Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

chily-rz
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2013, 15:34

Lillard0 je napisao/la: Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Shebao mi se gmail pa samo morao pravit novi account pa tako da vise ni fejsa nemam nit ista..Ali evo zasluzeno i nista vise. Dominacija!

Zasto se ovog @riverplate ne banira vise? Na koju god temu dodje provocira i nastaje svađa, a nista se s njim ne poduzima. Sad kaze @signoreu da nije znao, racku ti nisi znao za koga on navija, haj bolan nekom drugom pricaj pricu.

I nekome smeta "za dom spremni"? Boli me neka stvar, time se pokazuje ljubav prema domovini, a ne hebeni fasizam.
Postoje i drugi nacin da se iskaze ljubav prema domovini,ovo je fasisticka propaganda,ustaska ideologija i Simunic je morao biti svjestan toga,.Mnogi Hrvatski mediji su osudili ovaj ispad SImunica al eto ti i tebi slicni ne vidite nista lose u tome sto me u sustini i ne cudi s obzirom da su na ovim prostorima jos uvjek najglasniji ovakvi poput SImunica,.

**** od covjeka tamam da mi je brat rodjeni,.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 nov 2013, 15:36

Lillard0 je napisao/la:Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Shebao mi se gmail pa samo morao pravit novi account pa tako da vise ni fejsa nemam nit ista..Ali evo zasluzeno i nista vise. Dominacija!

Zasto se ovog @riverplate ne banira vise? Na koju god temu dodje provocira i nastaje svađa, a nista se s njim ne poduzima. Sad kaze @signoreu da nije znao, racku ti nisi znao za koga on navija, haj bolan nekom drugom pricaj pricu.

I nekome smeta "za dom spremni"? Boli me neka stvar, time se pokazuje ljubav prema domovini, a ne hebeni fasizam.
Pogrešno izražavaš ili tumačiš tu ljubav. Znaš zašto ti to govorim, iz razloga jer su i hrvatski mediji, konkretno
državna televizija, osudili i zgrozili se na povike Šimunića. Osim ako ti smatraš da nisu u pravu ?

I nemoj me pogrešno shvatiti, nisam ja neprijateljski nastrojen prema Hrvatskoj, naprotiv, doživljavam je
kao prijateljsku zemlju prema BiH. Često boravim u Hrvatskoj i naravno imam prijatelje tamo..ma, nije važno...
F.K.SARAJEVO

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:45

RiverPlate je napisao/la:Zašto se ne banuju forumaš Lillard0 zbog poturanja fašističke parole Za Dom spremni, kojom se ovdje ponosi, a koja vrijeđa mnogo forumaše na nacionalnoj osnovi?
Ja to ne propagiram nego sam rekao da Simunic time nije zelio reci da je fasist. Citaj malo druze.
RIP CITY!

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 20 nov 2013, 15:46

Hajde jeb.... vas politika vise i pjesme,i Hrvate i Srbe vrijedja zastava ratna BiH i polumjesec na tribinama pa se nitko ne pravi pametan i ne trazi baniranja forumasa !
Kanite se politike koliko mozete,pricajte malo vise o sportu!
HSK Zrinjski Mostar.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:48

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak mislim da je Simunic od pamtivjeka deklarisani fasist, naravno iz dijaspore je. Dosta vjerovatno zadojen mrznjom. Nadimak mu je Joe Ustas*
Da naravno jer ti ga poznajes. Daj molim te, ko normalan se deklarira kao fasist?

"Ako je bilo tko shvatio moje uzvike drukčije, negativno, ovim putem negiram bilo kakav politički kontekst svoje izjave koja je bila vođena isključivo mojom ljubavlju prema mom narodu i domovini, a ne mržnjom i destrukcijom"
RIP CITY!

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 20 nov 2013, 15:49

Fecox je napisao/la:ne znam koliko smisla ima poređenje ali čitajući i slušajući mnoge "stručnjake" i komentare,fakat sam se u jednom momentu zapitao i zamislio,dal bi bilo uredu da se od Spahića onu noć posle Litvanije začuo "tekbir" na dočeku ?

Spahic je gospodin covjek iz Hrvatske tj. DUbrovnika,on moze samo pjevati Lijepa li si! :lol: :lol:
HSK Zrinjski Mostar.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 20 nov 2013, 15:51

saskograd je napisao/la:
Fecox je napisao/la:ne znam koliko smisla ima poređenje ali čitajući i slušajući mnoge "stručnjake" i komentare,fakat sam se u jednom momentu zapitao i zamislio,dal bi bilo uredu da se od Spahića onu noć posle Litvanije začuo "tekbir" na dočeku ?

Spahic je gospodin covjek iz Hrvatske tj. DUbrovnika,on moze samo pjevati Lijepa li si! :lol: :lol:
ima i toga doduše,al ni jedno ni drugo nebi bilo lijepo i pametno,da jež hebe ježa,red je da se to prevaziđe !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 20 nov 2013, 15:52

Hajmo malo o zeljama za skupinu,znali se tko su nositelji,tko 2,,3,4...???

Da je odigrati sa Brazilom otvaranje turnira! uhhhh 8-)

Mislim ipak da je ovo glavni domet i Bosne i Hrvatske ,grupna faza...sada sve zavisi od srece ali Hrvatska sem onoga treceg mjesta nije niti jednom prosla dalje !
Mozda nekon euro skupina sada bude srece i malo povoljniji zdrijeb bude!
HSK Zrinjski Mostar.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:55

tuzlak1987 je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak mislim da je Simunic od pamtivjeka deklarisani fasist, naravno iz dijaspore je. Dosta vjerovatno zadojen mrznjom. Nadimak mu je Joe Ustas*
Da naravno jer ti ga poznajes. Daj molim te, ko normalan se deklarira kao fasist?

"Ako je bilo tko shvatio moje uzvike drukčije, negativno, ovim putem negiram bilo kakav politički kontekst svoje izjave koja je bila vođena isključivo mojom ljubavlju prema mom narodu i domovini, a ne mržnjom i destrukcijom"
Ozbiljno ti kazem njegov nadimak je Joe Ustas*. Jel ti to sta govori..

To je i poenta da uradi promisljeno pa da se distancira, tako uvijek i radi...
Ko je tebi rekao da je to njegov nadimak?

Sto en mogu ove, mah...Ne da mi se objasnajvat. Simunic nije mislio na fasizam vec na sasvim nesto drugo kao i svaki navijac koji to vice na tribinama.
RIP CITY!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 nov 2013, 15:56

pa to je javna tajna sta je Joe, i bezeveze polemisete oko tog pitanja i slicnih :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 nov 2013, 16:06

Lillard0 je napisao/la:Taj poklic je puno, puno stariji od fasizma samo sto se kod nas veze za tu sramotnu "politiku". Hrvati to vezu za rat prije 20 godina, ne za onaj prije pola stoljeca. ma stvarno mi se ne da vise.

I molim vas dosta vise o ovoj temi.
Ministar sporta mu je lijepo,kulturno objasnio sta da radi ako mu nije jasno sta je ucinio.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 16:18

samo_lijevo je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Taj poklic je puno, puno stariji od fasizma samo sto se kod nas veze za tu sramotnu "politiku". Hrvati to vezu za rat prije 20 godina, ne za onaj prije pola stoljeca. ma stvarno mi se ne da vise.

I molim vas dosta vise o ovoj temi.
Ministar sporta mu je lijepo,kulturno objasnio sta da radi ako mu nije jasno sta je ucinio.
Da ministar Jovanovic je poznat da nije dvolican nikako :roll: . Dok se u Hrvatskoj svasta radi na to suti, a sad se prvi javio.

Ali da ne bi bilo da ne znam koje ce posljedice za nas ovo bit. Bojim se da bi kazna mogla bit poprilicna i Joe to sigurn onece napravit vise niti itko drugi.
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 16:22

I da ponovimo gradivo 8-) !
slika

-------------------------------
http://sportske.jutarnji.hr/kovac---ne- ... -/1141042/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Lillard0, dana/u 20 nov 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 nov 2013, 16:24

Dobro ti imas svoje poglede na svijet,to si dosta puta dokazao na ovom forumu.Nije meni nista cudno.Shvatam ja tebe sto pises tako protiv ministra.
Ali da ne bi bilo da ne znam koje ce posljedice za nas ovo bit. Bojim se da bi kazna mogla bit poprilicna i Joe to sigurn onece napravit vise niti itko drugi.
e to je problem,ako dodje masna kazna,a vjerovatno ce doci, onda neka Simunic objasnjava Platiniju sta je htio reci.
iako kako savez kaznjava nece imati ni priliku da objasni,ako uopce ima sta objasnjavati.

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 20 nov 2013, 16:24

Joe je ponosan Hrvat koji se ne stidi izraziti svoje osjećaje,neka pati koga smeta. 8-)
ZDS je puno stariji od NDH tako da to ne stoji,a iako to želiš skriti,ti si zadojen mržnjom.
Zadnja izmjena: Aragorn98, dana/u 20 nov 2013, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 16:27

Dobro ti imas svoje poglede na svijet,to si dosta puta dokazao na ovom forumu.Nije meni nista cudno.Shvatam ja tebe sto pises tako protiv ministra.
Sta? Moj pogleda an svijet. Ja na ovom forumu nikada politiku komentirao nisam, a sada se nisam mogao suzdrzati. Dosta o tome vise. Ako zelis nesto vise saznat o politickoj situaciji u Hrvatskoj citaj portale prethodnih dana i tjedana. Ovdje stvarno nije mjesto za toga.
RIP CITY!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 16:28

@aragorn98
Da ja sam jedini zadojen i najveci problem :mrgreen:

To se moze vidjeti i po tome da normalni ljudi u HR pljuju ovaj postupak Simunica, a nacionalisti se dice. Ja sam na strani ovih normalnih

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 16:32

[youtube][/youtube]

Ćoskee :D :D
RIP CITY!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 nov 2013, 16:34

Lillard0 je napisao/la:
Sta? Moj pogleda an svijet. Ja na ovom forumu nikada politiku komentirao nisam, a sada se nisam mogao suzdrzati. Dosta o tome vise. Ako zelis nesto vise saznat o politickoj situaciji u Hrvatskoj citaj portale prethodnih dana i tjedana. Ovdje stvarno nije mjesto za toga.
sta sam lose napisao?
Valjda imas svoja razmisljanja.Pratim ja redovno dogadjaje u HR.
Dobro nisam ja ni imao namjeru nesto raspravljati,razumijem dovoljno jezik da zakljucim sta je ko rekao.
Ako se to nekome ne svidja nije moj problem.Zato kazem nemamo svi iste poglede na zivot.
I meni je drago sto se HR kvalifikovala i cestitam svima kojima je vole Hrvatsku.
Pozdrav.

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 20 nov 2013, 16:38

bio bi pravo pojacanje za hrvatsku reprezentaciju da ga uefa kazni,dugo je on vec ogranicen igrac,pravi poltron,a vidi se da je i u mozgu ogranicen..

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.