Ti su vjerovatno oni što nikad i ne dođu na skupštinu. Vjerovatno su i zaboravili da su dio nje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi samo neka idu.Kriminalna organizacija koja je htjela doći do Zeljine imovine mora ići ili će biti belaja.Poklopili su i Skupštinu kao najveći organ kluba i bili smo u velikoj opasnosti i zbog toga ovo je velika stvar za budućnost Želje .Ne brinite vi dežurni hejteri hoće li i ko će zasjesti u fotelje,100 nam je godina i neće nas ugasiti sitni fićfiriši koje samo Interesuje Željina imovina.Njihovo je prošlo a naše će doći na naplatu.Neće mirno spavati.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Fino se radi na treningu.Malo su svi u grču,smraceni,ljuti…
-
- Kontakt:
Ima jedna prepreka zbog koje se mnogi ne zele dovoditi u nezgodne situacije, a svi znamo o kome je rijec. O onome koji je otisao, a jos ima aktivan ugovor sa klubom.. Vidjecemo koliko ce se prostor ocistiti za neki normalan ulazak u klub nekih novih ljudi.. Sad je, manje vise, do nas.. Navijaci moraju ostati aktivni u predstojecim procesima..SudoHusika je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:19MocMahale444 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 17:57A jesi kraljSudoHusika je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:59Koja već prilika po redu za sve iskrene Željovce. Izvolite, odazovite se i pokušajte pomoći.![]()
![]()
Hajde ovako iskreno, oni koji bas bas bas bas vole Želju nemajua i nisu nesto posebno skolovani da bi mogli pomoci.
Nemaju neke vezice i ruku u politici.
Sve ovo drugo sto se kofrci i bajagi voli Zelju vecinu zavrsi s tuzbom klubu ili pljuvanje u javnosti.
Trebaju ljudi koji ce pomoci a ne odmoci pa taman on bio babin iz kladuse.
Muhoni ja mislim na ove sveznajuće navijače što sjede distancirani u foteljama i dobacuju šta treba a šta ne treba. Sve znaju kako i šta a kada ih zovneš ugase telefone. Evo, bujrum, vrata širom otvorena dobronamjernim, situiranim, pametnim i sposobnim.
Sve može nemoj samo babine.![]()
Pročepit će negdje.
Jes eto posipat cu ruzama ljude koji nas haman pred gasenje doveli,nego sta nbego **** majke i oceve..
Naravno ne prema ljudima kao sto su Badzak,to su vec zlonamjerne i licne stvari.
Naravno ne prema ljudima kao sto su Badzak,to su vec zlonamjerne i licne stvari.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Mislim, nemoj se ljutiti, za mene su to samo šuplji izgovori i bježanje od rada i neke odgovornosti, da ne kažem kukavičluk. I to nije prvi put. Muka mi je od izgovora: "Te dok se ovaj skloni, te neću s ovim, pa neću s ovim, ne odgovara mi ovaj" i slično.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 20:21Ima jedna prepreka zbog koje se mnogi ne zele dovoditi u nezgodne situacije, a svi znamo o kome je rijec. O onome koji je otisao, a jos ima aktivan ugovor sa klubom.. Vidjecemo koliko ce se prostor ocistiti za neki normalan ulazak u klub nekih novih ljudi.. Sad je, manje vise, do nas.. Navijaci moraju ostati aktivni u predstojecim procesima..SudoHusika je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:19MocMahale444 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 17:57
A jesi kralj![]()
![]()
Hajde ovako iskreno, oni koji bas bas bas bas vole Želju nemajua i nisu nesto posebno skolovani da bi mogli pomoci.
Nemaju neke vezice i ruku u politici.
Sve ovo drugo sto se kofrci i bajagi voli Zelju vecinu zavrsi s tuzbom klubu ili pljuvanje u javnosti.
Trebaju ljudi koji ce pomoci a ne odmoci pa taman on bio babin iz kladuse.
Muhoni ja mislim na ove sveznajuće navijače što sjede distancirani u foteljama i dobacuju šta treba a šta ne treba. Sve znaju kako i šta a kada ih zovneš ugase telefone. Evo, bujrum, vrata širom otvorena dobronamjernim, situiranim, pametnim i sposobnim.
Niko nikoga ne tjera da uđe u klub, ali ako već nisi zainteresovan i nemaš neki plan, nemoj Boga ti ni šupljirati i pametovati iz ugodne opozicijske fotelje i doljevati sol na ranu. I pri tome još ložiti i hajcati navijače.
Željezničar za život cijeli!
Dobili smo novog "Osima". I ovaj hoda sa UO po sastancima."Bilo je iznenađenje kad su me nazvali ljudi iz kluba. Prvo me je nazvao jedan prijatelj koji me pitao da li imam interes da treniram Želju, a ja sam mu rekao da ne postavlja glupa pitanja. Onda poslije osam dana me nazdao čovjek iz Dubrovnika i rekao da ljudi iz Želje hoće sa mnom razgovarat. Imali smo dug razgovor i slušao sam njihova razmišljanja, a ja sam rekao svoja neka viđenja. Tu smo kliknuli i došlo je do sporazuma. Vidim da se ljudi bore i trude. Jučer sam s predsjednikom i direktorom bio na sastanku s ljudima koji su voljni pomoći, cijene i respektiraju Želju i također su navijači Želje. Vidim da to nije prazna priča”, zaključio je razgovor za N1 tako legendarni Ivković.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
A ne znam vala koja to opozicija postoji i pametuje sa distance.. Ja ti kazem da je stari dug prema Amaru, kao i trenutne obaveze prema njemu jako bitna stavka.. Ko moze garantovati da deset dana posle formiranja nove uprave i eventualnog dolaska nekih novih nece doci do odledjivanja presude, novih tuzbi i blokada racuna.. Ti uspjesni i sposobni ljudi koje prizivamo, ko god da su oni, ha domaci, ha i eventualno neki strani investitori, nisu to postali zato sto su budale.. Takvi vagaju po sto puta prije nego nesto bitno odluce.. Ako o takvim zelimo poceti i razmisljati onda maksimalno moramo ocistiti put za ulazak i lesinarima ne dozvoljavati prilazak stadionu, a komoli nesto drugo..SudoHusika je napisao/la: ↑22 jun 2021, 20:27Mislim, nemoj se ljutiti, za mene su to samo šuplji izgovori i bježanje od rada i neke odgovornosti, da ne kažem kukavičluk. I to nije prvi put. Muka mi je od izgovora: "Te dok se ovaj skloni, te neću s ovim, pa neću s ovim, ne odgovara mi ovaj" i slično.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 20:21Ima jedna prepreka zbog koje se mnogi ne zele dovoditi u nezgodne situacije, a svi znamo o kome je rijec. O onome koji je otisao, a jos ima aktivan ugovor sa klubom.. Vidjecemo koliko ce se prostor ocistiti za neki normalan ulazak u klub nekih novih ljudi.. Sad je, manje vise, do nas.. Navijaci moraju ostati aktivni u predstojecim procesima..SudoHusika je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:19
Niko nikoga ne tjera da uđe u klub, ali ako već nisi zainteresovan i nemaš neki plan, nemoj Boga ti ni šupljirati i pametovati iz ugodne opozicijske fotelje i doljevati sol na ranu. I pri tome još ložiti i hajcati navijače.
I da, to jesu izgovori, ali nisu suplji, nego sasvim opravdani, bar iz moje perspektive.. Vidjecemo sta ce se desavati.. Ja se najiskrenije nadam da ce svi gledati interes kluba kada budu donosili bilo kakve odluke..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Obecavaju mu kao i Baki.. Daj boze da bude drugaciji ishod..LjoZee je napisao/la: ↑22 jun 2021, 20:51Dobili smo novog "Osima". I ovaj hoda sa UO po sastancima."Bilo je iznenađenje kad su me nazvali ljudi iz kluba. Prvo me je nazvao jedan prijatelj koji me pitao da li imam interes da treniram Želju, a ja sam mu rekao da ne postavlja glupa pitanja. Onda poslije osam dana me nazdao čovjek iz Dubrovnika i rekao da ljudi iz Želje hoće sa mnom razgovarat. Imali smo dug razgovor i slušao sam njihova razmišljanja, a ja sam rekao svoja neka viđenja. Tu smo kliknuli i došlo je do sporazuma. Vidim da se ljudi bore i trude. Jučer sam s predsjednikom i direktorom bio na sastanku s ljudima koji su voljni pomoći, cijene i respektiraju Želju i također su navijači Želje. Vidim da to nije prazna priča”, zaključio je razgovor za N1 tako legendarni Ivković.![]()
Pročepit će negdje.
Ma nisu sposobni cim oni su i Ivkovica pitali za savjete vezano za to. Znaci nemaju sami od sebe ideju. Bukvalno svaki detalj su mu ispricali. Sad iako su sta skupili para morat ce Ikicu proslijediti umjesto ovim igracima prisutnim jer ovaj prijeti tuzbom kojom bi nas blokirao za sve.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 21:03Obecavaju mu kao i Baki.. Daj boze da bude drugaciji ishod..
-
- Kontakt:
Zayebano.. Pusa smo mi ovu prvu polusezonu.. Trebace vremena da se sve poslozi i u nekom najboljem scenariju.. A na terenu je tesko ocekivati nesto drugacije u odnosu na ono sto smo gledali nedavno.. Jedino ako sta ne promijeni prisustvo publike na stadionu..LjoZee je napisao/la: ↑22 jun 2021, 21:21Ma nisu sposobni cim oni su i Ivkovica pitali za savjete vezano za to. Znaci nemaju sami od sebe ideju. Bukvalno svaki detalj su mu ispricali. Sad iako su sta skupili para morat ce Ikicu proslijediti umjesto ovim igracima prisutnim jer ovaj prijeti tuzbom kojom bi nas blokirao za sve.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 21:03Obecavaju mu kao i Baki.. Daj boze da bude drugaciji ishod..
Pročepit će negdje.
Koliko se duguje Ikicu?
Tako je. Ima neko ko sve gleda. Bit će ovo dobro samo da uđu Željovci u klub.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:54Ne odgovara molerima Drinjakovic.. Kad su vidjeli njega i Duvnjaka kao prijedloge za NO zeludac im se okrenuo![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ako nisu sposobni namaketi 20 milja nek se ubiju odmah svi kolektivno
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Ma gledamo svi.. Lafo se istakao problem sa procedurom.. Kao tesko bilo predloziti i glasati za novu tacku dnevnog reda.. Na samu pomen promjene nadzornog i ove dvojice napravili pauzu i razbjezali se.. I posle se neki koji su to uradili pokusavaju predstaviti kao veliki i iskreni zeljovci.. Stite klub i procedure tako sto se razbjeze sa sjednice da se izgubi kvorum.. Dobro je samo sto su pokazali pravo lice i sto nema vise nazad..Admir74 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 21:39Tako je. Ima neko ko sve gleda. Bit će ovo dobro samo da uđu Željovci u klub.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:54Ne odgovara molerima Drinjakovic.. Kad su vidjeli njega i Duvnjaka kao prijedloge za NO zeludac im se okrenuo![]()
Pročepit će negdje.
Ne bi bio validan izbor NO jer se mora traziti izvjestaj ovog trenutnog pa da se njihov ne usvoji i onda ih oni smijene. Oni su trazili samo izvjestaj za UO dok su za NO usvojili izvjestaj proslu sjednicu i nisu ga ni trazili. Ista greska se desila kad se online Skusptina sazvala pa se bacila prica da nije bilo kvoruma, a ustvari ta Skupstina nije bila zakonska jer pravilnik je nije dozvoljavao. I tad sta god da se donijelo ne bi se moglo sprovesti u djelo. Imamo veliki problem jer ocigledno vecina ljudi u samoj Skupstini ne zna pravilnik, a pogotovo predsjednici i potpredsjednici. Ne znam sta se guraju Cernica i Cengic, a mrsko im procitati bar pravilnik.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 jun 2021, 21:58Ma gledamo svi.. Lafo se istakao problem sa procedurom.. Kao tesko bilo predloziti i glasati za novu tacku dnevnog reda.. Na samu pomen promjene nadzornog i ove dvojice napravili pauzu i razbjezali se.. I posle se neki koji su to uradili pokusavaju predstaviti kao veliki i iskreni zeljovci.. Stite klub i procedure tako sto se razbjeze sa sjednice da se izgubi kvorum.. Dobro je samo sto su pokazali pravo lice i sto nema vise nazad..
Gdje nam je onaj sto su ga forumasi predstavili kako je opasan završio kriminalistiku, sve ce pohapsit Hahahah. Kad se sjetim sta se ovdje sve pisalo joj joj
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA