AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 24 jan 2016, 01:18

gambler1899 je napisao/la:

ocekujem od onog sto markizija brani da reaguje na ovu konstataciju @rope i da uzvrati za de silja :D a cinjenica da ni jedan ni drugi ne zasluzuju da nose dres Milana,
Brat muksa se od sramote ne smije pojaviti na forum jer zna da je roup u pravu. Kao i uvijek sto sam u pravu. :P :kafa:

al' majke mi, ja u zivotu nisam gledao neciju onako losu igru, bez zajebancije i na stranu sto je to moj omiljeni markizio...zivo me zanima statistika, evo glave da mu je omjer izgubljenih lopti i tacnih pasova jednak.
ucinak u defanzivi, to je tek no koment.

ma ni ostali nisu bog zna sta bolji bili, al' on kako je odigrao, to treba u anale uci. :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 24 jan 2016, 09:20

gambler1899 je napisao/la:Baloteli,Bertolacci,Honda,Montolivo ni u jednoj ozbiljnoj ekipi ne bi smjeli igrati!! toliko od mene

ocekujem od onog sto markizija brani da reaguje na ovu konstataciju @rope i da uzvrati za de silja :D a cinjenica da ni jedan ni drugi ne zasluzuju da nose dres Milana,
Budi ozbiljan. Ne vidim zasto bi komentarisao Silju kad nije igrao.
Ne zamjerim ja ropeu sto kritikuje Bertollacija, njegovo pravo. Samo smatram da precesto to nabacuje, pored činjenice da u istoj utakmici drugi znaju biti i gori od njega, ali njih ne komentariše.
Za večeras je 100% u pravu.
Vidim niko ne komentarise kako je Saponara izdominirao sinoć.

Z9 Max
Il Club più titolato al mondo!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 24 jan 2016, 10:53

arhimed89 je napisao/la:Dobra vijest je da su bolji dani pred Milanom.Suska se evo da vam dolazi Tino Susic iz Hajduka.
Valjda ste uspijeli da pobjedite nekoliko evropskih velikana ali i gradskog rivala Intera u zelji da dovedu ovog igraca.
Milan je ocigledno poceo ozbiljno da radi,i da se ukljucuje u borbu za kvalitetne igrace.
de nas i ti malo yebi :lol:
Forza Milan!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 11:16

To kukanje za Saponarom je glupost, lik je za osrednje klubove i uvijek će to biti.Lani se Bertalocci sprdao na San Siru sa kompletnom sredinom Milana, a vidimo ga sad.

Više mi živce pokida stvar da će oni majmuni stvarno dovesti Sušić, hej 6 miliona za ispodprosjecnog igraca.Umjesto da presumjere te pare i dovedu Banegu. Otvorila se mogućnost da za manje od 15M mogu dovesti Banegu i Ben Arfu ili El Gazhija, a oni jure Sušića. Neshvatljivo zaista, i dalje ne vjerujem šta ljudi rade od kluba.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 jan 2016, 11:33

L'Equipe: Milan je kontaktirao predstavnike Hatema Ben Arfe kako bi diskutovali o prelasku. Njegov ugovor sa Nicom zavrsava u junu.
Caceres, Banega, Ben Arfa i ovaj iz 'olandije za onu cifru koliko se Bertolacci platio... :hmmmmm:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 11:42

IlPrincipino je napisao/la:
L'Equipe: Milan je kontaktirao predstavnike Hatema Ben Arfe kako bi diskutovali o prelasku. Njegov ugovor sa Nicom zavrsava u junu.
Caceres, Banega, Ben Arfa i ovaj iz 'olandije za onu cifru koliko se Bertolacci platio... :hmmmmm:
Samo Banega i Ben Arfa bi bili dovoljni da igra ovog tima dobije potpuno novo dimenziju.Usudio bi se reći da bi Milan sa njima bio sigurno 20% jači i konkretniji. Hatem ove sezone jednostavno rastura, a za Banegu već odavno znamo kakav je igrač. Ovakva šansa da se kupe dva vrhunska igrača za manje od 15M se pruža jednom u par godina.Ali ne, bolje Sušić i Perotti za možda i više para.To je logika naše raspale i mrtve uprave.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 jan 2016, 11:47

Ma jarane treba pojacati i odbranu. Ali opet tesko da ce se sta desiti dok su senilni starci tu. Ocekujem neki napredak tek kada oni presele na onaj svijet...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 11:53

Odbrana poprilično ispašta zbog nekvaliteta na sredini terena. Ne kažem da jedan dječačić i jedan istrošeni starac mogu svaku utakmicu odigrati na istom nivou, al' odbrana se poprilično stabilizovala.Naravno da Romagnoliju treba mentor i kvalitetna podrška, ali taman da su Silva i Godin u odbrani, to neće biti od prevelike pomoći kad sredina nije sposobna da im pomogne.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 jan 2016, 12:19

Koliko je istina ovo? Nisam gledao utakmicu
Carlos Bacca was allegedly seen in tears after the final whistle of yesterday's draw against Empoli, according to GdS.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 12:40

IlPrincipino je napisao/la:Koliko je istina ovo? Nisam gledao utakmicu
Carlos Bacca was allegedly seen in tears after the final whistle of yesterday's draw against Empoli, according to GdS.
I ja sam ugasio stream prije samog kraja, tako da ne znam.Ali ne bi me iznenadilo i da je istina.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jan 2016, 12:48

No negotiations at the moment between Milan and Hatem Ben Arfa, according to Sky Italia.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 jan 2016, 13:34

Ni ja nisam vidio, ali ne cudi ako je istina. Covjeku je stalo do kluba, vidi se da je bas privrzen za Milan. :ljepota:

Ma izgleda nasi se odlucili malo suprostavit komsijama, pa hoce i Tinkija a ovog Ben Arfu :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 15:14

Ovi se očito ne šale, sve su jača i učestalija pisanja o Sušiću, i da se samo čeka jedan odlazak i on će vjerovatno postati igrač Milana.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 24 jan 2016, 15:31

Bolje da Birsu vrate nego da gledam tu ublehu, šprdat će se ljudi sa nama.
Forza Milan!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 15:42

Maestro21 je napisao/la:Bolje da Birsu vrate nego da gledam tu ublehu, šprdat će se ljudi sa nama.
Pa i sad to rade, imamo 7-8 igrača u čitavom timu koji su dovoljno dobri za taj uži spisak od 18 igrača i ništa više od toga.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jan 2016, 16:09

Ali to je prosto fascinantno, OD TOLIKO IGRACA NA DUNJALUKU, oni su bas zapikirali Susica. :urnebes: I to daju 6 miliona koje za nase uslove uopste nisu male pare, odnosno to je pola od jednog Rabiota koji je neuporedivo bolji od doticnog.

Ja se jos uvijek nadam da je to neka neslana sala, inace... :zzz:

evo nam susko zabio jos jedan gol, nastavlja se ona tradicija da svi procepe kad maknu odavde :rol:
a uvijek mi je bilo cudno sto mu sinisa apsolutno nikada nije dao sansu (pa makar onih desetak minuta), zar bi bio gori od honde i cercija?

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 jan 2016, 16:25

Rekao sam ja Vama za Saponaru, eto vam sad Honda i Markizio, tražili ste gledajte.
#Romanogli13, nije ti to poređenje između Saponare i Bertolacia tačno. Taj Bertolaci je u karijeri odirao samo jednu kvalitetnu utakmicu i to protiv nas, a Saponara je uveo Empoli u Seriju A i sada ih drži na solidnom 8 mjestu. Osim Saponare, meni se kod Empolia svidio Zielinski, momak je mašina za sve naše manekene iz veznog reda. Ali da ne bi ko pomislio da mi je Rikardo šta u rodu, zatvaramo priču o njemu, nije više naš fudbaler, da smo se zeznuli jesmo!

Što se tiće "amiđinog malog" ja u to ne vjerujem. Prošle godine je bio završen njegov transfer u Inter, svi pisali, na kraju se ispostavilo da momak nije bio ni blizu intera. Otac mu ima menađersku agenciju, pa plasira takve priče. A druga stvar zbog koje sam siguran da od transfera nema ništa je cijena od 6 mil. Milan da plati 6 mil. za Sušića, odakle nam! Da je u pitanju posudba uz plaćanje na 10 rata možda bi od toga i bilo nešto.
Ako bi kojim slučajem ipak završio u Milanu, na taj dan sve dresove Milana zaključajem u sef, i ne vadim ih dok je on u Milanu!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jan 2016, 16:57

Sad mi jos vise krivo sto ne dobismo mogli smo smanjiti prednost nad printerom pred gradski derby

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2016, 21:29

Sutra ulazimo u posljednjih 5-6 dana mercata. Uvjeren sam da će nekog dovesti, ali sam još više uvjeren da će to biti neko traljavo last minute "pojačanje", nešto tipa Nocerino prije par godina.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 24 jan 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jan 2016, 21:42

Prvo se treba rijesiti nekog veznjaka, a kako je krenulo, daj boze da neko dobije pedalu u 7 dana. Pa ovdje nikoga ne mozes otjerati, to nece da ide i bog... :lolno:
I sto se para na pojacanja tice, samo ne znam odakle ce to naci, necemo mi dobiti ni centa za Adriana i Saravija, a ovo ostalo jedva da vrijedi i 5 miliona.

ja ne znam na koju foru je ovaj nocerino ovoliko u milanu, pa na koliko je to on potpisao ugovor hljeba ti? :facepalm: pa covjek je 68 godina ovdje i jos uvijek mu ugovor uredno traje, KAKO?
i ne znam kakva je tu procedura, ali zasto se nekome ne raskine ugovor? koliko znam, dozvoljeno je i ne vidim ni jedan razlog protiv zasto to i ne upotrijebiti. :zviz: pa sta je dosta-dosta je trunje mu yebem, stvarno neki prevazilaze sve granice.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.