Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Evo Makedonije
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Otvoreno prvenstvo Balkana: Hrvatska, BiH, Makedonija

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A cirkusa sta je ovo mati moja,domacin bira grupu,ma daj,jest sve otislo u qrac,sta pare rade,ne bi me cudilo da i u fudbalu ovako biraju protivnike,jest mi se sve zgadilo...
I mi smo birali grupu kad smo bili domaciniPapalukas je napisao/la:A cirkusa sta je ovo mati moja,domacin bira grupu,ma daj,jest sve otislo u qrac,sta pare rade,ne bi me cudilo da i u fudbalu ovako biraju protivnike,jest mi se sve zgadilo...
I pola igrača Austrije su porijeklom BalkanciOtelo je napisao/la:Otvoreno prvenstvo Balkana: Hrvatska, BiH, Makedonija![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Hmm solidna grupa
Hrvati su jači od nas, Makedonci i Austrijanci su malo jači od nas, Tunis je našeg nivoa, Iran lošiji od nas, može se proći grupa, a može se lahko desiti i da imamo četiri poraza
Hrvati su jači od nas, Makedonci i Austrijanci su malo jači od nas, Tunis je našeg nivoa, Iran lošiji od nas, može se proći grupa, a može se lahko desiti i da imamo četiri poraza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uz pravi pristup se moze proci grupa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
legenda reala je napisao/la:Hmm solidna grupa
Slazem se sa ovim djelom da je Hrvatska jaca od nas,Makedonija i Austrija nisu jaci ali su uigraniji tj imaju iskustvo velikih takmicenja ali tu susanse 50:50 dok bi Tunis i Iran realno trebali dobiti i proci ovu grupu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovako eto grupa pa i nije loše, a i dobro tamo vamo. Iran nisam pratio ne znam kakvi su niti kako igraju niti bilo šta.
Tunis fizički jaka ekipa, prošle godine su dobro igrali, imaju Žaluza( Ne znam kako se piše liku prezime) inače momak igra u Kielu, strašno jak, pivot im nije isto loš prošle sezone igr'o u Montepeleiru veoma dobro. Uglavnom dobra ekipa.
Austrija zemlja u kojoj je rukomet u razvoju vidjeli smo u zadnjim tim mečevima kad' smo igrali sa njima da je dobra to ekipa, imaju dobar dvojac na krilima, opasni u kontri, Weber među prvim strijelcima Bundes lige nije mala stvar.
Makedonija ekipa kojoj ako se zatvori Lazarov mislim da bi se mogli sa njima onda nositi i dobiti kulturno. Samo tog' Lazarova zatvoriti i to je to. Prošlo prvenstvo utakmice koje je loše on odigr'o i Makedonija nije imala šansi nikakvih značajnijih. Hrvatska pa šta reći za njih, mislim da će lagano proći kroz ovu grupu i volio bih kad' bi protiv njih igrali u zadnjem kolu. Zašto? Razlog jednostavan uvijek kad' ranije prođu grupu Goluža da mladićima da igraju, tako da ako nama bude zavisilo od njih to je dobra stvar. Jedino je problem što se ti bodovi prenose kako ja znam, pa bi onda i oni zapeli, ali uglavnom bi volio da igramo protiv njih u zadnjem kolu.
Tunis fizički jaka ekipa, prošle godine su dobro igrali, imaju Žaluza( Ne znam kako se piše liku prezime) inače momak igra u Kielu, strašno jak, pivot im nije isto loš prošle sezone igr'o u Montepeleiru veoma dobro. Uglavnom dobra ekipa.
Austrija zemlja u kojoj je rukomet u razvoju vidjeli smo u zadnjim tim mečevima kad' smo igrali sa njima da je dobra to ekipa, imaju dobar dvojac na krilima, opasni u kontri, Weber među prvim strijelcima Bundes lige nije mala stvar.
Makedonija ekipa kojoj ako se zatvori Lazarov mislim da bi se mogli sa njima onda nositi i dobiti kulturno. Samo tog' Lazarova zatvoriti i to je to. Prošlo prvenstvo utakmice koje je loše on odigr'o i Makedonija nije imala šansi nikakvih značajnijih. Hrvatska pa šta reći za njih, mislim da će lagano proći kroz ovu grupu i volio bih kad' bi protiv njih igrali u zadnjem kolu. Zašto? Razlog jednostavan uvijek kad' ranije prođu grupu Goluža da mladićima da igraju, tako da ako nama bude zavisilo od njih to je dobra stvar. Jedino je problem što se ti bodovi prenose kako ja znam, pa bi onda i oni zapeli, ali uglavnom bi volio da igramo protiv njih u zadnjem kolu.

Tako blizu, a tako daleko.
Red je da se ovo sačuva. Historijska.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Prolazna grupa,slozio bi se sa tobom osim da su Makedonci malo jaci,mislim da je u pitanju isti kvalitet,cak je po meni Tunis kvalitetnija ekipa,uzmi da ce Lazarov imati 35 a on im je pola repke,puno ce zavisiti od prve utakmice....Hmm solidna grupa
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zalim za grupom A.
o Hrvatskoj nema potrebe pisati,pruziti jak otpor.
Makedonija nam je uvijek bila tezak protivnik,sa njima smo stalno imali teske meceve.Tesko cemo sa njima,ali uz dobru pripremu meca moze se nesto pokusati.
Austrija nam je ocitala lekciju zadnji put.Sada ocekujem drugaciju utakmicu,mi smo napredovali kao kolektiv od tog susreta.Ocekujem egal utakmicu.
Tunis ce nam biti problem,Sead nas zna u dusu.Protiv njim najprije treba traziti bodove.fizicki su jaka ekipa,Jallouz se moramo cuvati.
Iran moramo dobiti bez prevelikog gubitka energije.
o Hrvatskoj nema potrebe pisati,pruziti jak otpor.
Makedonija nam je uvijek bila tezak protivnik,sa njima smo stalno imali teske meceve.Tesko cemo sa njima,ali uz dobru pripremu meca moze se nesto pokusati.
Austrija nam je ocitala lekciju zadnji put.Sada ocekujem drugaciju utakmicu,mi smo napredovali kao kolektiv od tog susreta.Ocekujem egal utakmicu.
Tunis ce nam biti problem,Sead nas zna u dusu.Protiv njim najprije treba traziti bodove.fizicki su jaka ekipa,Jallouz se moramo cuvati.
Iran moramo dobiti bez prevelikog gubitka energije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Još jedna 'nek crknu dušmani' demonstracijaBaDa12 je napisao/la:Red je da se ovo sačuva. Historijska.![]()

Grupa za prolaz zeznuta (ako se budemo šlepali), ali za prenošenje bodova dobra (ako budemo na željenom nivou), uglavnom su tu reprezentacije koje su prethodnih godina bile nešto jače od nas, ali sad smo se mi popravili pa se nadamo da možemo s njima. Protiv Hrvatske će teško bilo ko ovdje do bodova, treba ih pokušati iznenaditi i to je to. Početak kvalifikacija za EP će nam dati mnoge odgovore. Bjelorusija u gostima i Danska kod kuće, to su utakmice nakon kojih ćemo otprilike znati na čemu smo.
Prolazna grupa. Hrvatska apsolutni favorit, ali daleko od nekakve nedodirljive sile, Goluža je rukometna verzija Safeta Sušića, pametnom dosta. Ostali protivnici osim Irana su bare bare s nama. Što znači, možemo i zijaniti 4, a možemo i dobiti. Sve je na nama, s kakvim ćemo kadrom raspolagati, kakve pripreme odraditi i kakav skauting imati.
-
- Kontakt:
hrvatska favorit ,iran autsajderi ostalo svako moze dobit svakog .s tim da mi imamo najmanje iskustva al s dobrim pripremama i velikim zalaganjem mozemo dobar rezultat napraviti a to je prolaz grupe

4 idu dalje moramo izbaciti Iran i onda traziti Austriju Makedoniju ili Tunis
Ako budemo igrali srcano kao protiv Islanda mislim da mozemo biti i prvi. 

1946
-
- Kontakt:
znali se raspored utakmica 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Opet moram napisati da zalim za grupom A. kuknjava
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.