Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

zejnuddin zidan
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la zejnuddin zidan » 06 dec 2014, 15:01

Ne navijam za zelju,i meni je osim ko morz,nekulturan,cudan,ali ima ono nesto,ima i znanje definitivno,imam feeling da bi nas on uspio odvesti ;-)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 dec 2014, 15:08

Dobar je Ammar.
Mlad strucnjak,prilicno trofejan u nasim uslovima,i ako nekome treba dati sansu sada kad je vec pitanje plasmana pod upitnikom,onda treba njemu ukazati priliku.Jeftino bi vjerovatno radio za razliku od recimo Magath-a,znanje ima,autoritet ima,filozofiju ima sto je jako bitno za selektora,i nas je najtrofejniji domaci trener.

Ima nekih autoriteta koji bi recimo dosli bolje od Ammara,ali oni trenutno nisu u konkurenciji za selektora.
Jedino je Rajevac mozda bolja opcija u ovom trenutku ali bi ja licno dao povjerenje Ammaru jer je covjek dokazao da je pravi sportista i da voli radit i ne sumnjam da bi se pravo potrudio da dobro odradi posao.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 15:37

Elegant je napisao/la:Normalo da ga nema, sta ce nam dvorska luda, bilo bi previse stvarno.
Dvorska luda je bila TRECA na SVIJETU sa debitantima. Malo je falilo da izbaci domacine Francuze u polufinalu na celu sa legendarnim Zidanom. Znaci covjek ima iskustva sa reprezentacijama. Sada se malo presaberi pa pogledaj sta su uradili ti koji po tebi nisu dvorske lude. Cuj dvorska luda e svasta :lol: :lol: :facepalm: :facepalm:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 dec 2014, 15:58

Ibrahim je napisao/la:Nema zamrsenijih ljudi na svijetu, kaze Mesa Selimovic. Upravo tako! Klanjaju se Sergeju Barbarezu, a mame bi mu se sjetili prve prilike kad (po njihovom misljenju) ne napravai dobar rezultat. Odlazak na SP i EP se ne racuna jer je bila grupa lagana, poraz u finalu tih takmicenja je takodje neuspjeh jer da su oni bili selektori bezbeli bi osvojili easy jer imamo "najbolju generaciju ikada...". Od ovih kandidata, realno sve go k.... svi su tu samo da bi se uhljebili jer ih niko drugi nece. Da ne bude zabune i Susic je dosao na istin nacin, to je sudbina malih reprezentacija. Cirkus je da je npr Barbarez uopste kandidat za selektora jedne reprezentacije. Kaze zasluge, vedeta bio, rasturo ovdje i ondje. Covjek nikada nista nije osvojio, nikada ni u baraz nije odveo reprezentaciju i sad treba mu se klanjati. OK je, pokazivao je rukama kako maltretiraju nase navijace, ali pobogu zar je trebao davati znakove da ih jos lemaju? Svakako da je bio kapiten sa karizmom, ali je tacno da je i drugovao sa Munibom. Tacno je da je promoviso BiH,ali je tacno i da se odrekao BiH drzvaljanstva u korist Njemackog. A sto je najvaznije, covjek se na bavi ozbiljno fudbalom vec dugo vremena, nikada se posle prestanka sa aktivnim igranjem nije ni bavio, osim sto se svaki put preko poltrona i poltroncica namece za selektora. Covjek koji voli fudbal nema sanse toliko dugo da bude van terena pa ma koliko ga zelena coha i zvuk ruleta privlacio, a on se izgleda sjeti fudbala samo kada se bira selektor.
' ajde Ibrahime, šta nam sve napriča......doduše, moglo bi se i drugačije nazvati to što si napisao...

Ne boj se bolan Ibrahim-aga, neće Barba biti selektor, bit će neko po volji našim novinarčićima i ovim uhljupima iz Saveza.....sve je to u istom kolu

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 06 dec 2014, 16:43

gost je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Nema zamrsenijih ljudi na svijetu, kaze Mesa Selimovic. Upravo tako! Klanjaju se Sergeju Barbarezu, a mame bi mu se sjetili prve prilike kad (po njihovom misljenju) ne napravai dobar rezultat. Odlazak na SP i EP se ne racuna jer je bila grupa lagana, poraz u finalu tih takmicenja je takodje neuspjeh jer da su oni bili selektori bezbeli bi osvojili easy jer imamo "najbolju generaciju ikada...". Od ovih kandidata, realno sve go k.... svi su tu samo da bi se uhljebili jer ih niko drugi nece. Da ne bude zabune i Susic je dosao na istin nacin, to je sudbina malih reprezentacija. Cirkus je da je npr Barbarez uopste kandidat za selektora jedne reprezentacije. Kaze zasluge, vedeta bio, rasturo ovdje i ondje. Covjek nikada nista nije osvojio, nikada ni u baraz nije odveo reprezentaciju i sad treba mu se klanjati. OK je, pokazivao je rukama kako maltretiraju nase navijace, ali pobogu zar je trebao davati znakove da ih jos lemaju? Svakako da je bio kapiten sa karizmom, ali je tacno da je i drugovao sa Munibom. Tacno je da je promoviso BiH,ali je tacno i da se odrekao BiH drzvaljanstva u korist Njemackog. A sto je najvaznije, covjek se na bavi ozbiljno fudbalom vec dugo vremena, nikada se posle prestanka sa aktivnim igranjem nije ni bavio, osim sto se svaki put preko poltrona i poltroncica namece za selektora. Covjek koji voli fudbal nema sanse toliko dugo da bude van terena pa ma koliko ga zelena coha i zvuk ruleta privlacio, a on se izgleda sjeti fudbala samo kada se bira selektor.
' ajde Ibrahime, šta nam sve napriča......doduše, moglo bi se i drugačije nazvati to što si napisao...

Ne boj se bolan Ibrahim-aga, neće Barba biti selektor, bit će neko po volji našim novinarčićima i ovim uhljupima iz Saveza.....sve je to u istom kolu
Zovi ti to kako hoces, ali argumenata da je nesto neistinito ocigledno nemas. Nista se ja ne bojim, cak i ako bi neko bio toliko lud i izabrao Sergeja podrzavao bi ga, ne zbog njega, nego zbog Bosne, nikada ne bi mogao pozeliti da reprezentacija izgubi da bi on dobio otkaz. Ipak, kao sto kazes mislim da nema sanse ali po meni ne zbog toga sto ti navodis, nego sto i medju ovim ispusenim mustiklama od Susicevih potencionalnih naslednika ima puno kompetentnijih (u stvari svi su kompetentniji). Za razliku od tebe, ja sam po prirodi optimista i vjerujem da ce se izabrati najbolje moguce rjesenje, a ako bi morao ja odluciti to bi bio Mehmed Bazdarevic.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 06 dec 2014, 17:17

Ne brini, niste ista nacija, Amar nije luzer.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 dec 2014, 17:24

@Kenorobe jos boli ona trica u kupu i ono radovanje Amara
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 dec 2014, 17:36

KenoRob je napisao/la:
slika
mene je sram moje nacije sto je uopste kandidat
Mene stid sto u mojoj Bosni ima likova kao ti
razumijem da nekoga ne gotivis ali konstantno srati i pljuvati po nekome to je vec bezobrazluk opasan koji se tolerise samo na ovom forumu :thumbdown:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 dec 2014, 17:40

jel lice haa? :)

radovali su se mnogi protiv Celika a nekad i Celik (iako je ovo tema o reprezentaciji, ljudi pricaju o klubovima...)

ali seljacki karakter Amara O. i Branka Karacica svako normalan moze prepoznati

mene je jednostavno stid da je ovaj lik kantidat i kraj price...

eh da je babo mladji bio bi kandidat broj 1 (legenda BiH)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2014, 17:45

Da hoce doci 11. decembar da saznamo ovu konacnu listu kandidata njih 3-4 ce vjerovatno ciniti taj krug.
Moje misljenje je da su to: Hazdibegic, Osim i Rajevac.

@KenoRob ti kao i mnogi iz Tuzle imate ocigledne komplekse, to sto je tvoj mali Celik ne mocan i sto je jos manja Sloboda ne mocnija nije Amarov problem. To je vas problem sto Zeljeznicarnu ne mozete nista dugi niz godina, nego zivite u svijetu nepravde i namjestanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 06 dec 2014, 20:07

Elegant je napisao/la:Da hoce doci 11. decembar da saznamo ovu konacnu listu kandidata njih 3-4 ce vjerovatno ciniti taj krug.

@KenoRob ti kao i mnogi iz Tuzle imate ocigledne komplekse, to sto je tvoj mali Celik ne mocan i sto je jos manja Sloboda ne mocnija nije Amarov problem. To je vas problem sto Zeljeznicarnu ne mozete nista dugi niz godina, nego zivite u svijetu nepravde i namjestanja.
Ta vaša vječita rasprava na relaciji Željo, Sarajevo, Čelik, Sloboda, peti, deseti klub iz naše lige je isto kada se Etiopija i Eritreja raspravljaju koja je zemlja bolja a obje nemaju šta jesti. Tako i vi sa našom kukuruz ligom. Ubijate se da pokažete kod koga su veća, a zapravo sve i jedan klub kolektivno vreća smeđe mase, što redovito dokazuju u europskim takmičenjima, uz poneki bljesak.

Sreća naša što još uvijek imamo nogometaše iz dijaspore jer bi u suprotnom bili u rangu L reprezentacija. Zato, molim vas, lokalpatriotizam ostavite za odgovarajući pdf. Ovdje smo svi BiH.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 dec 2014, 20:31

covjek ciji je svaki izlet u evropu razultirao šamaranjem od protivnika u svakom smislu... ne msije biti selektor reprezentacije ... nije bitno iz kojeg kluba dolazi ali je smijesno da neko pokusava prikzati ga kao ozbiljnog trenera a ne vodi ni jedan klub vec dvije godine jel tako?

Prolazak šerifa? Onda i Uščuplić moze prosao je norvezane i atromitos, uzeo kup, strasn potencijal ubija u evropi.. :mrgreen:

Sad ozbiljno, treba neko to da bude ko nije "odavde" jer ovi "nasi" vrlo brzo udju u mutne radnje a nekima se zakljucaju svlacionice i slome korner zastavice u zadnjem kolu

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 dec 2014, 20:49

revan je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Da hoce doci 11. decembar da saznamo ovu konacnu listu kandidata njih 3-4 ce vjerovatno ciniti taj krug.

Ta vaša vječita rasprava na relaciji Željo, Sarajevo, Čelik, Sloboda, peti, deseti klub iz naše lige je isto kada se Etiopija i Eritreja raspravljaju koja je zemlja bolja a obje nemaju šta jesti. Tako i vi sa našom kukuruz ligom. Ubijate se da pokažete kod koga su veća, a zapravo sve i jedan klub kolektivno vreća smeđe mase, što redovito dokazuju u europskim takmičenjima, uz poneki bljesak.

Sreća naša što još uvijek imamo nogometaše iz dijaspore jer bi u suprotnom bili u rangu L reprezentacija. Zato, molim vas, lokalpatriotizam ostavite za odgovarajući pdf. Ovdje smo svi BiH.
U suštini ono što sam ja ovdje x puta napisala. O njima se ovdje raspravlja i toliko se uzimaju u obzir kada se priča o reprezentativnom fudbalu, u najmanju ruku kao da su za evropske klupske parametre zlatna sredina, a ne mnogo mnogo ispod. Ja shvatam simpatije prema voljenom klubu, i da li je to Željo, Sarajevo, Čelik mi je bitno koliko i lanjski snijeg, ali budite malo realni i probajte to ostaviti po strani kada se priča o objektivno nečemu mnogo većem i poznatijem od bilo kojeg domaćeg kluba. Dobro je pa nam reprezentacija još uvijek ne ovisi o domaćim igračima, jer mnogo će vode proteći dok se naša nazovi "liga" izdigne i počne zauzimati iole bitnije mjesto u klupskim okvirima Evrope. ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 dec 2014, 20:56

naravno da ce ce prooteci kada nam u repki igraju kvržići, sušići,vršajevici , hadzici i ostale pm a ne mladi igraci iz nase lige jer kad vec igraju "poluigraci" neka to budu mladi igraci iz nase lige koji mozda nesto i naprave a ne prosjecni igraci prosjecnih hrvatskih klubova koji sutra nebi pobjedili prvaka BiH

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2014, 21:00

Zasto Barbarez ne pocne od necega pa ne preuzme neki klub iz BiH, pa da vidimo tu strunost i njegov tim saradnika ?

Nego odmah daj u reprezentaciju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 dec 2014, 21:14

Uglavnom nama ne valja niko,tako da nema potrebe da biraju selektora.Ko god da dođe odmah u startu je dobio zahebanu opoziciju.Izgleda da je bitnije da "naš" čovjek bude selektor,već da imamo uspjesnu reprezentaciju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 dec 2014, 21:19

Samo zbog nekih a nije ih malo volio bi da Amar bude, pa da muda svoja jedu.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 dec 2014, 21:28

vec ih jedu samim tim sto je samo kandidat, a da kojim slucajem bude izabran za selektora na KUM-u bi ih bruku zavrsilo.Al' sreca im je da je Kobilja glava blizu KUM-a.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 dec 2014, 21:33

Schwarz je napisao/la:vec ih jedu samim tim sto je samo kandidat, a da kojim slucajem bude izabran za selektora na KUM-u bi ih bruku zavrsilo.Al' sreca im je da je Kobilja glava blizu KUM-a.
pa jebga bilo bi fer da i vi nesto slavite :salut:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 dec 2014, 21:39

Nije potreban baš toliki animozitet prema Barbarezu, kad svi znamo da čovjek ionako neće biti izabran i objektivno i ne treba sada biti izabran jer nema iskustva, ali to ne znači po automatizmu da će trener iz naše lige zabljesnuti samo zato što ima iskustva, možda hoće, možda i neće, to je relativno, ako bude izabran, ponavljam i uvijek ću to reći, od mene i od ljudi koji razumno razmišljaju će naravno uvijek dobiti podršku sve dok posao radi u duhu dobrobita ove repezentacije, ali povoda za sumnju u taj bljesak itekako daje činjenica da se radi o našoj ligi koja je ovdje pomalo i precjenjuje. Već sam rekla, itekako daleko smo mi još od nekog barem osrednjeg evropskog nivoa kada je riječ o kvalitetu lige.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.