FK Radnički Lukavac

GOKU
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la GOKU » 10 okt 2013, 17:34

treba kaznit Radnički Lukavac

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 10 okt 2013, 19:26

ljudi moji imali iko normalan..čitam natpise o nekim , tučama , i osvetama , o mržnji ....eeeeejjjj izmedju tuzlaka i lukavčana ......ZBOG ČEGA.. ja sam lukavčan , navijam za radnički , ali odem pogledati i slobodu u tuzli , i gračanicu iitd...kao malo dijete me otac vodio da gledam slobodu , (tad je cijela sjeveroistočna bosna navijala za nju)..uživao sam gledajući mulahasanovića koji partizanu daje 3 gola za 11 min...sad igramo istu ligu , sticaj okolnosti ...a gdje je tu sport.navijaj za svoj tim , ne vrijedjaj nikoga .NE NAPADAJ DJECU...osudjujem svaki vid divljanja , i u lukavcu i na svim drugim sportskim terenima .u svojim postovima hvalim SIUXE ali eto ima i loših izuzetaka (ako je istina da su siuksi istukli ta dva dijeta)....dajte da se osvijestimo , da budemo ljudi, ..pa po meni je bolje zajedno popiti pivu , nego se ,,mlatiti,, . zasto nebi mogli zajedno sjediti ja u dresu radničkog , i neki normalan tuzlak u dresu slobode, a na terenu ko pobijedi ...pozdrav svima sportistima , nadam se da ima ljudi koji razmisljaju kao i ja .

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 okt 2013, 19:44

sova12 je napisao/la:ljudi moji imali iko normalan..čitam natpise o nekim , tučama , i osvetama , o mržnji ....eeeeejjjj izmedju tuzlaka i lukavčana ......ZBOG ČEGA.. ja sam lukavčan , navijam za radnički , ali odem pogledati i slobodu u tuzli , i gračanicu iitd...kao malo dijete me otac vodio da gledam slobodu , (tad je cijela sjeveroistočna bosna navijala za nju)..uživao sam gledajući mulahasanovića koji partizanu daje 3 gola za 11 min...sad igramo istu ligu , sticaj okolnosti ...a gdje je tu sport.navijaj za svoj tim , ne vrijedjaj nikoga .NE NAPADAJ DJECU...osudjujem svaki vid divljanja , i u lukavcu i na svim drugim sportskim terenima .u svojim postovima hvalim SIUXE ali eto ima i loših izuzetaka (ako je istina da su siuksi istukli ta dva dijeta)....dajte da se osvijestimo , da budemo ljudi, ..pa po meni je bolje zajedno popiti pivu , nego se ,,mlatiti,, . zasto nebi mogli zajedno sjediti ja u dresu radničkog , i neki normalan tuzlak u dresu slobode, a na terenu ko pobijedi ...pozdrav svima sportistima , nadam se da ima ljudi koji razmisljaju kao i ja .
Upravu si većinu stvari. Ima takvih danas kao što si naveo na kraju teksta, ali...

Pa niko nikoga neće dirati ako ne ''zarijevne'' prvi. Pa uzeću sebe za primjer koliko sam prošao gostovanja pa sam sjedio sa ljudima iz drugih gradova, nebitno FBiH ili RS, pričao fino, a danas kad ti diraš nekog ne očekuj bolje ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 okt 2013, 19:55

Benjo_AFC86 je napisao/la:
sova12 je napisao/la:ljudi moji imali iko normalan..čitam natpise o nekim , tučama , i osvetama , o mržnji ....eeeeejjjj izmedju tuzlaka i lukavčana ......ZBOG ČEGA.. ja sam lukavčan , navijam za radnički , ali odem pogledati i slobodu u tuzli , i gračanicu iitd...kao malo dijete me otac vodio da gledam slobodu , (tad je cijela sjeveroistočna bosna navijala za nju)..uživao sam gledajući mulahasanovića koji partizanu daje 3 gola za 11 min...sad igramo istu ligu , sticaj okolnosti ...a gdje je tu sport.navijaj za svoj tim , ne vrijedjaj nikoga .NE NAPADAJ DJECU...osudjujem svaki vid divljanja , i u lukavcu i na svim drugim sportskim terenima .u svojim postovima hvalim SIUXE ali eto ima i loših izuzetaka (ako je istina da su siuksi istukli ta dva dijeta)....dajte da se osvijestimo , da budemo ljudi, ..pa po meni je bolje zajedno popiti pivu , nego se ,,mlatiti,, . zasto nebi mogli zajedno sjediti ja u dresu radničkog , i neki normalan tuzlak u dresu slobode, a na terenu ko pobijedi ...pozdrav svima sportistima , nadam se da ima ljudi koji razmisljaju kao i ja .
Upravu si većinu stvari. Ima takvih danas kao što si naveo na kraju teksta, ali...

Pa niko nikoga neće dirati ako ne ''zarijevne'' prvi. Pa uzeću sebe za primjer koliko sam prošao gostovanja pa sam sjedio sa ljudima iz drugih gradova, nebitno FBiH ili RS, pričao fino, a danas kad ti diraš nekog ne očekuj bolje ;)
Jest jest, dva 15- godisnjaka dosla iz Tz i prozivali sve redom.. nemoj molim te :roll:
Btw sto se tice sovinog posta, u potpunosti se slazem s njim i mogu reci da sam ponosan na nasu publiku ovdje sto se tice doceka (dobronamjernih) gostiju. To mogu potvrditi livnjaci, gracanlije a i banovicani koji su sad zadnji gostovali ;)
075

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 okt 2013, 20:10

TzBulevar87 je napisao/la:

Jest jest, dva 15- godisnjaka dosla iz Tz i prozivali sve redom.. nemoj molim te :roll:
Btw sto se tice sovinog posta, u potpunosti se slazem s njim i mogu reci da sam ponosan na nasu publiku ovdje sto se tice doceka (dobronamjernih) gostiju. To mogu potvrditi livnjaci, gracanlije a i banovicani koji su sad zadnji gostovali ;)
Nisi me razumio. Ne kažem da su oni to uradili, samo što već neko vrijeme postoji sukob na relaciji SL - FT. Da ne idemo off topic, i prelazak na ultras teme..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 okt 2013, 17:22

1-0 vodimo u Banovićima pred kraj :)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 okt 2013, 17:46

Kako slatka pobjeda bez nekih važnih igrača, slijedi nam Podgrmeč kod kuće narednog vikenda i napad prema vrhu tabele :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 okt 2013, 19:25

Muška tvrda utakmica, mi bez 3 najiskusnija igrača i jedinog lijevog beka kojeg imamo trenutno otišli, dali gol, imali izgledne prilike, promašili penal, branili se k'o Rusija, epilog svemu pobjeda!!!

Aljukić proradio, još neki dan sam predvidio da će dati gol. U zadnje tri utakmice pogona FK Radnički sve Aljukići daju golove i donose pobjede, mali Danijal protiv Slobode (juniori), Pema protiv Prokosovića u pripremnoj i sad u Banovićima! :D

IDEMO DALJE!!!

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 13 okt 2013, 19:31

Valja dovest još kojeg Aljukića :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 okt 2013, 22:04

U kojem sastavu je nastupio Radnički danas, cijela odbrana nam je imala suspenziju osim Jusufovića?
Osim što smo pobijedili, je li ekipa bolje stojala na terenu nego u zadnjim utakmicama!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 okt 2013, 22:12

studeni je napisao/la:U kojem sastavu je nastupio Radnički danas, cijela odbrana nam je imala suspenziju osim Jusufovića?
Osim što smo pobijedili, je li ekipa bolje stojala na terenu nego u zadnjim utakmicama!
Lugi, Džemo M, Čejva, Juka, Dženo, Omki, Pema, Redža, Džemo H, Jare, Džana.

Suspendovani Jaha, Šuba i Joge su bili na ovom gostovanju, bodrili sa tribina.

Ekipa igrala čvrsto, muški, kad se očekivalo da počnu padati fizički, nastavili su da se brane i igraju na kontre, ali bez nekog drastičnog pada, idalje smo "ganjali" domaće igrače i zatvarali, Pema ne znam je l' još uvijek izvadio Trumu iz džepa, obzirom da ga je zaključao i barem 95% utakmice ga držao neutralizovanog, promašili smo penal, žalost, ali pobjedi se ne gleda u zube. Obzirom da nemamo tri veoma iskusna igrača koji su pružali ponajbolje partije u ovom dijelu prvenstva odlično smo se snašli, imali su oni prilika ali sve smo to čistili, ono što je prošlo Lugu bez imalo ugroženosti za gol smo čistili.

EKIPA IGRALA NA MOTIVACIJU MUDA I ZNANJE = POBJEDILI U GOSTIMA.

Igra se ništa nije razlikovala od one prošle godine protiv Goražda u gostima, Kaknja, Livna ili Podgrmeča, dakle čvrsta, i bez nekoliko jakih igrača (dva su nasuprot bila) odigrali i pobjedili, još uvijek sam pod dojmom!!! :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 okt 2013, 23:13

Dobro je, samo da nam napad proradi i da ove prve gostujuće bodove ovjerimo protiv Podgrmeča. Momke treba podržati, kvalitetom zaslužuju dobar plasman.
Pemu nešto ne gotivim baš puno, al mi je drago da je danas donio ta 3 važna boda. Za mene je on samo nužno rješenje, al možda me demantuje pa nas sve iznenadi
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/aljuk ... ovica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 okt 2013, 03:22

Cestitam na pobjedi ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 14 okt 2013, 13:18

Hvala Bogu , 3 boda :D
Idemo dalje , sad i kuci dobit i prikljucit se vrhu tabele .

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 okt 2013, 16:16

Premijer liga nananananaaaaaa :lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2013, 17:09

Još jedna pobjeda i titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 okt 2013, 17:25

Casp3r je napisao/la:Još jedna pobjeda i titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol:
Casper, molim malo ozbiljnosti. Kakva titula, pored Gradine??? Mislim da je apsurdno porediti ove dvije ekipe, dokazali smo da imamo veći kvalitet! :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2013, 17:32

Casp3r je napisao/la:Još jedna pobjeda i titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol:
Casper, molim malo ozbiljnosti. Kakva titula, pored Gradine??? Mislim da je apsurdno porediti ove dvije ekipe, dokazali smo da imamo veći kvalitet! :lol:
Oprosti, lapsus linguae :lol: 30. kolo će odlučiti u Lukavcu ko ulazi u PL to je to :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 okt 2013, 18:03

Casp3r je napisao/la:
Oprosti, lapsus linguae :lol: 30. kolo će odlučiti u Lukavcu ko ulazi u PL to je to :D
Zafrkao si se malo. 15. kolo odlučuje, već tad će sve biti rješeno :lol: kako me ovo podsjeća na priče nekih forumaša al koji nisu ironični :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 okt 2013, 13:20

Daj hoćemo domaće utakmice i subotom :(

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.