Kako ti ide vatrenom zemljaku Sovsicu?legenda reala je napisao/la:Ma može moj Dylane i ta Dengina proći, u dosta slučaja ti veliki talenti propadnu, napušu ih mediji i svi ostali, a oni naglo ispušu
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Uostalom ne znam što raspravljamo o njemu na temi naše repke, kad je on hrvat 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nikad mi gola nije mogo datiCartman je napisao/la:Kako ti ide vatrenom zemljaku Sovsicu?legenda reala je napisao/la:Ma može moj Dylane i ta Dengina proći, u dosta slučaja ti veliki talenti propadnu, napušu ih mediji i svi ostali, a oni naglo ispušu

Ne znam u Zagrebu je, dođe ovamo na pauzi, bude mjesec-dva i tako.
Pa i on ja sa 14-15 išo po probama u Schalke itd.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakav Sead, pa nije se pitao o njegovoj karijeri kad mu je bilo 14, ne pita se ni sad. Mamić je tata tu.
http://sportske.jutarnji.hr/alena-halil ... je/945491/" onclick="window.open(this.href);return false;
I šta bi, na kraju potpiso naravno. No isto tako Mamića boli za patriotizam, ako ga ne bude mogao ugurati u Hr ili na neki način procjeni da će više profitirati u našem dresu. Možda ga i vidimo. Umalo tako Mandžu ne dobišmo birvaktile
http://sportske.jutarnji.hr/alena-halil ... je/945491/" onclick="window.open(this.href);return false;
I šta bi, na kraju potpiso naravno. No isto tako Mamića boli za patriotizam, ako ga ne bude mogao ugurati u Hr ili na neki način procjeni da će više profitirati u našem dresu. Možda ga i vidimo. Umalo tako Mandžu ne dobišmo birvaktile

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne brini ljegendo imamo mi Miralema Ramića,samo što je on rođen il 1998-me ili 1999-te nisam siguran ali ćemo se načekati da vidimo šta će biti od njega
[youtube][/youtube]
Uglavnom,nisam upućen u posljedna dešavanja oko njega,ono što znam od prije:
-Dinamo ima najaču školu u regionu,on igra za jednog BiH niželigaša i išao je par puta u Dinamo preko ljeta da igra turnire za njihovu ekipu njegovog uzrasta i redovito bio najbolji igrač
-dobio je poziv Barcelone
-Sampdoria ga je silno željela dovesti u svoje redove
-Miralem Pjanić ga je želio odvesti u Metz,on bi mu sve obezbjedio što treba
Još je bio premlad da bi potpisao ugovor sa bilo kime,ali kaže osobno da mu je u Dinamu bilo najljepše,da takve uvjete i prijem nigdje nije imao.
[youtube][/youtube]
Uglavnom,nisam upućen u posljedna dešavanja oko njega,ono što znam od prije:
-Dinamo ima najaču školu u regionu,on igra za jednog BiH niželigaša i išao je par puta u Dinamo preko ljeta da igra turnire za njihovu ekipu njegovog uzrasta i redovito bio najbolji igrač
-dobio je poziv Barcelone
-Sampdoria ga je silno željela dovesti u svoje redove
-Miralem Pjanić ga je želio odvesti u Metz,on bi mu sve obezbjedio što treba
Još je bio premlad da bi potpisao ugovor sa bilo kime,ali kaže osobno da mu je u Dinamu bilo najljepše,da takve uvjete i prijem nigdje nije imao.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Čuo sam za ovog dječaka, i kažu da bi moglo biti nešto od njega ako nastavi pravilno da se razvija.
DRUG NEBI TI PUNCA
I ja sam čuo za njega, jedino je njegove nastupe i dešavanja oko njega pratio sportin . ba, i naglašavao u gotovo svakom članku da ostali sportski mediji bojkotuju i ne žele da pišu o njemu, sada, šta je razlog, to nisam upratio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa vjerovatno mu otac ne časti lokalne novinare,ali zato pišu Hrvatski mediji
http://sportske.jutarnji.hr/arsenal-dos ... ca/899213/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportske.jutarnji.hr/arsenal-dos ... ca/899213/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
"ima romske krvi"Dylan Dog je napisao/la:Pa vjerovatno mu otac ne časti lokalne novinare,ali zato pišu Hrvatski mediji

Ma jos je on djete, niko ne moze rec sta ce biti od njega. Znam licno lika koji je isao na probe u Liverpool sa 12 godina i na kraju nije zaigrao ni u lokalnom treceligasu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
A šta su Markić, Kvesić, Zakarić, Ćorić, Jajalo, Bilać....Sarajlijc@ je napisao/la:Uostalom ne znam što raspravljamo o njemu na temi naše repke, kad je on hrvat

Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
alen halilovic ce nastupit' za BiH cim ode iz dinama i hrvatske... u ovom periodu od 14.-18.te godine on nema izbora... mora igrat' u dinamu i hrvatskim U selekcijama... alternativa mu je suspenzija do punoljetstva,a to bi bilo samoubistvo u fudbalskom smislu... zato se ni sejad, a ni alen ne izjasnjavaju pro BiH... sute i trpe, jer su robovi mamica i hrvatskog saveza...
kao i svi igrači dinama. Najbolji primjer šta znaci zamjeriti se mamicu je tomečak. dečko je vrhunski talenat, rastura na terenu, ali nije potpisao ugovor sa njegovom agencijom i grije klupuamho je napisao/la:alen halilovic ce nastupit' za BiH cim ode iz dinama i hrvatske... u ovom periodu od 14.-18.te godine on nema izbora... mora igrat' u dinamu i hrvatskim U selekcijama... alternativa mu je suspenzija do punoljetstva,a to bi bilo samoubistvo u fudbalskom smislu... zato se ni sejad, a ni alen ne izjasnjavaju pro BiH... sute i trpe, jer su robovi mamica i hrvatskog saveza...
Begović, Burić, Stanković
i ja mislim da ce ipak tako biti.Pauleta je napisao/la:kao i svi igrači dinama. Najbolji primjer šta znaci zamjeriti se mamicu je tomečak. dečko je vrhunski talenat, rastura na terenu, ali nije potpisao ugovor sa njegovom agencijom i grije klupuamho je napisao/la:alen halilovic ce nastupit' za BiH cim ode iz dinama i hrvatske... u ovom periodu od 14.-18.te godine on nema izbora... mora igrat' u dinamu i hrvatskim U selekcijama... alternativa mu je suspenzija do punoljetstva,a to bi bilo samoubistvo u fudbalskom smislu... zato se ni sejad, a ni alen ne izjasnjavaju pro BiH... sute i trpe, jer su robovi mamica i hrvatskog saveza...
citao sam na talijanskim medijama da iduce godine(1-7-2013), kad hrvatska udje u euro zonu, nece vise vaziti za njega taj zakon za U18 igrace koji nisu komunitarni. znaci mamic ce ga popusiti do jaja

volio bi da mali alilović zaigra za bosnu,možda konačno prestanete plakat ko babe...spahić,mujdža su se rodili u hrv.i postali igrači u hnl-u ili su možda naučili igrat sa 25 kad su otišli u inozemstvo, a od tih "ukradenih" niko nije postao igrač u želji,veležu...da im nije bilo dinama,hajduka,zagreba čuvali bi ovce....možda da otvorite temu koliko vaših nositelja igre je stasalo u bosni..samo džeko! o krađi pišu najveći kradljivci u povijesti... da vam nije momaka iz inozemstva reprezentacija bi bila džeko i hrpa indijanaca
Bravo @ jako, prvo pa muško, još samo da znaš o čemu pričaš 

Ko je ovaj "mali alilovic" da nije sin od onog rukometnog golmanajako je napisao/la:volio bi da mali alilović zaigra za bosnu,možda konačno prestanete plakat ko babe...spahić,mujdža su se rodili u hrv.i postali igrači u hnl-u ili su možda naučili igrat sa 25 kad su otišli u inozemstvo, a od tih "ukradenih" niko nije postao igrač u želji,veležu...da im nije bilo dinama,hajduka,zagreba čuvali bi ovce....možda da otvorite temu koliko vaših nositelja igre je stasalo u bosni..samo džeko! o krađi pišu najveći kradljivci u povijesti... da vam nije momaka iz inozemstva reprezentacija bi bila džeko i hrpa indijanaca

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
E, taj, tajgringobih je napisao/la: Ko je ovaj "mali alilovic" da nije sin od onog rukometnog golmana![]()
![]()

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Halo ti,mali pametnjakovicu iz Rvatske!! Znas li mozda zasto nam je najveci broj momaka u reprezentaciji iz inostranstva???Mozda zato sto ,dok su trebali trenirati sa 10-15 godina to nisu mogli,jer je bio rat i jer su protjerani iz svojih gradova i sela,pa su poceli po bijelosvjetskim klubovima i istim takvim drzavama!Infrastruktura sasvim unistena i trebace jos godina da se to nadoknadi!Dok ste vi imali ligu,mi smo jos ratovali ovdje i ti mi pricas o kradji,a i pored toga vam pola repke ima nase korijene ili su mnogi imali!Naravno ne kazem da infrastruktura treba biti opravdanje za slijedece generacije,ali za ovu,koja nam sad igra ,jeste,zajedno sa vec pomenutim ratom!Dzeko je trenirao dok se pucalo,pa je opet pojam za svakog vaseg igraca trenutno,ukljucujuci i Modrica! Sta je sa Srnom,Corlukom,Simunicem,Jelavicem??Odakle su im ono korijeni ili gdje su rodjeni??Haj' sad razligu,ti ces nama pricati o kradji igraca!jako je napisao/la:volio bi da mali alilović zaigra za bosnu,možda konačno prestanete plakat ko babe...spahić,mujdža su se rodili u hrv.i postali igrači u hnl-u ili su možda naučili igrat sa 25 kad su otišli u inozemstvo, a od tih "ukradenih" niko nije postao igrač u želji,veležu...da im nije bilo dinama,hajduka,zagreba čuvali bi ovce....možda da otvorite temu koliko vaših nositelja igre je stasalo u bosni..samo džeko! o krađi pišu najveći kradljivci u povijesti... da vam nije momaka iz inozemstva reprezentacija bi bila džeko i hrpa indijanaca
@nezalaganje po čemu su nam to ukrali igrače ?
ako Jelavić,Ćorluka itd. žele igrati za Hrvatsku nek igraju.
mi smo krivi što ih nismo zvali da igraju za nas i sad se nemamo šta žalit
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kazem po tome gdje su rodjeni i odakle su im korijeni....Samo sam rekao da je takav argument jednak onome koji je on naveo za Spahica i Mujdzu....Znaci nigdje veze...Samo mi imamo takva 2,a oni pola reprezentacije i onda dosao da prica kako mi ,toboze,krademo igrace!Ako ih ikome kradu,u svim sportovima,onda je to BiH!Lesnar je napisao/la:@nezalaganje po čemu su nam to ukrali igrače ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.