Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Mateo prespor nakon servisa, ne može da se vrati kako treba da dočeka return, a ne probija kao što je očekivao.
Monfils kao žohar, cringe igrač, naporan do bola.
Posrace se u sve dobro što je Berettini uradio dosad na Slemovima ako ga ovaj debil izbaci.
Monfils kao žohar, cringe igrač, naporan do bola.
Posrace se u sve dobro što je Berettini uradio dosad na Slemovima ako ga ovaj debil izbaci.
Ma dobro igra Monf, preagresivan, pa imam osjecaj da 90% razmjena dobija, projektili i sa fh i bh strane, bas puca od samopouzdanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo i sad mu smeta kad ne ide po njegovom, kako je namazan
Sad ce prenemaganje, razvlačenje i tako to, ne znam jel ima iko veće oscilacije od Monfilsa, jednostavno nikakav teniser
Sad ce prenemaganje, razvlačenje i tako to, ne znam jel ima iko veće oscilacije od Monfilsa, jednostavno nikakav teniser
- BosniaBoston
- Kontakt:
Berrettini je na slamovima pandan Zverevu i Medi dok se ne dokaže suprotno.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Medo i Berreta mogu igrati sa trojkom na slemovima,ovo ostalo je prdimahovina 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Berettini je loše odradio zadnja 2 seta, al ovaj ovamo je klasična seoska varalica i prenemagač kojeg je odvratno vidjeti dalje od 3 kola, a ne u polufinalu
Ironije radi, Monfovi navijači su toliko nekulturni tokom cijelog meča, igra nije imala ove mini prekide, koje Monf radi kad neko iz publike dobaci nešto a da nije njegov navijač
Svaki potez tačno znaš šta mu je cilj i čime je premazan
Svaki potez tačno znaš šta mu je cilj i čime je premazan
Sapo bas dobro nalijepi Rafu,mislim da ove stvari Rafi ne trebaju u ovim godinama ali eto 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lik je blago autističan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 09:49Komentator "ijaoo" sa Eurosporta je sramota za svoju profesiju. Plasim se za njegovo zdravlje ukoliko Nadal osvoji AO.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.