FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 22 nov 2010, 13:49

Hoceli biti prijenos na TV-u? Ja mislim da je Hayat prenosio Bajramsi i Bozicni turnir prosli put ako se ne varam? :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 nov 2010, 13:52

Nekad Hayat, a nekad TVSA ... mada vjeorvatno ce biti prenos samo neki utakmica drugog dana turnira

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 22 nov 2010, 13:55

aS_Roma je napisao/la:Nekad Hayat, a nekad TVSA ... mada vjeorvatno ce biti prenos samo neki utakmica drugog dana turnira
Prenosi su na Hayat-u

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 nov 2010, 13:58

MU'MIN T.M. je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Odlazi nam koliko igrača:
1.Jedan igrač- Šehić
2.Dva igrača-Šehić, Kerla
3.Tri igrača- Šehić,Kerla,E Čolić
4.Četri igrača-Šehić,Kerla, E.Čolić,Popović
5.Niko

Dolazi nam koliko pojačanja:
1.Jedan napadač, i jedan ofanzivni vezni i jedan lijevi bočni-A.Džafić,Tiago,Subašić ( 3 igrača)
2.Jedan napadač - Džafić, Stojanović,.. ( jedan igrač)
3.Pet igrača (5)
4. Niko.

Ko će šta pogoditi ?NAPRIJED ŽELJO-LJUBAVI MOJA
Odlazi:
odgovor pod 5.

Dolazi:
odgovor pod 1.
Nisam tražio šta bi SVI voljeli, nego REALNO, ne navijački ;)
A šta ti znaš šta je realno a šta navijački? Post iznad tvog intervju sa Šehom gdje lik govori da ostaje u Želji a ti u svim odgovorima nudiš njegov odlazak. Đes' realni?! :roll:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2010, 14:02

Hayat TV 23.11.2010.

17:00 19. malonogometni Bajramski turnir, sportski program, direktan prijenos
18:00 19. malonogometni Bajramski turnir, sportski program, direktan prijenos

Hayat TV 24.11.2010.

17:00 19. malonogometni Bajramski turnir, sportski program, direktan prijenos
18:00 19. malonogometni Bajramski turnir, sportski program, direktan prijenos
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 22 nov 2010, 14:38

Ma uzet cemo i Bajramski Turnir :D...Igrali Zeba majstorinjo? 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2010, 14:42

"Veliki strateg" za mali fudbal, Almir Memic je nabrojao neke igrace koji bi mogli nastupati: Karić (golman), Vasilić, Savić, E. Čolić, B. Čolić, Stanić i Višća a njima bi se mogli prikljuciti Šeha i Zeba. Vjerujem da ce tu biti i nekih mladjih igraca.
AMAR OSIM

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 nov 2010, 14:43

mene najvise interesuje jeli ovo opet patka oko stadiona da se ima o cemu pricat...sta je sa ovom djecurlijom sto smo ih doveli imali nekog hajra od njih,o onom bajri jadnom ni rjeci vise...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2010, 14:45

nick je napisao/la:mene najvise interesuje jeli ovo opet patka oko stadiona da se ima o cemu pricat...sta je sa ovom djecurlijom sto smo ih doveli imali nekog hajra od njih,o onom bajri jadnom ni rjeci vise...
Koliko znam Bajro je zaradio tesku povredu na onoj prijateljskoj utakmici ...
AMAR OSIM

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 22 nov 2010, 14:49

Na bajramskom turniru kažu Zeba igra za malene ? :shock:
Hajde lazare,hajde Lazare..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 nov 2010, 14:50

Stole iz Bora je napisao/la:
nick je napisao/la:mene najvise interesuje jeli ovo opet patka oko stadiona da se ima o cemu pricat...sta je sa ovom djecurlijom sto smo ih doveli imali nekog hajra od njih,o onom bajri jadnom ni rjeci vise...
znam ali se ne spominje ni kako ide oporavak ni nista,i nije to toliko teska povreda puno je gora od bogicevica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 nov 2010, 14:53

nick je napisao/la:
znam ali se ne spominje ni kako ide oporavak ni nista,i nije to toliko teska povreda puno je gora od bogicevica
...samo noga spukla na dva mjesta :shock:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 nov 2010, 15:07

kost zaraste i zdravo djaci tu je jedino problem psiha kasnije i strah od duela,za ligamente ti niko ne moze garantovat da su popravljeni :d,dovoljan je trzaj jedan da se opet istegnu...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 nov 2010, 15:09

Ovo oko stadiona bi bilo super. Najvjerovatnije i idu da igraju protiv Olimpije da bi se šta dogovorili oko stadiona sa ovim graditeljima. Stadion Olimpije je fantastičan, ali cifra od 43 000 000 eurića je za naše prilike ogromna. Kolika bi bila koncesija? Kada bi se mogao kako prenijeti ovaj sa slika na Grbavicu bilo bi idealno, 16 037 stolica, ma ni jedne više nam ne bi trebalo. U Zenici je manji pa na njemu igra repka. Malo mi je šuha što Žujo poziva Kanton, Općinu Centar i ostale vlasti da malo pomognu..... jer dok se oni počnu "pronalaziti" u svemu od stadiona neće biti ništa. Zato se Željo treba okrenuti sebi, jer ovi garant neće pomoći. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Mandžaroš '87
Kontakt:

Post Postao/la Mandžaroš '87 » 22 nov 2010, 15:12

Ja sam Sekula Opančić inžinjer telekomunikacija, 28 godina, broj lične karte 1575/75, ponovo sam se reg na forum, i ŽELIM DA BUDEM ANONIMAN ! :lol: :lol:
Koliko će koštati karta na bajramskom ako neko zna ?
Dajte ljudi čitam kažu da bi htjeli veći stadion od 16 hiljada,pa budimo realni za naš grad cifra od 20 hiljada sjedećih mjesta je taman ! I kad igra repka može se popunit a i kad igra Željo.A ne kao kod komšija kako god stadion zjapi prazan :lol:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 nov 2010, 15:40

Ma što se stadiona tiče ne opterećujem se puno kapacitetom 15,20,25 hiljada...nije presudno za izgled i cjelokupni dojam.Mislim da je nekih 20-tak hiljda sjedećih mjesta idealno.Volio bih da JUG bude najveći i najljepši dio ABD.budućeg stadiona.Da bude natkriven i na dva sprata s najviše kapaciteta i da sveže za plavo nebo ;) :P ,nešto kao na Veledromu gdje su smješteni najvatreniji navijači OM, a ostale tribine malo manje i sve natkivene.I da se tribine maximalno približe terenu (engleski sistem)....ma biće aBd.
Postajemo Brend koji je sinonim za BH fudbal (sviđalo se nekom ili ne), početak prvenstva klub iz Croatie (Cibalija) na Grbavici, a sad na kraju polu sezone put Slovenije.., pa sponzor (Mepas)...hhh ne može biti loše, već naprotiv.Samo da Dijamant gdje ode i imamo najbolju perspektivu za budućnost od svih BH klubova.
Samo lakapo...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 nov 2010, 16:01

Nešto gledam, ona patetična Cibalija, koju smo nogama ubili na Grbavici je u Cro na trećem mjestu.

Sastav koji je igrao protiv nas:

Cibalia: Matković, Leutar, Tomić, Kresinger, Kvesić, Parmaković, Radotić, Prgomet, Božić, Jurić, Malčić. (Još su igrali: Čuljak, Grgić, Baraban, Mazalović, Duvnjak)

Nastupi u prvenstvu Cro:

Matković 15 utakmica
Tomić 13
Leutar bez nastupa
Kresinger 11(najbolji strijelac, 6 golova)
Kvesić 2
Parmaković 12
Radotić 14
Prgomet 11
Božić 10
Grgić 6
Baraban 12
Mazalović 11
Duvnjak 5
Jurić 13
Malčić nestao u akciji, nema ga na rosteru :mrgreen:
Čuljak 12

Jedini bitan igrač koji nije igrao jeste Bartolović. Treba napomenuti da su ljudi haman prošli u 1/2 Cro kupa.

Eto, jedna zanimljivost. NIsmo mi toliko loši koliko nam se čini. Od cijele regije, u dvomeču, ne bi imali šanse protiv Dinama i Partizana(debakl skoro garantovan) :mrgreen: , sa Hajdukom i C. Zvijezdom bi se mogli nositi al bi vjerovatno ispali. Al sumnjam da bio neki blam. Ovo ostalo :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2010, 16:04

ellaxaz je napisao/la:Ima li neko da zna raspored Željinih utakmica na bajramskom turniru ?
Izgleda da smo u grupi sa Vrbanjušom i Slavijom...
Na ovogodišnjem turniru učestvovat će ekipe "Sarajeva", "Željezničara", "Travnika", „Slobode“, "Olimpika", "Čelika", "Vrbanjuše" i FK „Burse“ iz Turske.

Turnir će se održati 23. i 24.11.2010. godine u Velikoj dvorani KSC "Skenderija".
Ovo za Bursu je jedna od Bracinih uobicajenih da ne kazem petljavina da malo navuce raje...
Zeba nejvjerovatnije nece biti na bajramskom "problemi s lozom"...ne bi valjalo da nam se neko povrijedi da smo negdje u sredini tabele i da se ne borimo nizasta pa hajd al ovako ne bih dao nikome da igra osim djecice...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 22 nov 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 nov 2010, 16:08

nikad_izvini je napisao/la:Nešto gledam, ona patetična Cibalija, koju smo nogama ubili na Grbavici je u Cro na trećem mjestu.

Sastav koji je igrao protiv nas:

Cibalia: Matković, Leutar, Tomić, Kresinger, Kvesić, Parmaković, Radotić, Prgomet, Božić, Jurić, Malčić. (Još su igrali: Čuljak, Grgić, Baraban, Mazalović, Duvnjak)

Nastupi u prvenstvu Cro:

Matković 15 utakmica
Tomić 13
Leutar bez nastupa
Kresinger 11(najbolji strijelac, 6 golova)
Kvesić 2
Parmaković 12
Radotić 14
Prgomet 11
Božić 10
Grgić 6
Baraban 12
Mazalović 11
Duvnjak 5
Jurić 13
Malčić nestao u akciji, nema ga na rosteru :mrgreen:
Čuljak 12

Jedini bitan igrač koji nije igrao jeste Bartolović. Treba napomenuti da su ljudi haman prošli u 1/2 Cro kupa.

Eto, jedna zanimljivost. NIsmo mi toliko loši koliko nam se čini. Od cijele regije, u dvomeču, ne bi imali šanse protiv Dinama i Partizana(debakl skoro garantovan) :mrgreen: , sa Hajdukom i C. Zvijezdom bi se mogli nositi al bi vjerovatno ispali. Al sumnjam da bio neki blam. Ovo ostalo :mrgreen:
Da Jugoslavija još postoji, tabela bi otprilike ovako izgledala

1. Partizan
2. Dinamo Zagreb

3. Crvena Zvezda
4. Hajduk
5. Željezničar

Prva dva u Ligu prvaka, druga tri u Ligu Europe, kvalifikacije naravno. Realno bi nas Vojvodina mogla ugroziti, kao i par klubova iz naše lige, kao što su Široki i Borac, pa ponekad i Sarajevo. Ali uglavnom, mislim da bi bili u korak s velikom četvorkom.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2010, 16:12

Omar500 je napisao/la:Da Jugoslavija još postoji, tabela bi otprilike ovako izgledala

1. Partizan
2. Dinamo Zagreb

3. Crvena Zvezda
4. Hajduk
5. Željezničar

Prva dva u Ligu prvaka, druga tri u Ligu Europe, kvalifikacije naravno. Realno bi nas Vojvodina mogla ugroziti, kao i par klubova iz naše lige, kao što su Široki i Borac, pa ponekad i Sarajevo. Ali uglavnom, mislim da bi bili u korak s velikom četvorkom.
I sve ovo zakljuci na osnovu jedne pripremne utakmice sa ci-balijom?!?!
Daleko smo mi od gore pobrojanih ekipa jako puno u svakom pogledu...Ali smo na dobrom putu da im se primaknemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pact1921, Strumfinho, tovusa84 i 52 gosta.