NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la alemsa » 24 apr 2014, 13:22

Da se serije rjesavaju u 2 tekme, Sunsi KJ I Barkley bi imali titulu, jel, mozda.

Mada ako se zijani u petak, onda je gotovo.

Harden los, McHale jos gori

U TC ludnica, nije onako bilo ni kad su bili TMac I Yao.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 apr 2014, 13:43

Opasni su ovi igraci koji su studirali na Texasu...

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 24 apr 2014, 13:46

Neko rece da LMA ne moze ponoviti prvu utakmicu. :D Izgleda da je ipak ponovio. :clap: :clap: Nije nikakvo prozivanje. :D Heat nastavlja po svome. SAS nevjerovatno izgubi. Mada morao je izgubiti kad je Marion odigrao dobru utakmicu. :mrgreen: :mrgreen: Zanimljiv PO, sa mnogo iznenadjenja. :salut:
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 24 apr 2014, 15:03

i dalje mi nije jasno kako ekipa sa NAJBOLJIM SG-om lige, NAJBOLJIM centrom lige uspije izgubit od 'raspalog portlanda koj isamo trice šutaju' :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 24 apr 2014, 15:54

Hjustone imamo problem.Aldridge :o ,covjek jednostavno igra sa chipom na ledjima,ovo je MVP kosarka sto gledamo.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 24 apr 2014, 16:02

LaMarcus Aldridge is first player with 80+ points and 15+ rebounds in team's first 2 playoff games since Michael Jordan (April 25-27, 1997).

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2014, 16:14

slika :mrgreen:

LMA :tokralju: klupa odlična i to je bilo dovoljno za pobjedu :)

Ide jedan i za Howarda :tokralju: Harden se mora probuditi žele li Rakete da se vrate u seriju,14/47 u ove dvije tekme :roll:

Spursi 24 TO, vratiše Mavse u igru, što je dobro za nas neutralce, zanimljivija serija :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 24 apr 2014, 17:06

Aldridge :tokralju: :tokralju:
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2014, 17:38

Kobe Bryant je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
opet james simulira :kafa:
Stvarno si naporan :roll:

Jel iko spominjao nesta protiv Jamesa , kada nije bilo potrebe ?

James se dovodi u kontekst (ako ne bude imao problema sa povrdema) kao jedan od najboljih ikad , znaci da ce vjerovatno uci u top 10 svih vremena , neki ga cak i porede sa Jordanom , e jarane kada zelis biti u odabranom drustvu medju najboljih 10 svih vremena , onda se moras i ponasati u tom kontekstu , jer NIKO od tih velikana za citavu karijeru nije toliko CMIRZDIO, FLOPAO , SIMULIRAO, PARAVIO TOLIKO KORAKA... kao tvoj ljubimac James :roll:
E zato pojedini i postavljaju (pogotovo stariji clanovi foruma koji su gledali i ostale velikane i shamione NBA) klipove gdje se James navodi u negativnom kontekstu , jer toliko ima prednosti FIZICKA SNAGA, ZASTITA SUDIJA (pravila su se promjenila svako kontakt se svira) ima vrhunske suigrace Wade , Bosh , Allen , ... vrhunskog direktora koji vuce sve konce u Pat-u i opet se zali , cmizdri , simulira , koraca ,... i to stvarno nekad ide na zivce jer kada uzmes listu top 10 ili cak top 20 nemozes da nadjes u svima njima toliko toga kao u njemu ;)

Džaba se trudiš Kobiša, s nekim ljudima nije vrijedno, vjeruj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 apr 2014, 17:45

adriano_leite je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo nije humano sta Aldridge radi. :o Odgovorno tvrdim da je on najtezi match up u PO kad se branis.Niko u ligi nije toliko konstantnan i na postu i na poludistanci!
Davno sam ja rekao da je lika nemoguce braniti. Jednostavno nemas nacina da ga odbranis. Cak je poceo i trice zabijati. Spusti se na post, ima visinu i snagu da te izdominira, udvojis ga, ima solidan pas da nadje otvorenog saigraca na trici, face up game odlican, uzet ce te ili na dribling ili ce ti sutnuti u facu ako ne izadjes na njega, jednostavno ofanzivno perfektan visoki igrac. Najstrasnije od svega je sto je tek nedavno usao u prime.
Ma da,ali onda ne mozes dopustiti da te on dobije.Covjek ima 89 poena u 2 tekme,a McHale ga nije nijednom udvojio.Kad branis takvog igraca,onda je cilj da lopta nije u njegovim rukama.Ja da sam trener , rotirao bi tako da natjeram Batuma da zabije 10 trojki,ostavljajuci ga samog.Prvo sto bi time ubio ritam LMA,a drugo sto Batumu nije prirodno da sutira toliko,iako moze pogoditi.U svakom slucaju mu ne bi bilo lako,jer bi bio pod pritiskom da zabije te trojke i da samo to radi.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 apr 2014, 18:24

:tokralju:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 apr 2014, 18:31

u sustini mchale ima dva izbora:
ili pustiti lamarcusa da radi sta hoce i nadati se da ga sut nece sluziti u ovolikoj mjeri ili pokusati sa udvajanjem koje ce mu apsolutno rasiriti odbranu i nadati se da batum/wright i wes nece imati neku ludu sutersku noc noseni domacom publikom. kako stvari stoje ova druga opcija je mozda i sigurnija jer lma ne planira stati. u svakom slucaju teska situacija za houston koji je jos uvijek favorit jer prije ove serije bili su dark horse za to veliko finale, nakon dva poraza su sleeping giant cije budjenje svi ocekuju u narednoj tekmi (ako se iko moze vratiti nakon 0-2 historija je pokazala da je to houston). takva situacija nam apsolutno odgovara jer vecina fanova, novinara i ostatka amerike prica o tome kako je houston slab i pogubljen, a ne o tome kako je portland jak tj kako je dobro odradjen skauting protivnika i kako je dobro stotts vodio ove dvije utakmice.

And lo, I saw a tall rider, and the horse he rode on was mid-range, and Dorrell followed him. Amen. :pray:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 24 apr 2014, 18:51

Mislim da Howard i Jones trebaju udvajati Aldriga s tim da Jones dolazi drugi na udvajanja i da on cuva R. Lopeza,ne vidim neki drugi način,ako ga krenu udvajati svi,onda će to SIGURNO kažnjavati Batum,Matthews,Lillard i Mo,ne vidim drugi način osim ovog gore,i to samo u nekim situacijama,a ja da sam trener bi ostavio ovako,jer ne vjerujem da može još više od jedne utakmice ovako odigrati.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 apr 2014, 19:12

Mislim da je i Robin Lopez zasluzio velike pohvale i da je on u velikoj mjeri zasluzan za ove maestralne partije Aldridge-a. ;)
Kako samo odgovaraju jedan drugom, to je divota za gledati.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 apr 2014, 19:22

Ma promjenili su, prvu nas je ubio pod kosem, sinoc ga je Asik drzo dalje od obruca, ali lik je pogadjo sve. Bio sam na tekmi, stvarno sam imo extra mijesta nekih 15 metara od parketa, Asik je u dosta navrata igro dobru odbranu, ruka u lice sve ali lik pogadja, svaka mu cast.
McHale je usro iz panike forsirajuci sve preko Dwighta, dok ostali gledaju, cijelu sezonu igras jedan stil I onda mjenjas iz ciste desperacije, idi ili pukovnik ili pokojnik, treba praviti adjustments ali ne za 90 stepeni, ali dobro samo je I Dwight doso do sad da igra kosarku.

Game 3 je odlucujuca, sve je do Hardena, ako zijanimo gotovo je.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 apr 2014, 19:27

Amar Dzeko je napisao/la:Mislim da je i Robin Lopez zasluzio velike pohvale i da je on u velikoj mjeri zasluzan za ove maestralne partije Aldridge-a. ;)
Kako samo odgovaraju jedan drugom, to je divota za gledati.
+1
sideshow rob je ponajvaznija karika (uz nesto jacu klupu sa par veterana) koja je donijela play off ove godine, a zbog koje smo ostali bez istog prosle godine kada je hickson igrao pf, a lma se trosio na petici (i obrnuto). plus, covjek je onako ljudeskara sam od sebe i igrac kome je svejedno sto ce mu howard utrpati 30ak poena jer on zna da je njegov posao primiti sve te udarce, otvoriti prostor za ostale, cuvati reket koliko moze i podijeliti par banana po utakmici.

imam osjecaj da lillard preuzima game 3 :cool:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 apr 2014, 00:06

Kako ce Dallas glatko proci Spurse to je smijesno, jako dobra timska ekipa sa odlicnom klupom i odbranom gdje Dirk vise nije presudan, trebali dobiti obje tekme al' i vako je dobro, dzaba regularna sezona kad se gube u PO a tako iskusna ekipa.

U nedjelju Ellis i Dirk preuzimaju uz strasnu odbranu Wrighta, Harrisa i Marriona ;)

Vince ce bit x-faktor :cool:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 apr 2014, 00:10

Edin TM87 je napisao/la:Kako ce Dallas glatko proci Spurse to je smijesno, jako dobra timska ekipa sa odlicnom klupom i odbranom gdje Dirk vise nije presudan, trebali dobiti obje tekme al' i vako je dobro, dzaba regularna sezona kad se gube u PO a tako iskusna ekipa.

U nedjelju Ellis i Dirk preuzimaju uz strasnu odbranu Wrighta, Harrisa i Marriona ;)

Vince ce bit x-faktor :cool:
Hahahahahahaha :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Max Allegri

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 apr 2014, 00:15

Dobra kvota na Oklahomu. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 apr 2014, 01:06

Greivis je napisao/la:Dobra kvota na Oklahomu. :thumbup:
Randolph zicer :kafa:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.