapi, Vedator za cvaju 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Valja naći kakav sa više ikseva u veličini, inače ću izgledati kao trokrilni ormar.. 

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Goalgetter
- Kontakt:
U vezi ovog linka gore, otisao sam na http://www.adidas.com/worldcup" onclick="window.open(this.href);return false; , ali ne mogu naci naseg dresa, a pise da je vec dostupan.The new official Bosnia and Herzegovina Football Federation home and away kits are available now to purchase globally in selected adidas retail outlets, associated stockists and via http://www.adidas.com/worldcup" onclick="window.open(this.href);return false;. Join the adidas football conversation at http://www.facebook.com/adidasfootball" onclick="window.open(this.href);return false; or on Twitter: @adidasfootball #allin or nothing.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Imali igdje citava historija nasih dresova? Od prvog do sadasnjeg sve slike po redu?
evo ga i na FIFA Store
http://store.fifa.com/departments-2014- ... rseys.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://store.fifa.com/departments-2014- ... rseys.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto adidas veli da nam je plava garnitura domaca, licno meni se ne svidja sto su to pomijenili
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Da u napravili spacan bijeli dres ni meni se ne bi svidjalo.arminz je napisao/la:Eto adidas veli da nam je plava garnitura domaca, licno meni se ne svidja sto su to pomijenili
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 41 gost.