imas poziv za u21,ali priotitet mi je da igraju ovi novi jbgOtelo je napisao/la:A gdje je meni poziv za kakvu repku ?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
imas poziv za u21,ali priotitet mi je da igraju ovi novi jbgOtelo je napisao/la:A gdje je meni poziv za kakvu repku ?
pa eto prihvati poziv pa cemo vidjetiOtelo je napisao/la:Hocu makar poluvreme da odigram pa da i to imam u biografiju :p
Ne odgovaraju njemu termini utakmicaSiamoNoi je napisao/la:Dena nije u nikakvim planovima tu?![]()
Izbori
Previse cm-ova,da si ostavio onog svog napadaca pozvao bih teNKMramor je napisao/la:U repku samo preko veze...![]()
Hajd poslacu ti poziv pa cemo vidjeti da dobijes poluvrijeme u petakNKMramor je napisao/la:Nisam CM, nego SM... Jbg nikako da ugodim, tražili mi u klubu da promijenim poziciju. Da sam znao da imam šanse za reprezentaciju promijenio bih klub.![]()
![]()
Svakako bih vas zaustavio sa Ikerom sam, još ako bude igrao Matej... PrelaganoSiamoNoi je napisao/la:Proci cete ko Srbi
Izbori
Kako ne.Na kraju sezone i 21 i 25.Otelo je napisao/la:Hoce biti kakvo SP za u-21?
Sta ce arelinho reći na to?Otelo je napisao/la:Onda ocekujem poziv za SP. BIt ce sramota ako to ne dobijem a prvi bek Partizana...........
Ma necu nista,neka momkaSiamoNoi je napisao/la:Sta ce arelinho reći na to?Otelo je napisao/la:Onda ocekujem poziv za SP. BIt ce sramota ako to ne dobijem a prvi bek Partizana...........![]()
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.