Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
U novom traileru za Need For Speed > Golf kec (1). 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako sam razocaran u novu mafiu
EDIT:
evo i još ne vjerujem šta su uradili, nije ovo mafia ljudi moji, gdje će vam duša
EDIT:
evo i još ne vjerujem šta su uradili, nije ovo mafia ljudi moji, gdje će vam duša
Re: Odg: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jel zna neko sta bi moglo bit?AsharaK je napisao/la:Momci, pokrenem mafiu 2 i samo mi se otvori onu slicicu i ona nestane, nece da je pokrene vise uopste. U cemu je fazon?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vise je kriminalna organizacija nego mafia, likovi se ne uklapaju u fazon, previse eksplozija i holivuda. Treba sacekati jos informacija pa cemo vidjeti. Mozda bude nekih noviteta, nije to tako lose samo ovi privi utisci ni mene nisu zadovoljili.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako sam razocaran u novu mafiu
EDIT:
Koliko sam ja razumio ovo je grupa kriminalaca koja se sveti mafiji, ovaj glavni lik Linkon, crnkinja, jos jedan lik i Vito iz mafia 2 samo sto je stariji.
Hebem vas, ne moze mi niko odgovorit.
Zna li neko kad ce izaci demo od Pes-a 2016 na PlaystationStoru za ps3? Ili generalno kad ce biti moguce downloadovati isti?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
13-tog avgustaSage je napisao/la:Zna li neko kad ce izaci demo od Pes-a 2016 na PlaystationStoru za ps3? Ili generalno kad ce biti moguce downloadovati isti?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Djaba kad je pes smece za pc

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
FIFA je odavno mnogo bolja od PES-a.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Prvo izađe demo za konzole, tu zayebu PC, onda izađe piratska verzije potpune igre za PC, onda tek ide original, pa na kraju demo za pc 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Illmatic09
- Kontakt:
Gdje mogu skinuti GTA 4? Probao sam na kickass.. i jos nekim, ali dođe do određenog postotka i nece dalje.
Hajd ulazite agara da igramo evo link agar.io/#TLFQC budite Bosnia ili tako nesto da vas ne jedem
- Illmatic09
- Kontakt:
Ja preko telefona igram Nebulous kad je dosadno. Ista je stvar.
Kontam nesto ovi sto snimaju po youtube, mogo bih ja buraza nafurat neka snima igre. Ljudi ni za sta obrcu pare, a potrebno ti je samo malo srece ...
Treba jako puno pregleda da imas i lajkova da bi uopste dobio suradnju sa njima tj. sa youtube co-partnerima za gaming npr. Machinima Inc., a s obzirom da si iz Bosne to je tesko jer ima neki njihov sistem koji se ne uklapa u nas nesto tehnoloski i sam region i zemlja.AsharaK je napisao/la:Kontam nesto ovi sto snimaju po youtube, mogo bih ja buraza nafurat neka snima igre. Ljudi ni za sta obrcu pare, a potrebno ti je samo malo srece ...
Malo je njih koji obrcu pare, to mozda ovaj Pewdi ili kako ga vez zovu to je zato sto je on prvi poceo sa time i sad ga sponozrisu Razer, Nvidia, i jos druge firme koje se bave gamingom, proizvodnjom tehnolgije, opreme za isti i slcine stvari on bas obrce milione. Ima ih jos ali nisu ni blizu uspjesni kao on, barem u europi ih je malo sto zarđuju neke velike pare.
U Americi je druga prica, mada se i tamo moras debelo potruditi i imati srece. Sad je popularan ova Twich za streaming.
kakvi fanatici, strasno

@AsharaK nije to tako jednostavno kao sto ti mislis, pogotovo sto zivis u ovoj nedodjijiCS:GO will be the main game in Swedish eSports highschool
http://esport.aftonbladet.se/csgo/csgo- ... ighschool/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Evo i Besic ce imati facu u novoj FIFA 16. Od prije imaju Pjanic, Dzeko i Begovic.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Udaral ko Ogame ovdje na .org ?
Zar se to jos uvijek igra.
Ogame igro davnih 2006-2008
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ogame igro davnih 2006-2008
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.