Evo i govor ide
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Evo trans ide po publiciPatrickBateman je napisao/la:Vala mogli su sta i licno Fergusonu napisati a ne champions
Stopa mi sopcast pa ne vidim basEmirSioux89 je napisao/la:Evo trans ide po publiciPatrickBateman je napisao/la:Vala mogli su sta i licno Fergusonu napisati a ne champions
osjetio je najboji trenutak za zbogom. pokazat ce se da je bio u pravu za 2-3 godine...Giggs11 je napisao/la:Tuga ... Zasto jos nije par sezona zasto ? Jos koju kilu zvaka izvakat pa galamit na sudije ... pa da jos nekog nokautira kopackom
Strah me da ga nece moci zamjeniti Moyes ...Consigliere je napisao/la:osjetio je najboji trenutak za zbogom. pokazat ce se da je bio u pravu za 2-3 godine...Giggs11 je napisao/la:Tuga ... Zasto jos nije par sezona zasto ? Jos koju kilu zvaka izvakat pa galamit na sudije ... pa da jos nekog nokautira kopackom
http://footydaily.eu/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Fergie je napisao/la:Imal neki stream da gledam dodjelu? Ovaj sto sam do sada koristio iskljucen.
ne treba ocekivati da nastavi istim tempom sa uspjesima. ali dobar je Moyes, pa SAF ga izabraoGiggs11 je napisao/la:Strah me da ga nece moci zamjeniti Moyes ...Consigliere je napisao/la:osjetio je najboji trenutak za zbogom. pokazat ce se da je bio u pravu za 2-3 godine...Giggs11 je napisao/la:Tuga ... Zasto jos nije par sezona zasto ? Jos koju kilu zvaka izvakat pa galamit na sudije ... pa da jos nekog nokautira kopackom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.