sta vrijedi realu ta 4 boda ,nista
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
potrajace abdBavaracZenica je napisao/la:Bas kao i Bayern od prvog do zadnjeg kolaCestitke pa da potraje
Zato je LP ispaštala ove godine, forsir'o uvijek najjači sastav u ligi, bez odmaranja...i onda kad je došla LP na vakat, vidjeli smo šta se desilo...xaviesta je napisao/la:Ipak treba priznati da je Tito odradio dobar pos'o u Ligi, titula nikada nije došla u pitanje. Loš je taktičar ali je dobro motivisao ekipu, prošle godine smo izgubili titulu upravo u malim utakmicama.
Nije on nista forsirao samo sto je dobio ki.tom po celu od svakog trenera koji je imao iole dobre igracemandraX je napisao/la:Zato je LP ispaštala ove godine, forsir'o uvijek najjači sastav u ligi, bez odmaranja...i onda kad je došla LP na vakat, vidjeli smo šta se desilo...xaviesta je napisao/la:Ipak treba priznati da je Tito odradio dobar pos'o u Ligi, titula nikada nije došla u pitanje. Loš je taktičar ali je dobro motivisao ekipu, prošle godine smo izgubili titulu upravo u malim utakmicama.
Al' dobro, nije ni ovo loše, mora se priznat'.
Ova pjesma ko da je pisao neki narkoman u apstinenciji.barca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na vlažnoj zemlji pišem,
Barca lud sam za tobom
Provodim dane
Čekajući utakmicu
Jako mi nedostaješ
Bio blizu ili daleko
Sretan ili tužan, lud sam za tobom
Znam da odavde
Ne mogu zabiti za tebe
Ali u svakoj akciji
Vidim tvoj sjaj
Ja ću te oraspoložiti
Kad ova utakmica počne
Suze će nestati
Početi će čarolija
Koju ovdje živimo
Bit ću zarobljen
Opijen tvojim sjajem
prijevod pjesme
hehehe more bit svastaDzoni je napisao/la:
Ova pjesma ko da je pisao neki narkoman u apstinenciji.![]()
Suze će nestati
Početi će čarolija
Koju ovdje živimo
Bit ću zarobljen
Opijen tvojim sjajem
Dope,just do it.
MandraxDzoni je napisao/la: Ova pjesma ko da je pisao neki narkoman u apstinenciji.![]()
JohnLennon je napisao/la:MandraxDzoni je napisao/la: Ova pjesma ko da je pisao neki narkoman u apstinenciji.![]()
monoksid, dioksidLBJ MVP je napisao/la:Madrid cabron oleeee
HHAHA ne zahebaite sa ozbiljnim stvarimabluemania je napisao/la:monoksid, dioksidLBJ MVP je napisao/la:Madrid cabron oleeee
aaa nisam vidio permutaciju slova, do mene...ali znam da je nešto iz madrida vezano za karbon...eh da, ona Ikerova skvo se tako preziva.emir18 je napisao/la:HHAHA ne zahebaite sa ozbiljnim stvarimabluemania je napisao/la:monoksid, dioksidLBJ MVP je napisao/la:Madrid cabron oleeee![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.