FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

svrakino1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la svrakino1921 » 21 jun 2021, 20:45

1921ba je napisao/la:
21 jun 2021, 18:55
Hvala puno
:salut:

Joj koliko mi ovo fali

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 jun 2021, 21:33

Bender, Celikovic, Kosoric, Vrhovac, Milicevic, Osmanović, Mekic, Stilic, Zec, Gasal, Juricic..

Osiguraj im plate i kvalitetne pripreme i imas ekipu koja se moze boriti za Evropu..

Ali...
Pročepit će negdje.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 jun 2021, 21:34

Tristan10 je napisao/la:
21 jun 2021, 20:30
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
21 jun 2021, 20:16
Tristan10 je napisao/la:
21 jun 2021, 19:56
Ima li mozda neko ko prati trening, da nam malo opise kako izgleda.
Gledao sam ja prvi trening, dobro trenira pogotovo pomocni. Konstantno je u komunikaciji sa igracima i ne skida pogled sa njih. Ivković vise posmatra i vjerovatno u glavi razmislja. Konstantno vjezbaju akciju probijanja sa strane. Eto to je neko moje zapazanje nije bilo puno igraca al nisam skontao da ima i druga grupa mislim vidio sam mlade igrace na klupi al sam kontao da su postedjeni.
Hvala puno :thumbup:
:D
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 21 jun 2021, 21:35

WOLF20 je napisao/la:
21 jun 2021, 19:30
Da valja sta ne bi kod nas
Takoe :guz:

Marenci osvježenje u našem klubu , nisam odavno vidio posvečenijeg trenera bih: :tokralju:

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 21 jun 2021, 21:59

MrkiMedo je napisao/la:
21 jun 2021, 20:31
Meni se cini da je na treningu “bitniji” bio ovaj pomocni od Ivkovica :D Moram primijetiti i da su igraci poprilicno zapusteni, daj boze da budu spremni za 60 minuta nakon ove 3-4 sedmice koliko ima do pocetka sezona.
Kako god, sretno igracima, nadam se da ce uprava ispostovati to sto su dogovorili sa njima i trenerom, ali poznavajuci njih mrka kapa.
Eeeee burazere šta ozbiljna ekipa može za 60 minuta napravit haha. To mi taktički da zavaramo protivnika. Naši igrači tempiraju formu :tralala:
Ti si moj Željo, veliki Željo!

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 21 jun 2021, 22:01

Na sta ovaj Amar Mehic lici, ovo je bruka i sramota za jednog rekreativca a ne profesionalnog fudbalera.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 21 jun 2021, 22:11

elevenblues je napisao/la:
21 jun 2021, 22:01
Hoce li neko ovog sklonit s teme vise ?
Valjda navijaci pisu ovdje.

Na sta ovaj Amar Mehic lici, ovo je bruka i sramota za jednog rekreativca a ne profesionalnog fudbalera.
Ja ne ko tam da momak od 21 godinu koji trenira svaki dan ima visak kilograma.Pa bolje Brajlovic izgleda od njega

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 jun 2021, 22:13

Nece se Mehic najesti hljeba od fudbala. 20 godina, a slauf oko struka. Moguce da su i neki problemi sa hormonima. Cudno je da mlad momak koji je fizički aktivan ima ovakav visak kg..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 21 jun 2021, 22:16

Bolje je ko BABUKA ruke u džepove a Mema i Šerbo vode trening :shh:
mosa lošmi stićko tit-ula!

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 21 jun 2021, 22:20

Kometa je napisao/la:
21 jun 2021, 22:11
elevenblues je napisao/la:
21 jun 2021, 22:01
Hoce li neko ovog sklonit s teme vise ?
Valjda navijaci pisu ovdje.

Ja ne ko tam da momak od 21 godinu koji trenira svaki dan ima visak kilograma.Pa bolje Brajlovic izgleda od njega
Ma ima on problem u glavi il u gacama jer ga ocito boli ona stvar.
Nek igra u 2.FBiH, Zvijezda Gradacac mu vrhunac forme, a Bog mu dao talenat, dzaba..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2021, 22:20

MojaMalenkost je napisao/la:
21 jun 2021, 22:13
Nece se Mehic najesti hljeba od fudbala. 20 godina, a slauf oko struka. Moguce da su i neki problemi sa hormonima. Cudno je da mlad momak koji je fizički aktivan ima ovakav visak kg..
Sa njim i Osmanovicem vjecito nekakvi problemi, neozbiljnosti. Kad bismo doveli Dujakovica i jednog i drugog bih otpisao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 jun 2021, 22:48

LjoZee je napisao/la:
21 jun 2021, 22:20
Sa njim i Osmanovicem vjecito nekakvi problemi, neozbiljnosti. Kad bismo doveli Dujakovica i jednog i drugog bih otpisao.
Osmanovicu treba staviti kakvu klauzulu u ugovor da ne smije cugati.. Kad se sjetim kada je debitovao pojeo loptu. Konto sam da ce za 2-3 godine do repke dogurati, a umjesto da trenira on sa Asimom na cugu i kurve.. Nije mu jos kasno da postane igrac..
Pročepit će negdje.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 21 jun 2021, 22:53

Ima li neko UMBRO proslogodisnji dres dugih rukava, L velicina za prodati?

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 jun 2021, 22:56

LjoZee je napisao/la:
21 jun 2021, 22:20
Osmanović u Igmanu stopera igrao
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 jun 2021, 23:06

Moze Osmanovic i stopera i zadnjeg veznog, odnosno ne moze nista ako jos uvijek zivi kako je zivio prije dvije godine..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 21 jun 2021, 23:14

Lahko će oni do Goražda, Zvijezde i Jedinstva na posudbe začas. Bog im dao talenat, al kad ta djeca nemaju gram mozga u glavi šta dalje pričat.

Ja igram za Želju pa ja sad velika zvijezda u svom selu, potpiso ugovor na 5 godina, mene Amar Osim doveo u Želju, sa ovakvim postupcima - nekoliko kila viška, alkohol, noćni život, u 6 ujutro se ide na spavanje neće daleko ni Mehić, ni Osmanović, Mujić itd itd. Ja kad sam vidio da Osmanović lumpuje i hoda sa Asimom po Jahorini i po Sarajevu shishu tuku svaki dan znao sam da nema od njeg hljeba, ali kad je debitovao mislio sam da će do nekog velikog kluba dogurati.

Valjda se dohavizaju, da bude dobro i za nas i za njih.
mosa lošmi stićko tit-ula!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 jun 2021, 23:52

Mi smo mahala zato i ne mozemo izbaciti dobre igrace,talentna imamo ali nikad npr necemo kao Hrvati napraviti igraca za zlatnu loptu,jednsotavno mahalski smo mentalitet i ovo je jedna velika kasaba i nista vise od toga,zato i jesmo invalidi u sportu,zato smo medju rijetkima koji nikad medelju ne mogu i nece osvojiti na OI.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 22 jun 2021, 00:21

Ja bi ovog kosijanera ( pomocnik Ivkovica ) na beka ,ima u njemu kuveta :crazy:

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 22 jun 2021, 00:43

LjoZee je napisao/la:
21 jun 2021, 15:58
Hasanbegović: Neko mora raditi u klubu, dok se situacija ne iskristalizira

Fudbalski klub Željezničar nalazi se u jednoj od najtežih situacija u svojoj historiji, finansijska kriza je ogromna, igrački kadar se polako rasipa, a jasno je da plave čekaju godine u kojima će se boriti za preživljavanje.

Na posljednjoj sjednici Skupštine za predsjednika Upravnog odbora izabran je Nazif Hasanbegović, koji se nalazio i u prošlom sastavu operativnog dijela kluba. Kako je itekako upoznat sa situacijom u kojoj se klub nalazi, u razgovoru za Oslobođenje Hasanbegović je poručio da je prvi cilj stabilizirati klub.

- Kao što smo i najavili, cilj svih nas koji smo uz Željezničar je stabilizacija poslovanja kluba. To je ujedno i temelj za kreiranje svih ostalih, a prvenstveno rezultatskih ciljeva. Svjesni smo da se rezultati, ni finansijski ni sportski, ne postižu preko noći, niti su “prečice” garant uspjeha. U skladu s takvim opredjeljenjem pokrenuta je sveobuhvatna akcija rekonstrukcije modela rada kluba, rekao je prvi čovjek plavih.
Sastav UO većinom čini ekipa koja je bila i u prošlom sazivu, a predsjednik kaže da se učestalo razgovara s ljudima koji mogu pomoći

- Vrata su otvorena za sve one koji imaju dobru volju, znanje i namjeru da pomognu voljenom klubu. Takav pristup je već otvorio mnoge razgovore i akcije koje će ubrzo pokazati i konkretne pomake, rekao je Hasanbegović.

Prvi korak je učinjen, za trenera je izabran hrvatski stručnjak Tomislav Ivković.

- U sportskom smislu, na osnovu prijedloga komisije i u skladu s kriterijima koji su bili za sve kandidate jednaki, izabran je trener koji će u skladu sa zadatim opredjeljenjima biti u stanju da kreira tim za narednu sezonu. Za nas je jako važno da se u narednom periodu osigura razvoj igračkog kadra, kao i da struka prepozna i razvija najperspektivnije mlade igrače koji će dobiti priliku da kroz trenažni i takmičarski proces pokažu vlastite vrijednosti. Razvoj i, tehnički rečeno, proizvodnja igrača je budućnost kluba i u rezultatskom i kasnije finansijskom pogledu, kaže predsjednik Želje.

Navijači plavih su zvanično obavijestili klupske čelnike da traže ostavke svih onih koji obnašaju funkcije u Skupštini i Upravnom odboru, a o tome Hasanbegović govori.

- Izuzetno poštujemo glas navijača i ovo što radimo jeste u skladu s njihovim zahtjevom, a to je da se klub ne ostavi na cjedilu, već da neko mora ostati da radi dok se situacija ne kristalizira, govori Hasanbegović, koji poziva na jedinstvo.

- Mnogo je posljednjih dana bilo različitih vijesti, informacija, pa i negativnih komentara u medijima i na socijalnim mrežama.
Sasvim je razumljivo, kad se sve to pogleda, da su navijači zabrinuti i da imaju svoje zahtjeve koji su u suštini saglasni u traženju “mira u kući” kao osiguranju fokusa na vrijednosti koje već stotinu godina krase klub. U tom smislu sam siguran da će u narednom periodu svi, uključujući Skupštinu, upravu, igrače i sve ostale simpatizere i navijače, biti svjesni svoje odgovornosti i učiniti maksimum u interesu kluba. Mi u upravi, kao i zaposleni u administraciji smo trenutno usmjereni na stabilizaciju u radu i kreiranje optimalnih uslova za pripreme
, rekao je za kraj predsjednik Željezničara.
Intervju Hasanbegovica za Oslobodjenje. Kaze da rade u skladu zahtjevima Manijaka tj. dok se ne oformi Skupstina da ih zamijeni neko.
Opstat će zohar bit će i u narednom UO... Ako ga bude

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 22 jun 2021, 03:20

Sve stručnjaci i nutricioniste
Kao da su jedini problem u klubu Pandine kile.
Niko ne gleda krugove gdje Mehic prvi trči, aktivnost i to.
Amar ima onu seljačku urođenu snagu, nema butina velikih i bokova ali istina da ima stomaka.

Pa Gasal ima duplo veću guzicu pa ga na najavljujete kao krilo liga petice, ne kažem da je Meha odličan igrač ali nije zaslužio da ga ovoliko ubijate.

Eto kapiten vam je fit pa iz ljetne bašte će pratit dok ova djeca na minimalcu i plus 35 trče, ali on je legenda.

Ako ćemo crno gledati Duraković je talent ali glup igrač i čist crveni protiv Krupe mu sudija nije dao

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.