FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2021, 13:30

Bosniacum Lilium je napisao/la:
28 avg 2020, 13:56
Bradonjic ce je.bat Hodzica
Govorio sam o Bradonjicu prije nego je to bilo popularno. Celavac ne bi prepoznao mladog Ronalda jer ovaj nije Kakanjac realno. Lajkaj ako zelis mene za SD-a umjesto celave prevare
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 09 feb 2021, 13:36

Najjaci sponzor do sada je interevropa ili europa kako vec 😄

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 feb 2021, 13:40

SarajevoJeBordo je napisao/la:
09 feb 2021, 11:56
Napapijri je napisao/la:
09 feb 2021, 11:44
Pantelija je napisao/la:
09 feb 2021, 11:39
E majke mi jel realno da ste tako piglu
Radi se o Veli, a ne Jahicu
Prvo, gdje pise da je otpusten? Drugo, zar on nije savjetnik za clanstvo? Isto je radio ili radi u BIHAMK cini mi se. Znaci, nema veze sa stadionom. Trece i ono osnovno, kako sad navijaci mogu tjerati, a ranije nisu mogli?
Nikog navijači nisu otjerali nit mogu bilo koga otjerati.
Pa da, upravo to je i poenta. Navijaci mogu vrsiti pritisak, ali otjerati ne mogu od dana kada imamo covjeka sa vecinom upravljackih prava. Da li ce on poslusati glas navijaca ovisi samo o njemu. Tako niti Vela nije otjeran, a evo momak iznad je potvrdio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2021, 13:49

Kometa je napisao/la:
09 feb 2021, 12:34
AlfredNobel je napisao/la:
09 feb 2021, 02:29
Uzmete samo i pogledate treninge Dinama i nas, te trenere tamo i ovdje, sve će vam se samo reći. Kako ljudi rade i pristupaju s mladim, koju su to tehnike i metode, onda me i ne čudi što ubijaju love na njima. Kod nas treneri bivši igrači i to referenca za dolazak. Svaka čast Uščupliću na svim trofejima, ali je smiješno i suludo za očekivati da taj čovjek nekog nešto može naučiti. Neće da polaže za profi licencu eeeej, gdje ćemo dalje i on treba da bude uzor nekom tinejdžeru. O kafanama i mahalaškom načinu života da ne govorim.

Mislim da će i Akademiji biti dobro utegnuta dolaskom Cioffija, neće tu biti fušeraja, siguran sam. Nije on došao da bezveze sjedi i drpa se na Sabrinu, tako da sigurno možemo očekivati novitete i neki novi sistem rada.
Treba se vratiti u realnost,cuj pogledaj trening dinama.Sef o.p.dinama je odbio ponudu da preuzme skolu arsenala sa god.platom od milion funti.Ni jedan trener dinama u o.pogonu nema iapod 4-5 000 eura platu plus sto uzimaju svu talentovanu djecu iz hrvatake.Nije to samo dovesti dijete vec treba obezbijediti roditeljima posao i smjestaj
Ti si pomiješao i kruške, i jabuke i babe i žabe, sve. Prvo, odnosilo se na same treninge, pristup, stručnost i profesionalizam, tj. rad s tom djecom. Kad imaš takav sistem i mašinu, plod dolazi svako malo, u ovom slučaju je to lova od te dječurlije.
Nigdje nisam rekao da treba dovesti trenera Dinama, mi tu ne možemo prismrditi ni u snu. Rekao sam da moraju doći ljudi koji znaju raditi s djecom, koji su profesionalci, dobri psiholozi i autoriteti. Opet ponavljam, nama trener Uščuplić, lik koji nema profi licencu i kojeg qurac zaboli za tim. O čemu dalje da pričamo? Koga će on naučiti s takvim pristupom, pogotovo usmjeriti mlad mozak? O ljubavi prema pivi da ne govorim..

Što se to ne bi ugledali na Dinamo? Valjda se ugledaš na bolje, nećeš valjda gledati treninge i prepisivati od Zvijezde Gradačac.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2021, 13:54

Vanja8 je napisao/la:
09 feb 2021, 12:52
Ono sto ja zamjeram ovoj Upravi su press konferencije ...
Ne kazem ja da to treba raditi ne znam za svaku sitnicu,ali neke stvari se moraju prezentovati na nacin na koji se to radi u svijetu...
Jako mi je ruzno da portali objave o desavanjima u Umagu ,umjesto da neko iz Uprave sazove press i da na taj nacin obavijesti i javnost o tome sta se desilo i nacin na koji ce se klub postaviti...
Ako ce vec biti takav dogadjaj objelodanjen,na zalost,onda je klub duzan da to zvanicno uradi,a ne da bilo koji portal to interpretira onako kako mu odgovara, sto u sustini steti samom klubu...
Jasno je da moramo se postaviti jednakopravno i prema pozitivnim stvarima kao i prema odredjenim negativnostima...
Najgore ostavljati situacije nedorecene,takva desavanja stvaraju mogucnosti spekulacija koje pogoduju onima koji ne zele nista dobro klubu...

Jednostavno se taj segment komunikacije sa javnosti mora unaprijediti, da li saopstenjima, pressicama, tribinama, sasvim je svejedno, ali i neophodno...
Bravo, bravo. Ja sam par puta pisao o ovome al uvijek ode prica u pogresnom smjeru, ode u raspravu kako napadam upravu itd. Ovo je jedna jako bitna stvar u ovom vremenu kad komunikacije napreduju i kad se sve zna, zbog toga klub mora te bitne informacije da iznese jasno i glasno na presu ili nekom obracanju, u suprotnom polu informacije stvaruju negativu izmišljaju se priče i dobijes kontra efekat. Ne trazi niko da svaki dan i sve se iznosi u javnost al moraju jasnije obavještavati javnost i navijace zbog kluba.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 feb 2021, 13:54

Sto se tice sjebavanja oko transfera, dovoljno sam se sjebo sa Amarom i Tatarom. Sumnjam da ce me sta vise od tog uzdrmat ovaj prelazni rok
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2021, 13:56

Sanchez1987 je napisao/la:
09 feb 2021, 13:36
Najjaci sponzor do sada je interevropa ili europa kako vec 😄
Mislim da je ipak Renault
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2021, 13:59

09 feb 2021, 13:49
Kometa je napisao/la:
09 feb 2021, 02:29
Uzmete samo i pogledate treninge Dinama i nas, te trenere tamo i ovdje, sve će vam se samo reći. Kako ljudi rade i pristupaju s mladim, koju su to tehnike i metode, onda me i ne čudi što ubijaju love na njima. Kod nas treneri bivši igrači i to referenca za dolazak. Svaka čast Uščupliću na svim trofejima, ali je smiješno i suludo za očekivati da taj čovjek nekog nešto može naučiti. Neće da polaže za profi licencu eeeej, gdje ćemo dalje i on treba da bude uzor nekom tinejdžeru. O kafanama i mahalaškom načinu života da ne govorim.

Mislim da će i Akademiji biti dobro utegnuta dolaskom Cioffija, neće tu biti fušeraja, siguran sam. Nije on došao da bezveze sjedi i drpa se na Sabrinu, tako da sigurno možemo očekivati novitete i neki novi sistem rada.
Treba se vratiti u realnost,cuj pogledaj trening dinama.Sef o.p.dinama je odbio ponudu da preuzme skolu arsenala sa god.platom od milion funti.Ni jedan trener dinama u o.pogonu nema iapod 4-5 000 eura platu plus sto uzimaju svu talentovanu djecu iz hrvatake.Nije to samo dovesti dijete vec treba obezbijediti roditeljima posao i smjestaj
Ti si pomiješao i kruške, i jabuke i babe i žabe, sve. Prvo, odnosilo se na same treninge, pristup, stručnost i profesionalizam, tj. rad s tom djecom. Kad imaš takav sistem i mašinu, plod dolazi svako malo, u ovom slučaju je to lova od te dječurlije.
Nigdje nisam rekao da treba dovesti trenera Dinama, mi tu ne možemo prismrditi ni u snu. Rekao sam da moraju doći ljudi koji znaju raditi s djecom, koji su profesionalci, dobri psiholozi i autoriteti. Opet ponavljam, nama trener Uščuplić, lik koji nema profi licencu i kojeg qurac zaboli za tim. O čemu dalje da pričamo? Koga će on naučiti s takvim pristupom, pogotovo usmjeriti mlad mozak? O ljubavi prema pivi da ne govorim..

Što se to ne bi ugledali na Dinamo? Valjda se ugledaš na bolje, nećeš valjda gledati treninge i prepisivati od Zvijezde Gradačac.
Pa zasto se moj dobri Alfrede limitirati Dinamom, ugledajmo se na La Masiu i Barcelonu, treba osvojiti ballon d'or....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 09 feb 2021, 14:01

Jos 18 dana do derbija!

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2021, 14:02

Denchi je napisao/la:
09 feb 2021, 13:59
09 feb 2021, 13:49
Kometa je napisao/la:

Pa zasto se moj dobri Alfrede limitirati Dinamom, ugledajmo se na La Masiu i Barcelonu, treba osvojiti ballon d'or....
Ja sam za još bolje, La Masia je u raspadu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 feb 2021, 14:05

Nije ni do djece. Nismo seoske ekipe da nam treneri budu tu zato sto su bivsi igraci..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2021, 14:08

Miljacka je napisao/la:
09 feb 2021, 14:01
Jos 18 dana do derbija!

slika
Uh ovo je derby kad su nam uletjeli specijalci za dlaku sam izbjegao batine.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2021, 14:10

Jaaaaaj ovo je onaj derbi kad se zadimilo, ništa na streamu nisam vidio pa barem deset minuta. Ne ponovilo se!

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 09 feb 2021, 14:11

Vedad Ibisevic na treningu sfk
slika
Zadnja izmjena: Dobar, dana/u 09 feb 2021, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2021, 14:13

feniksptica je napisao/la:
09 feb 2021, 14:05
Nije ni do djece. Nismo seoske ekipe da nam treneri budu tu zato sto su bivsi igraci..
Opet dodjes do novca. Ozbiljan trener nece doci bez
10 000 plate a kod nas prvog tima trener nema taj novac.
Dzeno, Hasancic, Torlak, Dzakmic rade za 2000 za te pare ne mozes naci bolje trenere.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 feb 2021, 14:15

09 feb 2021, 14:10
Jaaaaaj ovo je onaj derbi kad se zadimilo, ništa na streamu nisam vidio pa barem deset minuta. Ne ponovilo se!
Najgore mi je kad je Sunce pa slabo vidim na streamu. Kad je kisa top bude, oni kisnu na stadionu al kad su budale nek idu i kisnu..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2021, 14:19

09 feb 2021, 13:54
Sto se tice sjebavanja oko transfera, dovoljno sam se sjebo sa Amarom i Tatarom. Sumnjam da ce me sta vise od tog uzdrmat ovaj prelazni rok
Jesi čuo da Fanimo ide u Denizlispor za 200K a Kovačević u Tondelu za 300K?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 09 feb 2021, 14:21

Gleda li neko Crna Gora U19 VS BiH u19? Iako je užasan teren ima par igrača vrijednih pažnje, čak i u Crnoj Gori :)
Zadnja izmjena: Kemo88, dana/u 09 feb 2021, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 feb 2021, 14:23

MortemHz je napisao/la:
09 feb 2021, 14:19
09 feb 2021, 13:54
Jesi čuo da Fanimo ide u Denizlispor za 200K a Kovačević u Tondelu za 300K?
Napisi stvari onako kako jesu. Koliko je nase a koliko drzava sebi odvadi..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 feb 2021, 14:24

bordobijeli je napisao/la:
09 feb 2021, 14:13
09 feb 2021, 14:05
Opet dodjes do novca. Ozbiljan trener nece doci bez
10 000 plate a kod nas prvog tima trener nema taj novac.
Dzeno, Hasancic, Torlak, Dzakmic rade za 2000 za te pare ne mozes naci bolje trenere.
Najveca istina. Mada, haman da je bolje i te pare ne trositi i ukinuti omladinski pogon, nego da ovako radi i nista ne doprinosi.
Ako misle fakat da od akademije imaju nesto, onda ce morati i uloziti i sacekati par godina.
Sigurno da bi bolje ulaganje bilo u akademiju, nego u platu 30 000 eura mjesecno za onog Beciraja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], keli, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam i 82 gosta.