Marchisio je napisao/la:Higuain je majstor u to ćete se aBd i uvjeriti iz prve ruke.

Što ćeš se iznenaditi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Marchisio je napisao/la:Higuain je majstor u to ćete se aBd i uvjeriti iz prve ruke.
Trequartista je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volim te, Juve!
Pogba je napisao/la:Bujrum mi se svalite na kosti ako Higuain ne uspije jer sam ga prizvao.![]()
![]()
Sigurno je to da nam profil Higuaina ne treba, odnosno treba, ali sa još jednim napadačem (all rounderom profila Suareza), to bi uz Llorentea koji je sposoban igrati i povučenije i izvlačiti se jer ima takve mogućnosti pun pogodak.
Ali teško je da ćemo dovesti dvojicu kada teško da i za jednog napadača imamo pare.
Ali, Pipita mi je jedan od najdražih igrača pa jedva čekam da ga vidim u našem dresu.
Sada, pitanje je zašto Llorente i Pipita ne bi uspjeli zajedno iako su sličnih karakteristika jer mi kampiramo na polovici protivnika, tako da...
A varijanta u kojoj bi Pipita bio top player je sasvim OK ako uprava ima plan za dovođenjem moćnog krila, krilnog napadača čime bi se taktika mijenjala i pogodovala bi navedenim, ali je to malo vjerovatno.
Patka. Nema ništa od toga, Marchisio ostaje 100%mpjemil je napisao/la:prema navodima tuttosporta, Ferguson je spreman da ponudi nania u zamjenu za Marchisia
Zar Polia nije Juve vec kaparisao ?Milan are now in pole position to sign Andrea Poli from Sampdoria, according to Sportitalia.
meho-medo je napisao/la:Zar Polia nije Juve vec kaparisao ?Milan are now in pole position to sign Andrea Poli from Sampdoria, according to Sportitalia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.