Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Mozda je malo zakasnio sa ova dva transfera, moglo se ovo zavrsiti prije prvog kola pa da koliko toliko jaci udjemo u ove dvije utakmice koje smo kiksali ali eto hajde sta sad da se radi..
Wenger ce potrositi 50m na dva igraca, plus 30m funti koje je potrosio na Xhaku.. 100m evra gotovo za jedan prelazni rok, a ne mozemo reci da smo doveli neku pravu klasu. Ne mozemo biti zadovoljni ali eto ako nista mozemo reci da je barem pokusao i potrosio pare pa sad sta bude bude.
Wenger ce potrositi 50m na dva igraca, plus 30m funti koje je potrosio na Xhaku.. 100m evra gotovo za jedan prelazni rok, a ne mozemo reci da smo doveli neku pravu klasu. Ne mozemo biti zadovoljni ali eto ako nista mozemo reci da je barem pokusao i potrosio pare pa sad sta bude bude.
Nadam se da se stručnjak sa teme i u ovom slučaju slaže sa stručnjakom Balagueom‘PEREZ A TOP SIGNING’
Lucas Perez's achievements at Deportivo La Coruna mean Arsenal are on the verge of completing a top signing, according to Guillem Balague.
Balague insists the striker, who has had spells at Dynamo Kyiv and PAOK, will be a valued addition to Wenger's squad.
"Someone who scores 17 goals in La Liga should be considered a top signing, especially when you consider Perez did that at Deportivo," Sky Sports' Spanish football expert told his weekly Q&A.
"He's fast, has a powerful left-footed shot, he's clever and has been abroad already in Ukraine and Greece.
"That experience makes him different to other Spanish strikers that struggled in the Premier League in the past. He can play as a number nine or, more likely, on the right-hand side of attack."

A.F.C. Bournemouth!
Arsenal Horse : Perez and Mustafi medicals complete.We are hearing we are possibly in for one more but its not guaranteed.More news as we hear it.
rambo16 je napisao/la:Nadam se da se stručnjak sa teme i u ovom slučaju slaže sa stručnjakom Balagueom
ne slažem se ovoga puta

chily-rz je napisao/la:Arsenal Horse : Perez and Mustafi medicals complete.We are hearing we are possibly in for one more but its not guaranteed.More news as we hear it.
navodno je to u pitanju james , taj nam je manekenčić potreban u pm

James kad bi došao to bilo najbolje moguće pojačanje na psihičkom nivou koje bi nas momentalno dovelo u poziciju favorita na svim frontovima.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:James kad bi došao to bilo najbolje moguće pojačanje na psihičkom nivou koje bi nas momentalno dovelo u poziciju favorita na svim frontovima.
taj manekenčić bi doveo samo do gušenja na sredini terena

Morao sam ovo ovdje. Znam da nećete zamjeriti. Vi ste raja.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Slazem se sa Seamenom da bi to bilo klasicno gusenje u sredini,zato jos jednom ponavljam da se nadam da ce Gnabry ostati i izboriti se da bude prvi izbor na desnom krilu
Ma da je moje misljenje ako vec postoji taj jos 1 sto smo u igri,da je rijec o desnom ili lijevom beku
Ma da je moje misljenje ako vec postoji taj jos 1 sto smo u igri,da je rijec o desnom ili lijevom beku
Što bi se nagomilavala sredina kad James moze hladno lijevo krilo igrat, konačno prodat Walnuta i ne postoji bolja varijanta realno.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Prodace qrac a ne walntua,to je voajerov zigolo
arminarsenal je napisao/la:Prodace qrac a ne walntua,to je voajerov zigolo

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:
![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
umjetnik pa tek onda napadac
Ali on je iz ERGELE Mendesa!

PS: Pazi cune prava pionirska

PS: Pazi cune prava pionirska
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kawhi je napisao/la:
Morao sam ovo ovdje. Znam da nećete zamjeriti. Vi ste raja.

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
"Ove sezone smo imali najlakši prelazni rok jer sam znao šta želimo, znali smo koga želimo i to se nije ostvarilo", rekao je Arsen Venger.
"Ništa se nije desilo na EP, nisam mogao da pronađem nikoga. Viđao sam par ljudi u VIP sobama, ali nisam mogao da pregovaram sa njima u takvim uslovima, nije to mesto za pregovaranje. Situacija nije baš idealna po nas, ali..."
mrš u 100 pm smežurani
"Ništa se nije desilo na EP, nisam mogao da pronađem nikoga. Viđao sam par ljudi u VIP sobama, ali nisam mogao da pregovaram sa njima u takvim uslovima, nije to mesto za pregovaranje. Situacija nije baš idealna po nas, ali..."

- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakve ti gluposti citas sine dragi edukuj se maloSeaman je napisao/la:"Ove sezone smo imali najlakši prelazni rok jer sam znao šta želimo, znali smo koga želimo i to se nije ostvarilo", rekao je Arsen Venger.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrš u 100 pm smežurani
QUARTERBACK je napisao/la:
kakve ti gluposti citas sine dragi edukuj se malo
kmekač

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.