Ti nisi normalan, svega mi.mirsoooTM87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
Hajmo podrzat Bekrica Svi MANIJACI glasajte za Bekrica !!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti nisi normalan, svega mi.mirsoooTM87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
Ne bi' me čudilo da na kraju i pobijedi ..Stole iz Bora je napisao/la:Kad se Bosnjo naklati na glasanje ..
Goal.com Poll
Poll runs from Nov 22, 2010 to Nov 26, 2010
Which Of The Following Is The Best Goal Of The Week?
Yevhen Konoplyanka (Ukraine) 1.5%
Raul Gonzalez (Schalke) 19.4%
Luke Varney (Blackpool) 2.02%
Jeremy Menez (Roma) 10.11%
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) 28.63%
Marcelo Pereira (Xanthi) 1.71%
Mario Stanic (Zeljeznicar) 24.95%
Christian Schulz (Hannover) 1.56%
Francesco Scardina (Cittadella) 4.2%
Adriano (Monaco) 5.91%
budimo realni, Savić je naš najbolji zadnji vezni. kad bi mu dodali još jednog to bi bilo to. Svraka ne zna dodati loptu na 20 metara. Ćulum isto.Omar500 je napisao/la:Kako ste vi smiješni. Zeba ne dolazi do izražaja ( koliko mi od njega očekujemo) zato jer nemamo zadnje vezne igrače da valjaju ( izuzetak je Svraka, ali ove polusezone je dosta odsustvovao) . Treba neko iznijeti loptu, a to ne mogu tromi Ćulum i Savić, pogotovo kad su njih dvojica u tandemu
ne mogu da vjerujem da bekric ima vise glasova od dzekemirsoooTM87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
Ti onda imas pogledanih Zeljinih utakmica kao moja starabablaz je napisao/la:budimo realni, Savić je naš najbolji zadnji vezni. kad bi mu dodali još jednog to bi bilo to. Svraka ne zna dodati loptu na 20 metara. Ćulum isto.Omar500 je napisao/la:Kako ste vi smiješni. Zeba ne dolazi do izražaja ( koliko mi od njega očekujemo) zato jer nemamo zadnje vezne igrače da valjaju ( izuzetak je Svraka, ali ove polusezone je dosta odsustvovao) . Treba neko iznijeti loptu, a to ne mogu tromi Ćulum i Savić, pogotovo kad su njih dvojica u tandemu
ja sam iznio samo svoje mišljenje. Zapamtite: Svraka se uvijek krije kad naši halfovi imaju loptu.Esii TM87 je napisao/la:Ti onda imas pogledanih Zeljinih utakmica kao moja starabablaz je napisao/la:budimo realni, Savić je naš najbolji zadnji vezni. kad bi mu dodali još jednog to bi bilo to. Svraka ne zna dodati loptu na 20 metara. Ćulum isto.Omar500 je napisao/la:Kako ste vi smiješni. Zeba ne dolazi do izražaja ( koliko mi od njega očekujemo) zato jer nemamo zadnje vezne igrače da valjaju ( izuzetak je Svraka, ali ove polusezone je dosta odsustvovao) . Treba neko iznijeti loptu, a to ne mogu tromi Ćulum i Savić, pogotovo kad su njih dvojica u tandemucim tako pricas za Svraku.
Momak je protiv Hapoela usao u drugom i koliko toliko nas povezao,i od tada bio nas najbolji zadnji vezni sve do nezaluzenog crvenog protiv Veleza pa povrede pred Zrinjski.
Ako cemo po tome davati ocjene,i Bekric je imao pivota.Cuj to vise kreativac nego trkacAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa Zeba nemoze dati vise, jer njegova lucidnost ne dolazi do izrazaja zbog onog pivota, kad bi imali kako treba napadaca vidjeli bi svi sta je Zeba, covjek je vise kreativac nego trkac kakav je bio Bekric sve je stvar ukusa
Sad reci da je Bekric kreativniji od Zebe i da je Zeba veci trkac(pokrivanje prostora, presjecanje lopte) od Bekrica, ako hoces meni je Bekric draziEsii TM87 je napisao/la:Ako cemo po tome davati ocjene,i Bekric je imao pivota.Cuj to vise kreativac nego trkacAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa Zeba nemoze dati vise, jer njegova lucidnost ne dolazi do izrazaja zbog onog pivota, kad bi imali kako treba napadaca vidjeli bi svi sta je Zeba, covjek je vise kreativac nego trkac kakav je bio Bekric sve je stvar ukusapa ovo je moderni fudbal..bar se nadam.
Zasto samo za Bekrica ? Sta je sa Dzekom ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mirsoooTM87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
Daj pare, i Topić će nam doći.LIvada2 je napisao/la:nesto kontam kako bi nama dobro dosao jedan Marko Topic...
Dobri ovih dana ..nikad_izvini je napisao/la:Ako već poručujemo, kakvi ste sa biftekom
Trenutno korisnika/ca: Balorda, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], kontra, Laudrup, Lokomotifa i 71 gost.