KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
pa valjda kao beck-up play-a
pa mogu i ja igrati back-up playa nije problem...Jack Killian je napisao/la:pa valjda kao beck-up play-a
You are someone else I am still right here
Evo sta kaze stranica NLB Lige.
http://www.adriaticbasket.com/player.ph ... =05#season
Po mom misljenju statstika za jednog back-up playa ne zvuci lose. Bolje je nego Pasalic.
http://www.adriaticbasket.com/player.ph ... =05#season
Po mom misljenju statstika za jednog back-up playa ne zvuci lose. Bolje je nego Pasalic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
ali u kojoj ekipi
i kadJack Killian je napisao/la:ali u kojoj ekipi

You are someone else I am still right here
ma moze posluziti za nesta al ako se misli malo vratiti publika u skenderiju i rezultati tesko daj Boze da grijesim 

-
- Kontakt:
ja se sjecam da je u skenderiji kad su igrali malo zakuho sa nekim iz publike
U ligi 8 šut za tri poena 46%.Solidno i šut za tri poena mu je najjača napadačka karakteristika.fera je napisao/la:iskreno ja se ne sjecam ceskovica nesto bas najbolje iz perioda dok je igrao u širokom a mrsko mi je da trazim statistiku iz ove sezone jer mi nije ni vazna toliko. e sad posto ne znam iskreno kakav je igrac ja se samo nadam da je to neki lik koji ce gristi u odbrani i u tom segmentu pojacati bosnu kad je zlaja na klupi.... ili da bar dobar sut za tri jer ako nema nijedno od ovog onda ne kontam zasto su ga doveli...VanBasten je napisao/la:Evo jedan pozitivan aspekt: bar nije Tomović
cuj 46%,pa dobar je onda bar u tricamadeniso je napisao/la:U ligi 8 šut za tri poena 46%.Solidno i šut za tri poena mu je najjača napadačka karakteristika.fera je napisao/la:iskreno ja se ne sjecam ceskovica nesto bas najbolje iz perioda dok je igrao u širokom a mrsko mi je da trazim statistiku iz ove sezone jer mi nije ni vazna toliko. e sad posto ne znam iskreno kakav je igrac ja se samo nadam da je to neki lik koji ce gristi u odbrani i u tom segmentu pojacati bosnu kad je zlaja na klupi.... ili da bar dobar sut za tri jer ako nema nijedno od ovog onda ne kontam zasto su ga doveli...VanBasten je napisao/la:Evo jedan pozitivan aspekt: bar nije Tomović

ma ljudi ne trebate se brinuti,matija ce nam dobro doci,ne gledamo muhu vise,a ne moze biti gori od njega,ja sam prezadovoljan ovim pojacanjem,boljeg back -upa nisi mogao dobiti,jer ti ameri nece da sjede na klupi(bailey bi morao igrati 20 - 25 minuta),a bolje je ovako seha i zlaja ce igrati oko 30 minuta u prosjeku ili nesto manje,zavisi od desavanja,sjecam se tekme kod igosa kad ih je unistio u ligi 8,a i nas je znao natrpati na pecari.....a ne bi ni feliks ni neko drugi pristao,mislim da je ovo bolje rjesenje od filipa,iskusan,vidjet cete ljudi....VV zna sta radi
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Goran Bajic i Matija Ceskovic bi bili pojacanja,pogotovo ovaj prvi,dokazani centar u NLB ligi,tok Matija moze biti sasvim dobra i pouzdana zamjena za Jovanovica! Mislim da je ovo odlican potez uprave,al ipak cekajmo da se to i zvanicno objavi!
Gazi Bosno gazi!
Gazi Bosno gazi!
ima smisla...cinjenica jeste da ce zlaja i seha puno igrati..a za vrijeme pauze od nekih prosjecno 10tak min./po tekmi matija bi mogao biti od koristi gledajuci statistiku..neno#4 je napisao/la:ma ljudi ne trebate se brinuti,matija ce nam dobro doci,ne gledamo muhu vise,a ne moze biti gori od njega,ja sam prezadovoljan ovim pojacanjem,boljeg back -upa nisi mogao dobiti,jer ti ameri nece da sjede na klupi(bailey bi morao igrati 20 - 25 minuta),a bolje je ovako seha i zlaja ce igrati oko 30 minuta u prosjeku ili nesto manje,zavisi od desavanja,sjecam se tekme kod igosa kad ih je unistio u ligi 8,a i nas je znao natrpati na pecari.....a ne bi ni feliks ni neko drugi pristao,mislim da je ovo bolje rjesenje od filipa,iskusan,vidjet cete ljudi....VV zna sta radi
I feel devotion!!
ja mislim da je matija doveden i da malo sehiu mijenja da ne pomisli da mu niko ne smije nista kao sto je goran to radio u zadnje vrijeme,sve u svemu matija je potpisan sve je zavrseno,sto posto....uprava,cestitke na jos jednom odlicnom potezu....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
eh ko je sljedeci
Je li Bajic potpisao,on je pravo dobar centar,mislim za nase uslove odlican! S njim i Ceskovicem bi puno dobili!
Kad ce se znati jesu li potpisali?
Kad ce se znati jesu li potpisali?
mislim da je sa potpisom matije pasalic definitivno otpisan sto se tice nlb lige...vjerovatno ce igrati samo domacu ligu...po meni sljedeca sezona bi mu mogla biti zadnja u bosni jer cisto sumnjam da bi mogao eksplodirati u istoj i postati profil igraca koji treba bosni u skladu sa njenim ambicijama narednih godina...
I feel devotion!!
matija je bio jedan prosjek, zapravo ni to kad je igrao u Širokom,ali ove sezone kad je dosao u Zrinjski se popravio i to dobro..sasvim solidan back up play za male pare, boljeg cijena/kvaliteta niste mogli naci...iako dok ne potpise ne vjerujem nista..ni za bajica niti za ceskovica..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- lolo d pitar
- Kontakt:
to bi trebalo ici ovako,mladi nadolazece sezone dobijaju mnogo prostora u nlb,vec ce biti spremni i dobro uigrani za zavrsnicu naseg prvenstva
sezona poslije,napada se f4,ulazak u uleb kup
a sezonu iza toga,ulazak u euroligu
znaci,za 3 sezone nas je tim u euroligi
zapamtite ovo
sezona poslije,napada se f4,ulazak u uleb kup
a sezonu iza toga,ulazak u euroligu

znaci,za 3 sezone nas je tim u euroligi

zapamtite ovo
ma dolaze obojica,a ovim sa sportsport.ba, zamjerka... u banja luci se igra pravi turnir na kojem igra 8 ekipa,medju ostalim zvezda,hemofarm,bosna,borac,vojvodina, a nemaju apsolutno nikakvih vijesti.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.