FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
nama je odbrana najbitnija jer sve domace utakmice su veoma lake i mogli bi da zabiljezimo sve pobjede a u gostima sa ovakvom odbranom mozemo izvuci dosta bodova
- Simpatizer
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Juče je spremao ekipu za utakmice kod kuće, a danas za gostujuće utakmice...

Eh, jos kad bismo uspjeli da dogovorimo sa Saturnom pa da vidimo gdje smo...
Ipak, i ove utakmice su zadovoljavajuce. Imali smo najjace rivale (prvoligase iz Ceske, Bjelorusije i Bugarske i drugoligasa iz Rumunije) od svih ekipa iz ove lige.
-
- Kontakt:
vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman
TREĆI PUT ČASTIMO
Kao što sam rekao, samo od boljeg od sebe možeš nešto da naučiš, sve ostalo je šupljak, ja sam u svakom slučaju zadovoljan, još da hoće da se vrijeme popravi u B.L. pa da zakažu neku jaku generalku, recimo protiv Vojvodine...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
VB 1987 je napisao/la:Pa moželi neko da mi objasni, ovaj momak što zabija golove je došao na pozajmicu iz Vojvodine, al zar on nije desni bek ili sam ja nešto pogriješio????
Miroslav Stevanović (nažalost samo pozajmljen Borcu na 6 mjeseci) je počeo i vrlo često igrao na poziciji ofanzivnog desnog beka u formaciji: 3-5-2.
Inače, po vokaciji je više desni bočni - krilo/vezni - koji poziciono najviše podsjeća na Darija Srnu (rep. Hrvatske) i Boška Jankovića (ex-rep. Srbije).
Marić ga u Antaliji više koristi kao desnog polušpica, jer je veoma brz i pokretljiv.
Borac je u Antaliji pokušao da uigra "bokove" i to uduplano: Stančeski-Stevanović (po desnoj) i Puzigaća-Stanić (po lijevoj strani).
Jedini napadač je za sad, neregistrovani, Vukelja i nije baš imao nekih zapaženih 'rola'. Mnogo opasniji po gol protivnika su igrači "sredine", iz drugog plana: Stevanović, Stanić, Jandrić, Čukić.....mada je u dosadašnjim utakmicama Borac igrao više defanzivno gdje su se iskazali stoperi (svi!) a od golmana najbolji utisak je ostavio Sušac.
Bosno moja poharana....
Hvala triggi, popravaljaš se, nakon onig ispada od neki dan, jesu li ovo info sa priprema???Trigger je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Pa moželi neko da mi objasni, ovaj momak što zabija golove je došao na pozajmicu iz Vojvodine, al zar on nije desni bek ili sam ja nešto pogriješio????
Miroslav Stevanović (nažalost samo pozajmljen Borcu na 6 mjeseci) je počeo i vrlo često igrao na poziciji ofanzivnog desnog beka u formaciji: 3-5-2.
Inače, po vokaciji je više desni bočni - krilo/vezni - koji poziciono najviše podsjeća na Darija Srnu (rep. Hrvatske) i Boška Jankovića (ex-rep. Srbije).
Marić ga u Antaliji više koristi kao desnog polušpica, jer je veoma brz i pokretljiv.
Borac je u Antaliji pokušao da uigra "bokove" i to uduplano: Stančeski-Stevanović (po desnoj) i Puzigaća-Stanić (po lijevoj strani).
Jedini napadač je za sad, neregistrovani, Vukelja i nije baš imao nekih zapaženih 'rola'. Mnogo opasniji po gol protivnika su igrači "sredine", iz drugog plana: Stevanović, Stanić, Jandrić, Čukić.....mada je u dosadašnjim utakmicama Borac igrao više defanzivno gdje su se iskazali stoperi (svi!) a od golmana najbolji utisak je ostavio Sušac.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ne, nego iz AntalijeVB 1987 je napisao/la:Hvala triggi, popravaljaš se, nakon onig ispada od neki dan, jesu li ovo info sa priprema???Trigger je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Pa moželi neko da mi objasni, ovaj momak što zabija golove je došao na pozajmicu iz Vojvodine, al zar on nije desni bek ili sam ja nešto pogriješio????

Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
onaj mali 92 godiste????borac_sampion je napisao/la:vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
hehehehehehe, znači ipak su tamo... hahahahahaaha, znači onaj tvoj insajder je još uvijek tamo, odlično... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Da, taj, taj je dječak u utakmici protiv Širokog u kupu na gradskom pokazao sve svoje kvalitete i da će on vrlo brzo postati nova Borčeva "desetka", a vjerovatno i novi kapiten, proteklog ljeta je na pripremnoj utakmici u Ivanjici protiv C. Zvezde nosio kapitensku traku, a mislim da je on bio i vrlo blizu Italijanskog Udinezea...rudarprijedor je napisao/la:onaj mali 92 godiste????borac_sampion je napisao/la:vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Mali Grahovac bi vrlo lako mogao nastaviti tamo gdje je Bilbija stao. 

Ja se nadam i očekujem da bi on mogao biti i jači od Bikija, mlađi je a već godinu ipo dana radi sa prvim timom, nadam se da će biti utakmica ovog proljeća u kojima će dobiti šansu, vrijeme radi za njega...Simpatizer je napisao/la:Mali Grahovac bi vrlo lako mogao nastaviti tamo gdje je Bilbija stao.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Moguce, vec je ucestvovao u nabijanju Sirokog u kupu, pa se nadam da ce na proljece dobijati 15-20 minuta, barem na domacim utakmicama.
Ako nastavi kako je započeo i ako ga "šef Marić" ne bude sletovo na klupu....Srđan Grahovac će vrlo brzo 'stopama Bilbije" (ne mislim na Vojvodinu, mada me ni to ne bi začudilo...) - već ga mnogi 'domaći'/ ino "skauti "prate...kako u Borcu tako i u bh.reprezentaciji.VB 1987 je napisao/la:Da, taj, taj je dječak u utakmici protiv Širokog u kupu na gradskom pokazao sve svoje kvalitete i da će on vrlo brzo postati nova Borčeva "desetka", a vjerovatno i novi kapiten, proteklog ljeta je na pripremnoj utakmici u Ivanjici protiv C. Zvezde nosio kapitensku traku, a mislim da je on bio i vrlo blizu Italijanskog Udinezea...rudarprijedor je napisao/la:onaj mali 92 godiste????borac_sampion je napisao/la:vule,zare,petric,dzo,grahovac,vukobratovic,stancevski,stanic,puzi, vukelja i knezevic golman
Samo, pustite dijete da trenira, igra...što manje 'pompe' on će biti sve kvalitetniji...BL je dobila svoju 'zvijezdu' mada mnogi toga nisu 'svjesni' ili neobraćaju pažnju....više se vjeruje kneževićima. čukićima, vukeljama...
I za Bilbiju se prije1-2 godine govorilo:...ma onako, ništa posebno...možda...itd

Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
Menadzer mu je Lemic tako da nevjerujem da ce preko Vose u evropu 

TREĆI PUT ČASTIMO
Znači Čelzi mu je reealna opcija, mislim na prijateljstvo Lemića i Abramovičaborac_sampion je napisao/la:Menadzer mu je Lemic tako da nevjerujem da ce preko Vose u evropu

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma i nije problem preko koga će u Evropu - problem je što Borac olako pušta (za kondicionalni procenatborac_sampion je napisao/la:Menadzer mu je Lemic tako da nevjerujem da ce preko Vose u evropu

Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
kasa ce biti puna kad ga ja kupim...schlager direktor,trigger sportski direktor,VB1987 trener 

TREĆI PUT ČASTIMO
E, baš Ti hvala - ja da budem "Fišer"borac_sampion je napisao/la:kasa ce biti puna kad ga ja kupim...schlager direktor,trigger sportski direktor,VB1987 trener

Bosno moja poharana....
Bilbija i u trecoj utakmici postigao gol
http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=704
PS izvinite ako je neko vec postavio

http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=704
PS izvinite ako je neko vec postavio

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.