Sto ti je protivnik tezi to ti je lakse da pobjedis sam sebe...je li to slucajno da je i james pobjedio sam sebe protiv dalasa, fulivsi ono lagano polaganje minut 2 prije krajaKobe Bryant je napisao/la:, ali ono i prije su ble gluposti faul Gasol-a nad Nowitkym par sec do kraja pa onda urucivanje lopte Gasola Bryantu , pa nemogucnost da Odom polozi pored Stojakovica , izvini to je za PROFESIONALNU kosarku da pobjedis SAM SEBE
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
neno#4 je napisao/la:Mi nista sa Ramonom nismo dobili. Apsolutno nista.
Normalno da nismo kad nam je igra u napadu prelosa(tacnije uopste je nemamo).Sessions nije ni doveden kao neki dobar defanzivni igrac ali je trebao popraviti stvari prema naprijed.
Brown je veoma dobar sto se tice defanzivnog dijela i zbog toga smo i imali sansu da dobijemo sinoc ali u napadu nema blage veze.Nas bukvalno svaki igrac izgleda slabije nego sto bi trebalo...jednostavno ne zna da iskoristi sav potencijal...
Ramon moze biti pravo los igrac ali sigurno nije sve do njega kada je u pitanju ova katastrofalna statistika u play offu...ipak je i on igrac kojem treba neki sistem,tesko je od njega ocekivati da impovizuje.
P.S. Al' fkt. je nevjerovatno sta se sve desilo u te zadnje 2 minute...koliko se stvari moralo poklopiti Oklahomi i opet pobjedise
tako je, a koliko se samo lakersima moralo poklopiti stvari 2-3 minute prije toga kad su i napravili tu prednost koju su izgubiliadnan24 je napisao/la: P.S. Al' fkt. je nevjerovatno sta se sve desilo u te zadnje 2 minute...koliko se stvari moralo poklopiti Oklahomi i opet pobjedise
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Ja stvarno ne znam sto se toliko cudite porazu. Ovo sinoc je bila kulminacija neupsjesne sezone. Nismo nista bolje zasluzili kada treneri, pa igraci nisu u stanju da nauce iz svojih gresaka. Prvo je bio Chicago, zatim Pacersi, zatim Pistonsi, Wizardsi, Hornetsi u dva navrata, zatim Nuggetsi itd itd.
Jedno je sigurno da neko za ovu neuspjesnu sezonu mora odgovarati - tu prvenstveno mislim na Browna.
Jedno je sigurno da neko za ovu neuspjesnu sezonu mora odgovarati - tu prvenstveno mislim na Browna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa nije Brown kriv što je dobio rasutu ekipu sa lošom hemijom i starim nogama. Svaka čast momcima na utakmici, kao i sezoni, vjerovali su u uspjeh i onda kad najvćei fanovi među nama nisu. Sinoć nesretan poraz, ja krivim Bryanta, čudi me da nije preuzeo krivicu na sebe kao inače. Bitno da su izašli željni igre, nametnuli svoj tempo a i dalje ima nade. Ja sam poslije prve utakmice tvrdio kako je sve gotovo, zaboraviviši da nikada ne treba potcijeniti srce šampionaamerosm je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto se toliko cudite porazu. Ovo sinoc je bila kulminacija neupsjesne sezone. Nismo nista bolje zasluzili kada treneri, pa igraci nisu u stanju da nauce iz svojih gresaka. Prvo je bio Chicago, zatim Pacersi, zatim Pistonsi, Wizardsi, Hornetsi u dva navrata, zatim Nuggetsi itd itd.
Što se sezone tiče, po meni fakat nije Brown kriv. Treba se sjetiti da smo izgubili Odoma, Browna (Shanon) kao dva najbolja igrača s klupe. Coach je praktično dobio ekipu koju je najbolje opisati kao dva i po' muškarca (Bynum je i dalje dječak, bar je bio veći dio sezone). Klupa sa Blake-om, McRobertsom, Barnesom i Murphy-em kao glavnim igračima definitivno nije obećavala, no on je uspio da izvuče nešto od tih momaka, najprije Blake-a i Barnes-a, te sada i Hill-a. Pokušali su dovest Paul-a, Howarda ili bilo koga, samo da nešto promijene što se meni u startu nije svidjelo. Nisu uspjeli (ko hoće nek krivi Sterna) i to im se obilo o glavu. Ja sam ubijeđen da bi sa Odomom stvar bila drugačija. No, kao što rekoh, još nije sve gotovo, Oklahoma je definitivno ranjiva. Tu prije svega mislim na to da su podložni ritmu utakmice, a ako ritam bude kao i sinoć svaka naredna utakmica je otvorena. I još da napomenem da nema šanse da Ibaka onako igra u gostima, ako odigra treba mu dati nagradu koja je pripala Chandleru (koju je isti svakako zaslužio).
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Napokon navijac koji vidi dalje od nosa. Smijesno je prebacivati citavu krivicu na Browna, ja od pocetka sezone govorim da Brown igra sa 3 igraca, Bynum Gasol i Kobe. McRoberts, Goudelock, Morris, Blake i ostali realno nisu kalibar za LA Lakers. Od klupe jedino Barnes i Hill nesto vrijede. Lamar Odom je bio veliki faktor u proslim sezonama jer kad je neko od ovih glavnih igraca zakazao on je cesto znao uskociti, sada takvog igraca vise nemamo.
Brown sigurno ima svoje propuste i ako nas ovi pometu onda on prvi treba da ide, ekipa koja ima Bynuma, Gasola i Kobe-a mora dobiti barem 2-3 utakmice.
Brown sigurno ima svoje propuste i ako nas ovi pometu onda on prvi treba da ide, ekipa koja ima Bynuma, Gasola i Kobe-a mora dobiti barem 2-3 utakmice.
Kobe i njegovo silovanje Vas je ukopalo sinoc....kolko je samo Harden bolji igrac od njega...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Xardas je napisao/la:Kobe i njegovo silovanje Vas je ukopalo sinoc....kolko je samo Harden bolji igrac od njega...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- adriano_leite
- Kontakt:
Drug, obliznji most pronadji, pa jednu lastu, da malo te hladna voda osvjezi, jer malo ti je povisena temperatura, odnosno malo viseXardas je napisao/la:Kobe i njegovo silovanje Vas je ukopalo sinoc....kolko je samo Harden bolji igrac od njega...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Nije ništa lošiji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://forums.lakersground.net/viewtopic.php?t=145910
Fino je objasnjeno zasto je Mike Brown krivac, a isto tako imate i izjavu Bryanta nakon utakmice.
Mike Clown Brown nije u stanju da vodi ekipu kao sto su Lakersi i on u takvoj organizaciji jedino moze biti DC, a nikako glavni trener.
Fino je objasnjeno zasto je Mike Brown krivac, a isto tako imate i izjavu Bryanta nakon utakmice.
Mike Clown Brown nije u stanju da vodi ekipu kao sto su Lakersi i on u takvoj organizaciji jedino moze biti DC, a nikako glavni trener.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jok, eto. Nekada stvarno gluposti valjas.LBJ MVP je napisao/la:Nije ništa lošiji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
tvoj potpis je dovoljan svjedok koliko ozbiljno i tacno sagledavas realnost...adriano_leite je napisao/la:Drug, obliznji most pronadji, pa jednu lastu, da malo te hladna voda osvjezi, jer malo ti je povisena temperatura, odnosno malo viseXardas je napisao/la:Kobe i njegovo silovanje Vas je ukopalo sinoc....kolko je samo Harden bolji igrac od njega.... Pa gdje ces to reci, fkt. nas jezik nije dovoljno razvijen pa da izrazim sva osjecanja u ovom momentu nakon citanja tvog posta
. Bosanski jezik treba nove rijeci za osjecanja koja uzrokuje ovaj post
. Samo se nadam da se salis ovim postom
.
Zadnja izmjena: Xardas, dana/u 17 maj 2012, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I onda bacis pogled na zadnjih 10 god u NBA i vratis se u stvarnost Drinin VuceXardas je napisao/la:tvoj potpis je dovoljan svjedok koliko ozbiljno i tacno sagledavas realnost...adriano_leite je napisao/la:Drug, obliznji most pronadji, pa jednu lastu, da malo te hladna voda osvjezi, jer malo ti je povisena temperatura, odnosno malo viseXardas je napisao/la:Kobe i njegovo silovanje Vas je ukopalo sinoc....kolko je samo Harden bolji igrac od njega.... Pa gdje ces to reci, fkt. nas jezik nije dovoljno razvijen pa da izrazim sva osjecanja u ovom momentu nakon citanja tvog posta
. Bosanski jezik treba nove rijeci za osjecanja koja uzrokuje ovaj post
. Samo se nadam da se salis ovim postom
.
a pogledaj opet i zadnje 2 minute sta je harden naopravio i kako, a sta kobe....harden u stilu hladnokrvnog ubice uzima loptu i sve sam zavrsva hladno..a 4 izgubljene(2 kljucne izgubljene i 2 profulana suta) lopte lakersa.... u svim situacijama kobi je bio ukljucen...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@Monolog-ov te puče 
Mislio sam trenutno.Oklahoma ne bi ništa dobila s današnjim Kobeom,a ni Lakersi ne bi izgubili s Hardenom.Druga je stvar ko je šta bio prije dvije godine.neno#4 je napisao/la:Jok, eto. Nekada stvarno gluposti valjas.LBJ MVP je napisao/la:Nije ništa lošiji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma dobro ne govorim ja sta je sve kobe osvojio uradio i te stvari...govorim o sadasnjoj formi...rio_Ferdy88 je napisao/la: I onda bacis pogled na zadnjih 10 god u NBA i vratis se u stvarnost Drinin Vuce
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Blasfemija...Xardas je napisao/la:Kobe i njegovo silovanje Vas je ukopalo sinoc....kolko je samo Harden bolji igrac od njega...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Da nije ovog Kobe - a bilo Lakersi bi se grcevito borili za ulazak u playoff. Ne znam samo kako tako mozes situaciju da poredis, Hardena koji je treca napadacka opcija u Oklahomi i covjeka na kojem se igra najjaca odbrana u NBA.LBJ MVP je napisao/la:Mislio sam trenutno.Oklahoma ne bi ništa dobila s današnjim Kobeom,a ni Lakersi ne bi izgubili s Hardenom.Druga je stvar ko je šta bio prije dvije godine.neno#4 je napisao/la:Jok, eto. Nekada stvarno gluposti valjas.LBJ MVP je napisao/la:Nije ništa lošiji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kobe je pao K za usi. trenutno je u rangu shannona browna.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.