Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 04 jul 2013, 10:35

bparena je napisao/la:Opet pocinjete - :shock: i onda kanta, rerna i ovo/ono. Da se razumijemo. Nebitno od kad ja pratim Barcelonu i bilo ko koji klub. Ja se sjecam i znam da je taj klub obiljezio zadnje desetljecje i drago mi je da se u ovom vremenu desila ovako dobra ekipa. Vi se ne sjecate velikih uspjeha vaseg kluba iz vremena krpenjaca i tu mi nismo krivi. Meni su tesko pali oni porazi od Bajerna ali mi je drago sto se vratila jos jedna velika gigant ekipa u vidu Bajerna. To zbog toga sto ce i Real i Barca trebati da stegnu jos jace mudda da dodju do finala i titule LP, a da ne govorimo da ce sumljive crvenke i penalti ostaviti manje mogucnosti nezasluzenog uspjeha kluba. Eh toliko o rerni i pogledu na danasnji fudbal u LP.

p.s. ovome vivacelik samo poruka da se on ne sjeca ekipe koja mu je uz taj klub lutala bivsom yugom u potrsci nasem voljenom klubu. za kantu ne znam ali rerna je rame uz rame sa rahmetli pujdom prosao i Kantridu i JNA i Solin i Kikindu i jos mnoge gradove. Nemoj da navodim imena.... ;)
brate jesi l' ti normalan ono da te iskreno pitam? Kako se tvoji prijatelji (ako ih uopće imaš) ponašaju u tvom društvu, šta ti pričaju? Imam osjećaj da imaš neki poremećaj i da si nekad davno kao dijete pobjegao iz umobolnice jer su ti tete davale pilule od kojih ti se dizao, pa te bilo stid. Mislim koji kurrac druže? i ja sam trollovao i trollujem ponekad po temi barcelone ali imam granice, no ti si poseban slučaj.
naprijed rejal

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 jul 2013, 10:35

LenBias je napisao/la:druze ti i kanta spavate na temi real madrida, hoces da vam udjelimo dekicu i jastuk?
sta tebe briga tko na kojoj tebi spava ? nit je tvoja , nit ces mu zabranit , tema je tu za diskusije , sportska provokacija je sasvim normalna , a to sto par vas burno reagira na to je druga stvar .

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 jul 2013, 10:37

Furymaker je napisao/la:
LenBias je napisao/la:druze ti i kanta spavate na temi real madrida, hoces da vam udjelimo dekicu i jastuk?
sta tebe briga tko na kojoj tebi spava ? nit je tvoja , nit ces mu zabranit , tema je tu za diskusije , sportska provokacija je sasvim normalna , a to sto par vas burno reagira na to je druga stvar .
slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jul 2013, 10:40

LenBias je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
slika
+1
kad bude kakva zezancija fotka vezano za Barcu MOLIM LIJEPO da to odmah okacite na barca PDF da se svi nasmijemo a ne zamjerite sto i mi to radimo ovdje ili bilo gdje... lp ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 jul 2013, 14:29

Raspadate se :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jul 2013, 16:55

Ja ne znam što odgovarate ikom,uživajte u ljetu ova tema je ionako davno uništena.Ako se rerni diže kad napiše 'provokaciju'na ovoj temi nek slobodno piše.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 jul 2013, 18:07

Tema Real Madrida.

Zrela za smeća.

Ili je smeće već tu?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 jul 2013, 18:09

Koji smo mi posao odradili,kupili Isca za isto onoliko koliko cemo dobiti za Higuaina,i Pero je postao racionalan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 04 jul 2013, 18:50

Opet nam se tema usmrdila.

"Argentinac se prema pisanju medija u Španiji ukrcao na avion za London gdje bi trebao potpisati ugovor sa Arsenalom."
Ja bgm nmg vjerovat da ce Wenger,ali Wenger dati 30 miliona € za pipitu,ali pipitu...
U svakom slucaju extra.
Sretno zmajevi!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 jul 2013, 20:22

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jul 2013, 21:27

:D dobra ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 jul 2013, 21:38

:lol:

Real Madrid danas je i zvanično je predstavio svoje novo pojačanje Isca

Na stadionu Santiago Bernabe okupilo se više hiljada navijača, ali čini se kako je Isco ponovo šokirao sve prisutne svojim odgovorima.

Prije nekoliko dana u medijima je objavljena fotografija Isca u dresu Barcelone, a ovaj je fudbaler svom psu dao ime Messi, jer smatra da je Argentinac najbolji na svijetu.

“Imam i drugog psa po imenu Figo. Neću im mijenjati imena, jer će me onda ignorisati“, rekao je Isco.

Međutim, to niej bilo sve. Na molbu novinara da poljubi grb Reala za fotografiju, Isco je odbio.

“Tek sam stigao ovde, to ću učiniti na terenu”.

www. sport . ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 jul 2013, 22:13

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 jul 2013, 01:03

MARCA.com's online readers delivered their verdict regarding which players should start in midfield and attack in Carlo Ancelotti's new-look Real Madrid.

The fans chose an offensive line-up, with Xabi Alonso (14.9%) and Modric (9.8%) as holding midfielders, to the detriment of German Sami Khedira, a player who was all but untouchable under José Mourinho. Very few fans voted for young Casemiro (1%), a player recently arrived from Real Madrid Castilla, who will have to earn the fans' affection with his performances on the pitch as from now.

Playing in front of Xabi Alonso and Luka Modric, online readers had absolutely no doubts picking Cristiano Ronaldo (15.8%), Mesut Özil (14.8%) and recently-signed Isco (14.9%). Fewer readers believe that Di María (3.6%) should start, with even fewer putting their faith in Kaká (1.8%) or José Callejón (1%). The last of these in fact, looks to be on his way to join Rafa Benítez at Napoli.

The fans preferred choice up front is Karim Benzema (8.5%). Despite this, they appear hopeful regarding academy graduates Jesé (6.2%) and Morata (4.1%), who were seventh and eighth in the ranking, comprised of thirteen players. More than 30,000 fans took part in the MARCA.com online poll.
slika

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 jul 2013, 01:49

Sta je sa Illarramendijem?
Mediji pisu da je Real zainteresovan za njega.
Ima li tu istine?

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 05 jul 2013, 01:55

slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 jul 2013, 02:06

Ako ce se vec dovoditi igrac za ovu poziciju,volio bih da to bude upravo on.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 05 jul 2013, 02:26

Izgleda da bi ti se zelja mogla ispuniti :D
Prema navodima AS-a, transfer bi trebao biti kompletiran kroz naredna 72 sata.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 jul 2013, 02:28

RickBlaine je napisao/la:Izgleda da bi ti se zelja mogla ispuniti :D
Prema navodima AS-a, transfer bi trebao biti kompletiran kroz naredna 72 sata.
Thank you Lord!!! :D

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 jul 2013, 02:52

Da, al' jedino belaj je to sto izgleda da Sociedad zeli pustiti Illarramendija jedino ako neko plati otkupnu klauzulu koja iznosi 30 miliona . Al' kako stvari stoje , Pero je spreman platiti. Uglavnom ako se vec trazi Xabijev nasljednik , Illarramendi je idealno rijesenje.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.