NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 25 jun 2014, 14:18

Eto i veliki "tehnicki direktor" Jedinstva kaze da Mirza pregovara sa Bratstvom ... Iskreno njega smo htjeli i prosle godine al eto on odabro jedinstvo ipak ove godine ocekujem da dode u Bratstvu i valjo bi nam pravo :D
www.nkbratstvogracanica.com

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 jun 2014, 14:38

IronMany je napisao/la: Ajd ti to dobro provjeri . Ja imam drugacije informacije, a imao sam pred sobom i tekst zakona gdje pise da su klubovi na nivou Federalne lige obavezni potpisivati profesionalne ugovore sa igracima. Jedino me yebe to sto ne mogu to sad da nadjem yebem mu sve, pa ispadam blesav.
Provjerio :)

Propisi NS/FS BiH
Pravilnik o registraciji, statusu i transferu igrača

http://nsfbih.ba/upload/documents/Pravi ... igraca.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

V
STATUS IGRAČA

Član 61
...

Klubovi Prvih liga moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ili amaterske ugovore.

...
Klubovi Premijer lige moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ugovore, a izuzetno klubovi Premijer lige mogu zaključiti amaterske ugovore sa najviše 11 igrača.

U Drugoj ligi FBiH se moraju zaključiti amaterski ugovori.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 jun 2014, 16:01

cesc4 je napisao/la:Eto i veliki "tehnicki direktor" Jedinstva kaze da Mirza pregovara sa Bratstvom ... Iskreno njega smo htjeli i prosle godine al eto on odabro jedinstvo ipak ove godine ocekujem da dode u Bratstvu i valjo bi nam pravo :D
Cuo sam se mirzom skoro i kaze da nema pojma odakle ta prica da ce u bratstvo ima ponuda cak je odbio slobodu ali da jos nezna gdje ce i da ga niko iz jedinstva nije zvao... komentar momka sa naseg foruma
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 16:03

Zoom088 je napisao/la:
IronMany je napisao/la: Ajd ti to dobro provjeri . Ja imam drugacije informacije, a imao sam pred sobom i tekst zakona gdje pise da su klubovi na nivou Federalne lige obavezni potpisivati profesionalne ugovore sa igracima. Jedino me yebe to sto ne mogu to sad da nadjem yebem mu sve, pa ispadam blesav.
Provjerio :)

Propisi NS/FS BiH
Pravilnik o registraciji, statusu i transferu igrača

http://nsfbih.ba/upload/documents/Pravi ... igraca.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

V
STATUS IGRAČA

Član 61
...

Klubovi Prvih liga moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ili amaterske ugovore.

...
Klubovi Premijer lige moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ugovore, a izuzetno klubovi Premijer lige mogu zaključiti amaterske ugovore sa najviše 11 igrača.

U Drugoj ligi FBiH se moraju zaključiti amaterski ugovori.
Nisam pricao o drugoj ligi FBIH, to je valjda jasno. U njoj su igrali Malesici. Pricao sam o prvoj ligi, a to je ova liga gdje je Bratstvo.

Lijepo pise bas u tom clanu: Klubovi Prvih liga moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ili amaterske ugovore.

Kako vidim nisam bas puno pogrijesio. Stavke u amaterskom i profesionalnom ugovoru se malo i razlikuju, ali u principu je to to, i za svaki takav ugovor nadlezan je sud, ukoliko dodje do nepostivanja istog.

Na to sam se obazirao kada je onaj papak govorio da je liga amaterska, sto uopste nije tacno. Njegovo amatersko poimanje kluba je ono sto on cuje u kafani, a to je da igrac moze igrati bez ugovora, naravno cista laz i manipulisanje.
Pri tome glupan ne zna ni sta su igraci amateri niti kako se oni klasifikuju.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jun 2014, 16:05

LloriS je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Eto i veliki "tehnicki direktor" Jedinstva kaze da Mirza pregovara sa Bratstvom ... Iskreno njega smo htjeli i prosle godine al eto on odabro jedinstvo ipak ove godine ocekujem da dode u Bratstvu i valjo bi nam pravo :D
Cuo sam se mirzom skoro i kaze da nema pojma odakle ta prica da ce u bratstvo ima ponuda cak je odbio slobodu ali da jos nezna gdje ce i da ga niko iz jedinstva nije zvao... komentar momka sa naseg foruma
Ne znam sve je moguce , znam da iz provjerenih izvora imam informaciju da pregovaraju Mirza i Bratstvo , a to je potvrdio i vas tehnicki direktor :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 jun 2014, 16:10

Moguce je sve, u ostalom vidjecemo narednih dana

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2014, 17:31

BLUTUD zadnje upozorenje za vrijeđanje članova ovog foruma.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jun 2014, 17:37

Smajlovic i Delic juce dogovorili produzenje saradnje :D

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 25 jun 2014, 18:55

Benjo_AFC86 je napisao/la:BLUTUD zadnje upozorenje za vrijeđanje članova ovog foruma.
Pročitaj post iznad pa upozori i ostale(papak,glupan)to nije vrijeđanje :roll:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 25 jun 2014, 19:03

cesc4 je napisao/la:Smajlovic i Delic juce dogovorili produzenje saradnje :D
Dobra vijest :clap:Bitno je ekipu održati na okupu i što prije imenovat novg trenera koji će uz golmana i još 3-4 nova igrača ponovit prošlogodišnji uspjeh(od 1.do 5.mjesta) :bih:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jun 2014, 15:33

Novi trener bi mogao biti Darko Vojvodic.... Ipak idalje se ocekuje nesto zvanicno iz kluba.... :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jun 2014, 17:31

Hajde uzmite im tog golmana i zajednickim snagama sa Gradinom dogovorite se ko ce PL..kod onih "anamo"je rasulo mi smo im presudili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jun 2014, 17:36

SaltCityAttack je napisao/la:Hajde uzmite im tog golmana i zajednickim snagama sa Gradinom dogovorite se ko ce PL..kod onih "anamo"je rasulo mi smo im presudili
Pregovara Daso s njim samo se ceka kad ce potvrdit da je nas novi golman ;) Nemaju oni vise para od nas nikako :D
A sto se PL tice na nas je red **** :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 jun 2014, 17:45

cesc4 je napisao/la:Novi trener bi mogao biti Darko Vojvodic.... Ipak idalje se ocekuje nesto zvanicno iz kluba.... :D
8-)

Vojvodic je trenutno u Makarskoj (ovo je kolegama novinarima ujedno poruka da ga ne zivkaju jer im se nece javiti ;)), odmara od svega a imao je i odredjenih zdravstvenih problema.
Nadam se da ce se uskoro oporaviti i pronaci angazman u sredini koja zasluzuje onakvog trenera.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 jun 2014, 20:02

SaltCityAttack je napisao/la:Hajde uzmite im tog golmana i zajednickim snagama sa Gradinom dogovorite se ko ce PL..kod onih "anamo"je rasulo mi smo im presudili
:lol: :lol: Cuj uzmite im golmana a covjek nas napustio na kraju sezone joj amerikanac haj sto ti sat kasni u americi za nama nego izgleda i dani su poceli :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jun 2014, 21:37

Zar vi niste pisali sai da nemaju sanse uzeti vaseg golmana..vas golman trazi da ide gdje vani ako ne onda ce se vratiti u Jedinstvo zar niste to pricali? Nesikiraj se ti za amerikanca trenutno slavimo usli smo medju 16 ekipa boli nas qurac :)..kako je nama zna biti fino..kad te jedni iznevjere o da ova rezervna drzava nas obraduje :)..a volio bi i ti da ti kasne sati a i dani priznaj ? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jun 2014, 10:41

Panta ostaje u Bratstvu ! Idemo dalje.... Niko od igraca nije najavio odlazak eh sad jedino ako se uprava bude htjela zahvaliti nekom. I dalje se ceka da se imenuje sef struke i da se objave imena igraca koji su pojacali nas klub. :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 jun 2014, 11:01

cesc4 je napisao/la:Panta ostaje u Bratstvu ! Idemo dalje.... Niko od igraca nije najavio odlazak eh sad jedino ako se uprava bude htjela zahvaliti nekom. I dalje se ceka da se imenuje sef struke i da se objave imena igraca koji su pojacali nas klub. :D
Pa jesi procito sto sam ja posto prije neki dan kad mi je on reko da ga nije niko kontaktiro iz Slobode :)

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 28 jun 2014, 11:40

Ovo nije lose za sad sto se desava oko igrackog kadra,bitno je ostaviti sve na okupu cujem samo smigalovic otiso,kazem ima jos do priprema ovako ako ostane to je odlicno znaci mozemo lagano opet biti u vrhu ja prezadovoljan a ako bi sad se moglo i uci uz malo bolji rad uprave,vjerovatno ce biti i cistke a i nekih pojacanja i to po meni ciljano treba ici dovest ili nikako ima nase djece koja su odlicna generacija,vrijeme je da se imenuje i sef struke po meni vojvodic ne bi bio lose rijesenje kao ni mitar lukic od njih dvojice jedan bi napravio rezultat sa ovom ekipom a prije vojvodic jer on vec poznaje pola ekipe bratstva,samo da se ne desi opet da se dovedi treneri tipa ibraka,dzinde,karica i jos nezz ni koliko ih je bilo jer sa tim trenerima nema napretka,po meni sledeca sezona bi trebala ovako ici

Prljaca/pojacanje

Salkic Šuša Kadic Pantic

Mousa Delic Jahic pojacanje

Omerovic Smajlovic/pojacanje

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jun 2014, 11:49

Po mom misljenju Daso radi dobar posao. Od juniora se vjerovatno nece niko prekomandovat osim onih koji su vec bili tu a njih je dosta ;) Iskreno mislim da se sef struke vec zna samo sto nece da izade u medije (ne znam zasto) jer sumnjam da ce cekat zadnji dan pred pripreme pa da dovede trenera. Pojacanja se dovode ciljano ali bas prava pojacanja a ne da se popuni broj.Odlazaka ne bi trebalo biti osim naravno ako uprava odluci da igrac ne treba... A pojacanja ce biti a mozda su neka vec i dovedena samo se imena taje :P :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.