vjeruj da više ljudi zna ko je Ibričić,Hasagić a i ostali reprezentativci mada je to manje bitno, ono što mi nije jasno je zašto se sad svi isčuđavaju i zgražavaju na zviždanje publike na (ne)igru repke to je normalna pojava ne samo na fudbalskim utakmicama širom svijeta već i u drugim sportovima. To je tako ako nemaš rezultata a pogotovo igre ne možeš očekivati ništa drugo to se dešavalo i u najvećim klubovima i reprezentacijama te i većim selektorima a i igračima nego što su naši tako da je kritika na račun publike neozbiljna. A niko ne kaže da hoćemo cirkusanta svako bi htio da Sule u narednim tekmama konačno nešto napravi ako može a ako ne treba tražiti drugog sposobnijeg jer ti ne treba veći cirkusant od ovog (barem se tako pokazao do sad).gollum je napisao/la: Ljudi nisu culi za Tamasa ili Deaca iz Ruminije ili Kutuzova i Kornilenka iz Bjelorusije, pa automatski zakljucuju kako mi to moramo dobiti. Koliko ljudi u svijetu zna za Hasagica, Nadarevica, Mujdzu, Lulica, Ibricica, Medunjanina, Jahica, itd.?
I, onda se pitamo zasto Hibic ne zeli da obavlja nikakvu ulogu u bh. fudbalu, ili Mesa, Hadzibegic, Bajevic, itd. Zasto bi? Da bi mu zvizdali i psovali na Kosevu nakon poraza od Francuske?
Zato, Safete napolje, hocemo cirkusanta! Kruha i igara...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nije uopce neozbiljna. U redu, zvizdanje zbog nezalaganja ili lose igre je shvatljivo. Ali, da li je bilo normalno zvizdanje Spahicu? Bio sam na Istoku i mogao sam dobro cuti kojim rijecima su nase velike patriote i toboze veliki fudbalski strucnjaci castili igrace, a posebno selektora. A, onda su prema njemu poletjeli i razni predmeti.brazzo je napisao/la:vjeruj da više ljudi zna ko je Ibričić,Hasagić a i ostali reprezentativci mada je to manje bitno, ono što mi nije jasno je zašto se sad svi isčuđavaju i zgražavaju na zviždanje publike na (ne)igru repke to je normalna pojava ne samo na fudbalskim utakmicama širom svijeta već i u drugim sportovima. To je tako ako nemaš rezultata a pogotovo igre ne možeš očekivati ništa drugo to se dešavalo i u najvećim klubovima i reprezentacijama te i većim selektorima a i igračima nego što su naši tako da je kritika na račun publike neozbiljna. A niko ne kaže da hoćemo cirkusanta svako bi htio da Sule u narednim tekmama konačno nešto napravi ako može a ako ne treba tražiti drugog sposobnijeg jer ti ne treba veći cirkusant od ovog (barem se tako pokazao do sad).gollum je napisao/la: Ljudi nisu culi za Tamasa ili Deaca iz Ruminije ili Kutuzova i Kornilenka iz Bjelorusije, pa automatski zakljucuju kako mi to moramo dobiti. Koliko ljudi u svijetu zna za Hasagica, Nadarevica, Mujdzu, Lulica, Ibricica, Medunjanina, Jahica, itd.?
I, onda se pitamo zasto Hibic ne zeli da obavlja nikakvu ulogu u bh. fudbalu, ili Mesa, Hadzibegic, Bajevic, itd. Zasto bi? Da bi mu zvizdali i psovali na Kosevu nakon poraza od Francuske?
Zato, Safete napolje, hocemo cirkusanta! Kruha i igara...
Pojedinci prizeljkuju da nam se vrati veliki covjek, humanista, a prije svega filantrop, "trener svih trenera", pa otud zakljucak "hocemo cirkusanta". A, vjerujem i da postoje ljudi koji prizeljkuju poraz u Albaniji samo kako bi se kasnije nasladjivali komentarima tipa "jesam li ja rekao...". Nekoliko takvih mozes pronaci na novootvorenoj temi o selektoru (cast izuzecima).
Ljudi smo, jbg, nismo zivotinje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Yebe mi se hoće li doći cirkusant, konjovodac ili žirafa, hoću u baraž. Bolji smo od Rumunije, Albanije i Bjelorusije - jasno kao dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kod nas ko god je sijeo na selektorsku klupu se provalio kao trener.Virtu4l je napisao/la:Na kraju će ispasti da je bio veliki igrač koji se provalio kao selektor, taj epitet će ga uvijek pratiti...
I za Ciru su rekli da ono trece mjesto je samo zbog igraca a ne njega.
Budi siguran da bi i Mourinho nakon nerijesenog obrao bostan i bio vracen na tovaru u Portugal.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ne na kraju ce se sve moguce isprike naci samo da opravdaju naseg neshvacenog genija ,nosioca vise ordenja i najboljeg igraca BH svih vremena
... reci ce da nije imao igraca , da mu savez nedaju podrsku , da nemamo stadiona, da je grupa preteska ....Fransucka se vraca a Albanija Evropski hit ...

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dje ode ona tema o PapeK-ovim biserima ,ako je ko slusao njegovu izjavu sad za dnevnik bht1 nek odmah postavi tamo
..covjek zakljucuje da mi nemamo tim koji se moze branit(pa sto se branis protiv francuza),da nemamo tim koji moze igrati na kontranapade jer nemamo takve igrace( pa sto 4-5 utakmica igras tako) hahaha strasno majke mi 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislis drugoharishp je napisao/la:Kod nas ko god je sijeo na selektorsku klupu se provalio kao trener.Virtu4l je napisao/la:Na kraju će ispasti da je bio veliki igrač koji se provalio kao selektor, taj epitet će ga uvijek pratiti...
I za Ciru su rekli da ono trece mjesto je samo zbog igraca a ne njega.
Budi siguran da bi i Mourinho nakon nerijesenog obrao bostan i bio vracen na tovaru u Portugal.
Rotor Volgograd...
''Dje'' drugo.Trece
O kockastim besjedim,moj ti @demiraga.
Nakon toga je ko biva dobio titulu ''trener svih trenera''
Sto se tice naseg drugog mjesta to je zbog ''taktike'' i .......Supica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 okt 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
prosto ko pasulj....Virtu4l je napisao/la:Yebe mi se hoće li doći cirkusant, konjovodac ili žirafa, hoću u baraž. Bolji smo od Rumunije, Albanije i Bjelorusije - jasno kao dan.
ako ne dobije albaniju,pozdravit se s njim reci mu ciao...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sušić: Za Albance mi smo Francuzi
Ako vidite u kojim klubovima igraju Francuzi, te naši reprezentativci, ista takva razlika u kvaliteti je između naših i albanskih reprezentativaca.
Ako vidite u kojim klubovima igraju Francuzi, te naši reprezentativci, ista takva razlika u kvaliteti je između naših i albanskih reprezentativaca.
A Kuze je za Susica Blanc. Cak i sa mozdanim kao sto rece jedan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
"Igrat ćemo napadački i pokušati pobijediti. S tom bismo pobjedom i dalje zadržali veoma dobre izglede za drugo mjesto u grupi, budući da je prvo rezervisano za Francusku. No, i s remijem ne bih bio nezadovoljan, budući da imamo još sedam utakmica naredne godine", kazao je Sušić.
-Bez ispaljenog metka predaja-prvo mesto rezervirao kaze za Francuze. Nedo Bog da vas je ovaj u ratu vodio!
-Remijem u Tirani zadovoljan.., razlog: nije siguran u sebe.
U ostalih sedam utakmica gubis sigurno od Francuza u Parizu, Rumuna u Bukurestu i Zenici, Belorusa u Minsku i gubis bod od istih u Zenici (mozda i uzmes tri), i dobijes Luksemburzane i Albance-tj., sa bodom iz Tirane na kraju ce saldo biti "velikih" 11-13 bodova.
Znaci, vidimo se 2014!
-Bez ispaljenog metka predaja-prvo mesto rezervirao kaze za Francuze. Nedo Bog da vas je ovaj u ratu vodio!
-Remijem u Tirani zadovoljan.., razlog: nije siguran u sebe.
U ostalih sedam utakmica gubis sigurno od Francuza u Parizu, Rumuna u Bukurestu i Zenici, Belorusa u Minsku i gubis bod od istih u Zenici (mozda i uzmes tri), i dobijes Luksemburzane i Albance-tj., sa bodom iz Tirane na kraju ce saldo biti "velikih" 11-13 bodova.
Znaci, vidimo se 2014!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 06 okt 2010, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Odbranit cemo Bosnu, ali ne bi bio nezadovoljan ni da odbranimo samo Sarajevo, buduci da je srbima rezervisan ostatak drzave.cole-ch je napisao/la:"Igrat ćemo napadački i pokušati pobijediti. S tom bismo pobjedom i dalje zadržali veoma dobre izglede za drugo mjesto u grupi, budući da je prvo rezervisano za Francusku. No, i s remijem ne bih bio nezadovoljan, budući da imamo još sedam utakmica naredne godine", kazao je Sušić.
-Bez ispaljenog metka predaja-prvo mesto rezervirao kaze zaFrancuzima. Nedo Bog da vas je ovaj u ratu vodio!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A nažalost,ništa novo i ništa pametno od našeg Saje...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
A kako zaboravi Francusku, zar se predajes unaprijed? Po cemu si bolji od Rumunije? Na svim listama su poprolicno ispred nas i to jos dok nam se pikaju sve one pobjede u proslim kvalifikacijama, kada dodju na red ove po svemu sudeci gubitnicke daj Boze da i ostanemo ispred Bjelorusije. Namamo vanjske bekove, nemamo vanjske igrace sredine terena, nemamo drugog centrlnog beka da je makar osrednji, nemamo zadnjeg veznog, nemamo drugog napadaca, arhitekte igre nam igraju po nekoliko zadnjih minuta, izlaze prije vremena....A YEBE NAM SE - HOCEMO U BARAZVirtu4l je napisao/la:Yebe mi se hoće li doći cirkusant, konjovodac ili žirafa, hoću u baraž. Bolji smo od Rumunije, Albanije i Bjelorusije - jasno kao dan.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Zašto bih navodio Francusku? Ljudi su velesila, bez obzira što su malo zakuhali u savezu, imaju vrhunsku ekipu.
Bolji smo od Rumunije, naravno. Imamo bolju ekipu, nešto mi ne ulijevaju povjerenje igrači Temišvara, Dinamo Bukušrešta, Alanie Vladikavkaz... Deac ne igra u Schalkeu, Marica nije standardan u Stuttgartu (ulazi sa klupe), Chivu je bio i ostao najveća zvijezda Rumunije, ostali, li-la...
Bolji smo od Rumunije, naravno. Imamo bolju ekipu, nešto mi ne ulijevaju povjerenje igrači Temišvara, Dinamo Bukušrešta, Alanie Vladikavkaz... Deac ne igra u Schalkeu, Marica nije standardan u Stuttgartu (ulazi sa klupe), Chivu je bio i ostao najveća zvijezda Rumunije, ostali, li-la...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
T-MAC je napisao/la:prosto ko pasulj....Virtu4l je napisao/la:Yebe mi se hoće li doći cirkusant, konjovodac ili žirafa, hoću u baraž. Bolji smo od Rumunije, Albanije i Bjelorusije - jasno kao dan.
ako ne dobije albaniju,pozdravit se s njim reci mu ciao...
A ako dobije bice PAPE majstore takav smo mi narod!!
Aham,ja skontao ti pricas o Ciroguzu i proslim kvalifikacijama...harishp je napisao/la:''Dje'' drugo.Trece![]()
Rotor Volgograd...
Joj razmisljanja,pa normalno ako dobije bit ce majstor,ako ne mrs s klupe i et..To trebamo reci bravo majstore sto si zijanio od Albanijeekii je napisao/la:
- armageddon666
- Kontakt:
Za mene ce biti tek majstor kad nas odvede na Euro ili kad bude imao tri pobjede u nizudelija je napisao/la:Joj razmisljanja,pa normalno ako dobije bit ce majstor,ako ne mrs s klupe i et..To trebamo reci bravo majstore sto si zijanio od Albanijeekii je napisao/la:
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.