Stone Island je napisao/la:Ma on može raditi šta hoće on je Edin Džeko.
Evo ispostavlja se da je obična furda koja je imala malo sreće i uspjela u (gle čuda) šutanju lopte(valjda za to moraš fakultet završiti,magistrirati,doktorirati). pa mu se sklanjamo svi s puta,nek radi šta hoće.Ma nabijem ga ja na ****,i njega i njegove milione.
Evo si pisao O DŽEKI NA OVOJ TEMI prije nekih 5-6 mjeseci (13.maja),citat:
Nezaustavljiv ! Ubica !
Zatim 17.maj ,citat:
Igra vala,svaka mu čast ! Jao brate,gledam ovu kompilaciju i srce mi ko Hum
Zatim 17.juni ,citat:
Za 10-tak godina,ako iko od ovih novih generacije bude znalo za Bolića ja ću staviti glavu na panj a vi zamahnite.

Pa Džeko je dao u godinu dana pola od onih golova koje je on postigao u skoro 10 godina igranja za repku BiH.
Dakle,usput si popljuvao i Bolića
Ima još slicnih hvalospjeva o Džeki,ali ovo sam skinuo na brzinu bez puno pregleda.
Sad ,nakon svega što si nekad pisao o Dijamantu,djeluješ konfuzno,dvolicno a pomalo i šizofrenicno razmišljanje.
Odjednom je postao papak koji je imao malo srece u životu,**** od covjeka,šupak koji nema fakultet (kao da se na ovom forumu piše o naucnicima i fakultetlijama a ne o igracima)...mene bi bilo stid....evo ja se crvenim za tebe

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja