Od kojih ekipa, velike četvorke ? Naravno, ali realno, od ostalih ekipa nema da je neka kvalitetnija od nas. Vojvodina možda ima više novca i sve to, ali nemaju baš nekih rezultata, tako da... Uglavnom, to je moje neko mišljenje, jer i idemo u dobrom pravcu.pile87 je napisao/la:I sve ovo zakljuci na osnovu jedne pripremne utakmice sa ci-balijom?!?!Omar500 je napisao/la:Da Jugoslavija još postoji, tabela bi otprilike ovako izgledala
1. Partizan
2. Dinamo Zagreb
3. Crvena Zvezda
4. Hajduk
5. Željezničar
Prva dva u Ligu prvaka, druga tri u Ligu Europe, kvalifikacije naravno. Realno bi nas Vojvodina mogla ugroziti, kao i par klubova iz naše lige, kao što su Široki i Borac, pa ponekad i Sarajevo. Ali uglavnom, mislim da bi bili u korak s velikom četvorkom.
Daleko smo mi od gore pobrojanih ekipa jako puno u svakom pogledu...Ali smo na dobrom putu da im se primaknemo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pa dobro, momak je malo pretjerao
Ali, odigrali smo tekmu sa Hajdukom, Cibalijom, eto meča sa Olimpijom. Zvijezdu sam gledao protiv Slovana iz Bratislave, grozni su. Hajduk me se isto nije dojmio. Realno, ovakvi se možemo nositi sa svim ekipama regije osim Partizana i Dinama. Oni su svjetlosnim godinama ispred. Ovo ostalo, nije.
Pa Cibalija je ispala od Kliftonvila, polu-amatera iz S. Irske
Onaj Spartak Zlatna Voda(tako nešto) je primio od nekakvih levata sa F. Ostrva ili San Marina 3 gola u kvalifikacijama za Ligu Europe 

Pa Cibalija je ispala od Kliftonvila, polu-amatera iz S. Irske

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
PS Vojvodina je ispala prošle godine od Austrije iz Beča 1:1 2:4 ; Iste one Austrije koja je naredno kolo u zadnjim minutama izbacila Širokog 
Zaključak svega, jesmo tarabe, al nismo takve kakve mislimo da jesmo. Hapoel je bio splet nesretnih okolnosti + neiskustva

Zaključak svega, jesmo tarabe, al nismo takve kakve mislimo da jesmo. Hapoel je bio splet nesretnih okolnosti + neiskustva

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Kad sam rekao ukorak sa velikom četvorkom, mislio sam na to da bi bili odma iza njih, u većini slučajeva. Pošto sam pogrešno shvaćen 

E pa pratim Vosu koliko mogu, i prilicno sam upucen u desavanja malo je reci da su ispred nas u svakom pogledu igracki, organizaciono, imaju bolju infrastrukturu ma u svakom segmentu mozda da mi imamo bolju navijacku skupinu ustvari vjerovatno imamo ali sve ostalo...Nije ovo prica da ih mozda ne bi supjeli pobjediti i da nismo veci klub ud njih ali u ovom trenutku su oni u prednosti...Da ti ne pricam o tome da su oni u stanju kupiti igraca koji im je potreban na odredjenoj poziciji a o primanjima da ne govorimo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sve je meni to jasno. Infrastruktura + primanja kod većina klubova regiona su daleko ispred Želje. Samo sam konstatovao da nismo toliko loši koliko neki misle da jesmo
i da bi se mogli nositi sa većinom ekipa iz regiona. Što je više-manje solidno 

Vidis ja mislim da nije ni bitno koliko smo losi, mislim da je bitnije koliki napredak mozemo napraviti iz godine u godinu u nekom segmetnu...nikad_izvini je napisao/la:Sve je meni to jasno. Infrastruktura + primanja kod većina klubova regiona su daleko ispred Želje. Samo sam konstatovao da nismo toliko loši koliko neki misle da jesmoi da bi se mogli nositi sa većinom ekipa iz regiona. Što je više-manje solidno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Popović Lazar
- Kontakt:
Na spisku su:
golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Asmir Avdukić (Borac),
odbrana: Vule Trivunović (Borac), Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),
vezni red: Boris Raspudić (Borac), Adnan Zahirović (Čelik), Kenan Handžić (Sarajevo), Muhamed Džakmić (Sarajevo), Dario Purić (Čelik), Edin Višća (Željezničar), Darko Maletić (Borac), Đenaldin Hamzagić (Sarajevo), Jure Ivanković (Široki Brijeg),
napad: Zoran Kokot (Slavija), Stevo Nikolić (Borac), Adin Džafić (Čelik).

golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Asmir Avdukić (Borac),
odbrana: Vule Trivunović (Borac), Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),
vezni red: Boris Raspudić (Borac), Adnan Zahirović (Čelik), Kenan Handžić (Sarajevo), Muhamed Džakmić (Sarajevo), Dario Purić (Čelik), Edin Višća (Željezničar), Darko Maletić (Borac), Đenaldin Hamzagić (Sarajevo), Jure Ivanković (Široki Brijeg),
napad: Zoran Kokot (Slavija), Stevo Nikolić (Borac), Adin Džafić (Čelik).

Hajde lazare,hajde Lazare..
Mogao je i bolje zvati igrace tu ... Trebao je Zebu, Bekrica, Dialibu, Skoru, Rascica i jos neke druge zvati ... sto li ce mu Ivankovic i jos neki ...

Omg, RaščićaS_Roma je napisao/la:Mogao je i bolje zvati igrace tu ... Trebao je Zebu, Bekrica, Dialibu, Skoru, Rascica i jos neke druge zvati ... sto li ce mu Ivankovic i jos neki ...![]()

- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem da Zajko Zeba nije pozvan....U prvom djelu sezone je bio naj bolji igrac Permijer Lige i ako je iko zasluzio poziv to je on!!!!
-
- Kontakt:
Pošto se ne radi o FIFA terminu, klubovi nisu obavezni dozvoliti igračima nastup za reprezentaciju, pa su za ovaj meč pozvani igrači iz Premijer lige BiH, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.Omar500 je napisao/la:Omg, RaščićaS_Roma je napisao/la:Mogao je i bolje zvati igrace tu ... Trebao je Zebu, Bekrica, Dialibu, Skoru, Rascica i jos neke druge zvati ... sto li ce mu Ivankovic i jos neki ...![]()
sve ti fino pise

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Pa haveru ti ko da si zaboravio u kojoj zemlji zivis, mora tu svega biti bez obzira na kvalitet...aS_Roma je napisao/la:Mogao je i bolje zvati igrace tu ... Trebao je Zebu, Bekrica, Dialibu, Skoru, Rascica i jos neke druge zvati ... sto li ce mu Ivankovic i jos neki ...![]()
hoce li biti organizovani dolazak manijaka na bajramski ( protiv malenih ) 

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
To je stvar sujete. Ne žele selektori i selektorčići da se uvjere da Zajke Zeba sa loptom jači od njih iz najboljih dana.ZeljoHercegovina je napisao/la:Nemogu da vjerujem da Zajko Zeba nije pozvan....U prvom djelu sezone je bio naj bolji igrac Permijer Lige i ako je iko zasluzio poziv to je on!!!!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Da li iko ima informaciju o izlasku knjige "Plava Krv", danas je trebala bhiti pustena u prodaju, pa da li je iko informisan o tome... hvala unaprijed
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Ma neka bude što više mlađih, ne treba previše rizikovati radi povreda,Stole iz Bora je napisao/la:"Veliki strateg" za mali fudbal, Almir Memic je nabrojao neke igrace koji bi mogli nastupati: Karić (golman), Vasilić, Savić, E. Čolić, B. Čolić, Stanić i Višća a njima bi se mogli prikljuciti Šeha i Zeba. Vjerujem da ce tu biti i nekih mladjih igraca.

sjetim se odmah one povrede Nermina Vazde od prije desetak godina.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Skoro čuh kako se neki pitari prepiru i tvrde da je nekadašnji Safet Sušić bolji igrač od Džeke. Izgleda Džeko im postao mjera za vrijednost.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
eto nek je Kokot boljiOmar500 je napisao/la:Omg, RaščićaS_Roma je napisao/la:Mogao je i bolje zvati igrace tu ... Trebao je Zebu, Bekrica, Dialibu, Skoru, Rascica i jos neke druge zvati ... sto li ce mu Ivankovic i jos neki ...![]()

Pa naravno, kad im omladinska škola nije izbacila igrača da valja već podosta godina, niti će u skoroj budućnosti.avlami97 je napisao/la:Skoro čuh kako se neki pitari prepiru i tvrde da je nekadašnji Safet Sušić bolji igrač od Džeke. Izgleda Džeko im postao mjera za vrijednost.