FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Борац БЛ
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Борац БЛ » 10 feb 2010, 19:49

nama je odbrana najbitnija jer sve domace utakmice su veoma lake i mogli bi da zabiljezimo sve pobjede a u gostima sa ovakvom odbranom mozemo izvuci dosta bodova

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 10 feb 2010, 19:51

VB 1987 je napisao/la:Juče je spremao ekipu za utakmice kod kuće, a danas za gostujuće utakmice... :mrgreen:
:mrgreen:

Eh, jos kad bismo uspjeli da dogovorimo sa Saturnom pa da vidimo gdje smo...

Ipak, i ove utakmice su zadovoljavajuce. Imali smo najjace rivale (prvoligase iz Ceske, Bjelorusije i Bugarske i drugoligasa iz Rumunije) od svih ekipa iz ove lige.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 10 feb 2010, 19:52

vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman
TREĆI PUT ČASTIMO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 feb 2010, 19:54

Kao što sam rekao, samo od boljeg od sebe možeš nešto da naučiš, sve ostalo je šupljak, ja sam u svakom slučaju zadovoljan, još da hoće da se vrijeme popravi u B.L. pa da zakažu neku jaku generalku, recimo protiv Vojvodine...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 feb 2010, 19:55

VB 1987 je napisao/la:Pa moželi neko da mi objasni, ovaj momak što zabija golove je došao na pozajmicu iz Vojvodine, al zar on nije desni bek ili sam ja nešto pogriješio????

Miroslav Stevanović (nažalost samo pozajmljen Borcu na 6 mjeseci) je počeo i vrlo često igrao na poziciji ofanzivnog desnog beka u formaciji: 3-5-2.
Inače, po vokaciji je više desni bočni - krilo/vezni - koji poziciono najviše podsjeća na Darija Srnu (rep. Hrvatske) i Boška Jankovića (ex-rep. Srbije).
Marić ga u Antaliji više koristi kao desnog polušpica, jer je veoma brz i pokretljiv.
Borac je u Antaliji pokušao da uigra "bokove" i to uduplano: Stančeski-Stevanović (po desnoj) i Puzigaća-Stanić (po lijevoj strani).
Jedini napadač je za sad, neregistrovani, Vukelja i nije baš imao nekih zapaženih 'rola'. Mnogo opasniji po gol protivnika su igrači "sredine", iz drugog plana: Stevanović, Stanić, Jandrić, Čukić.....mada je u dosadašnjim utakmicama Borac igrao više defanzivno gdje su se iskazali stoperi (svi!) a od golmana najbolji utisak je ostavio Sušac.
Bosno moja poharana....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 feb 2010, 19:57

Trigger je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Pa moželi neko da mi objasni, ovaj momak što zabija golove je došao na pozajmicu iz Vojvodine, al zar on nije desni bek ili sam ja nešto pogriješio????

Miroslav Stevanović (nažalost samo pozajmljen Borcu na 6 mjeseci) je počeo i vrlo često igrao na poziciji ofanzivnog desnog beka u formaciji: 3-5-2.
Inače, po vokaciji je više desni bočni - krilo/vezni - koji poziciono najviše podsjeća na Darija Srnu (rep. Hrvatske) i Boška Jankovića (ex-rep. Srbije).
Marić ga u Antaliji više koristi kao desnog polušpica, jer je veoma brz i pokretljiv.
Borac je u Antaliji pokušao da uigra "bokove" i to uduplano: Stančeski-Stevanović (po desnoj) i Puzigaća-Stanić (po lijevoj strani).
Jedini napadač je za sad, neregistrovani, Vukelja i nije baš imao nekih zapaženih 'rola'. Mnogo opasniji po gol protivnika su igrači "sredine", iz drugog plana: Stevanović, Stanić, Jandrić, Čukić.....mada je u dosadašnjim utakmicama Borac igrao više defanzivno gdje su se iskazali stoperi (svi!) a od golmana najbolji utisak je ostavio Sušac.
Hvala triggi, popravaljaš se, nakon onig ispada od neki dan, jesu li ovo info sa priprema???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 feb 2010, 19:59

VB 1987 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

Hvala triggi, popravaljaš se, nakon onig ispada od neki dan, jesu li ovo info sa priprema???
Ne, nego iz Antalije :shock:
Bosno moja poharana....

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 feb 2010, 20:00

borac_sampion je napisao/la:vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman
onaj mali 92 godiste????
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 feb 2010, 20:01

hehehehehehe, znači ipak su tamo... hahahahahaaha, znači onaj tvoj insajder je još uvijek tamo, odlično... ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 feb 2010, 20:04

rudarprijedor je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman
onaj mali 92 godiste????
Da, taj, taj je dječak u utakmici protiv Širokog u kupu na gradskom pokazao sve svoje kvalitete i da će on vrlo brzo postati nova Borčeva "desetka", a vjerovatno i novi kapiten, proteklog ljeta je na pripremnoj utakmici u Ivanjici protiv C. Zvezde nosio kapitensku traku, a mislim da je on bio i vrlo blizu Italijanskog Udinezea... :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 10 feb 2010, 20:09

Mali Grahovac bi vrlo lako mogao nastaviti tamo gdje je Bilbija stao. ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 feb 2010, 20:11

Simpatizer je napisao/la:Mali Grahovac bi vrlo lako mogao nastaviti tamo gdje je Bilbija stao. ;)
Ja se nadam i očekujem da bi on mogao biti i jači od Bikija, mlađi je a već godinu ipo dana radi sa prvim timom, nadam se da će biti utakmica ovog proljeća u kojima će dobiti šansu, vrijeme radi za njega...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 10 feb 2010, 20:13

Moguce, vec je ucestvovao u nabijanju Sirokog u kupu, pa se nadam da ce na proljece dobijati 15-20 minuta, barem na domacim utakmicama.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 feb 2010, 20:15

VB 1987 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:
onaj mali 92 godiste????
Da, taj, taj je dječak u utakmici protiv Širokog u kupu na gradskom pokazao sve svoje kvalitete i da će on vrlo brzo postati nova Borčeva "desetka", a vjerovatno i novi kapiten, proteklog ljeta je na pripremnoj utakmici u Ivanjici protiv C. Zvezde nosio kapitensku traku, a mislim da je on bio i vrlo blizu Italijanskog Udinezea... :D
Ako nastavi kako je započeo i ako ga "šef Marić" ne bude sletovo na klupu....Srđan Grahovac će vrlo brzo 'stopama Bilbije" (ne mislim na Vojvodinu, mada me ni to ne bi začudilo...) - već ga mnogi 'domaći'/ ino "skauti "prate...kako u Borcu tako i u bh.reprezentaciji.
Samo, pustite dijete da trenira, igra...što manje 'pompe' on će biti sve kvalitetniji...BL je dobila svoju 'zvijezdu' mada mnogi toga nisu 'svjesni' ili neobraćaju pažnju....više se vjeruje kneževićima. čukićima, vukeljama...
I za Bilbiju se prije1-2 godine govorilo:...ma onako, ništa posebno...možda...itd :mrgreen:
Bosno moja poharana....

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 10 feb 2010, 20:17

Menadzer mu je Lemic tako da nevjerujem da ce preko Vose u evropu :)
TREĆI PUT ČASTIMO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 10 feb 2010, 20:18

borac_sampion je napisao/la:Menadzer mu je Lemic tako da nevjerujem da ce preko Vose u evropu :)
Znači Čelzi mu je reealna opcija, mislim na prijateljstvo Lemića i Abramoviča ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 feb 2010, 20:19

borac_sampion je napisao/la:Menadzer mu je Lemic tako da nevjerujem da ce preko Vose u evropu :)
Ma i nije problem preko koga će u Evropu - problem je što Borac olako pušta (za kondicionalni procenat :roll: ) svoje dragulje a mogao bi napuniti svoju kasu do vrha - naglasak na SVOJU KASU - ne dzepove :twisted:
Bosno moja poharana....

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 10 feb 2010, 20:35

kasa ce biti puna kad ga ja kupim...schlager direktor,trigger sportski direktor,VB1987 trener :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 feb 2010, 20:42

borac_sampion je napisao/la:kasa ce biti puna kad ga ja kupim...schlager direktor,trigger sportski direktor,VB1987 trener :mrgreen:
E, baš Ti hvala - ja da budem "Fišer" :o
Bosno moja poharana....

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 10 feb 2010, 20:53

Bilbija i u trecoj utakmici postigao gol ;)

http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=704

PS izvinite ako je neko vec postavio :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.