Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Dobro si to rekao Ibrahime. Ja bih prvi glasao za Barbareza kad bi se birao selektor pokeraske reprezentacije biH.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ja samo znam jedno:
bilo koji domaci selektor da sjedne na klupu - prvo sto ce reci u kalkulacijama od 6 mozemo dobiti 5 (odmah racunajuci poraz od belgije)
jaci strani selektor tipa feliksa i zaka sigurno nece reci idemo u belgiju po nerijeseno i vec u 6 utakmica uknjiziti 5 pobjeda.
npr: hadzibegic
belgija je favorit i idemo pokusat iznenadit i bod bi bio dobar
npr: bazdarevic
dobom bi bio zadovoljan
npr: amar
idemo po bod
npr: magat
belgija je jaka reprezentacija
npr: zak
poznajem belgijski nogomet i belgijsku reprezentaciju
pun mi je klinac domacih strucnjaka koji mentalitetom odustaju od bodova prije borbe
bilo koji domaci selektor da sjedne na klupu - prvo sto ce reci u kalkulacijama od 6 mozemo dobiti 5 (odmah racunajuci poraz od belgije)
jaci strani selektor tipa feliksa i zaka sigurno nece reci idemo u belgiju po nerijeseno i vec u 6 utakmica uknjiziti 5 pobjeda.
npr: hadzibegic
belgija je favorit i idemo pokusat iznenadit i bod bi bio dobar
npr: bazdarevic
dobom bi bio zadovoljan
npr: amar
idemo po bod
npr: magat
belgija je jaka reprezentacija
npr: zak
poznajem belgijski nogomet i belgijsku reprezentaciju
pun mi je klinac domacih strucnjaka koji mentalitetom odustaju od bodova prije borbe
- storm_raider
- Kontakt:
A ti si na osnovu cega zakljucio da recimo Amar Osim odustaje od bodova prije borbe?
Na osnovu titula ili nesto drugo,trece?
Sport je lijek za tijelo i duh.
nadji mi domaceg strucnjaka koji ce izostaviti pricu o bodovima u utakmici sa belgijom. uvijek se ide sa opravdanjima, oni su jaki, top klasa, igraci u najjacim ligama, i bodom bi bili zadovoljni, idemo da se nadigravamo al bice tesko...i pregrst recenica koje izvlace opravdanje za poraz.storm_raider je napisao/la:A ti si na osnovu cega zakljucio da recimo Amar Osim odustaje od bodova prije borbe?
ja samo primjetim da protiv nas ko god igra kaze - jaki su, imaju imena, al znamo kako cemo ih zaustaviti. da su kipar i izrael rezonovali dobar je i bod a poraz nije kraj svijeta ne bi sad bili u situaciji u kojoj jesmo. svako ide na svaku pobjedu i njoj se nada, samo mi prije pocetka kvalifikacija oznacimo tekme gdje necemo do bodova!
mislis da se amar nesto razlikuje od ostalih ''bh strucnjaka''???
ciro- idemo po pobjedu 

Ciro pred Portugal: "Idemo im yebat mater". Rezultal yebavanja POZNAT.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Čitam ovo na početnoj,
http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-utorak ... ora/147188" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema Ćire u kombinacijama?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-utorak ... ora/147188" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Normalo da ga nema, sta ce nam dvorska luda, bilo bi previse stvarno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Ciro se nije ni prijavio. Mediji su prenapuhali njegovu izjavu da bi ako ga nazove NFSBIH da preuzme repku, da bi mozda pristao.Virtu4l je napisao/la:Čitam ovo na početnoj,
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
"Dvorska luda", kako ti nazivaš gospodina Blaževića, stvorio je za kratko vrijeme kult reprezentacije i lansirao nas u visine s prosječnim igračkim kadrom, znatno slabijim nego što je to slučaj s današnjim. S tom istom "dvorskom ludom" smo ponizili jednu Belgiju u gostima i uništili Estoniju na BP-u. Dalje od baraža se nažalost nije moglo, ali i pored svega pružio se dostojan otpor Portugalu.Elegant je napisao/la:Normalo da ga nema, sta ce nam dvorska luda, bilo bi previse stvarno.
Ako je neko sposoban izvući maksimum iz naših igrača i ovog (po mnogima neuspješno završenog) ciklusa, onda je to Ćiro, iako mislim da od njegovog povratka na klupu nema ništa.
I meni je uvijek bilo čudno kako mi i Hrvati pljujemo po ovom čovjeku, a obje reprezentacije je on osovio na noge. Na stranu njegova priča ali on ima rezultate gdje god da je bio trener i mene samo to zanima. Ja sam uvjeren da bi on bio u stanju ovih šest utakmica odraditi sa stopostotnim učinkom. Izvadio nas je jednom iz go*ana, mogao bih to uraditi i drugi put.Claus je napisao/la:"Dvorska luda", kako ti nazivaš gospodina Blaževića, stvorio je za kratko vrijeme kult reprezentacije i lansirao nas u visine s prosječnim igračkim kadrom, znatno slabijim nego što je to slučaj s današnjim. S tom istom "dvorskom ludom" smo ponizili jednu Belgiju u gostima i uništili Estoniju na BP-u. Dalje od baraža se nažalost nije moglo, ali i pored svega pružio se dostojan otpor Portugalu.Elegant je napisao/la:Normalo da ga nema, sta ce nam dvorska luda, bilo bi previse stvarno.
Ako je neko sposoban izvući maksimum iz naših igrača i ovog (po mnogima neuspješno završenog) ciklusa, onda je to Ćiro, iako mislim da od njegovog povratka na klupu nema ništa.
Sušić pred Izrael: "Idemo tamo da ne izgubimo jer nema Džeke". Rezultat toga noga sa klupe reprezentacije. Biću kulturan pa neću spominjati njegove oglede sa Portugalom.Harrison je napisao/la:Ciro pred Portugal: "Idemo im yebat mater". Rezultal yebavanja POZNAT.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Nema ni Santinija, Scifa, Štimca i Glavaša, a i oni su se prijavili.Virtu4l je napisao/la:Čitam ovo na početnoj,
#Salihović
- Goalgetter
- Kontakt:
Bozee Petra.BozePetra je napisao/la:Nema ni Santinija, Scifa, Štimca i Glavaša, a i oni su se prijavili.Virtu4l je napisao/la:Čitam ovo na početnoj,

Rekli su razgovarati samo sa kompetentnim kandidatima, koji odgovaraju savezu. Sigurno da medju njima nisu Scifo, Glavas, Stimac, Lothar Mattähus i jos hrpu njih koji su se prijavili.

Ne znam samo zasto nece Santinijem razgovarati, mozda ih je i odbio, ko ce znati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Njemacki mediji u delirijumu, danas gledam na TV i po portalima, svuda naslovi ''Magath kandidat broj 1 za preuzimanje repke''
Nego btw, nesto zanimljivo u kickeru:
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... uhlen.html

Nego btw, nesto zanimljivo u kickeru:
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... uhlen.html
Rund zweieinhalb Monate nach seiner Freistellung beim englischen Zweitligisten FC Fulham scheint Felix Magath den nächsten Trainerjob anzustreben. Laut bosnischen Medien steht der dreimalige Meistercoach kurz vor einem Engagement bei der Nationalmannschaft von Bosnien-Herzegowina. Der WM-Teilnehmer hatte sich erst vor Kurzem von seinem bisherigen Übungsleiter Suad Safic getrennt hat.

-
- Kontakt:
Kad smo kod selektora, neki ili su zaboravili ili ne znaju da Amar Osim preferira 4-5-1, formaciju u kojoj prodišemo i protiv velesila
Nema sumnje da bi stvorio mašineriju, kao što je nekad od Željezničara.
Ima pravog zadnjeg veznog, ala Bešić, kao nekad Nyemu.
Ima centralnog veznog, ala Pjanić, kao nekad Svraku (vala Svrale onda bijaše najbolji igrač, sad kad nema Osima, pao k. za uši.)
Od Adilovića napravio najboljeg strijelca. Šta bi tek od Džeke...
Slabo vi znate..

Ima centralnog veznog, ala Pjanić, kao nekad Svraku (vala Svrale onda bijaše najbolji igrač, sad kad nema Osima, pao k. za uši.)
Slabo vi znate..
- storm_raider
- Kontakt:
Ne vidim ko si ti da ti ja nesto trazim ili da sam duzan isto.hz1987 je napisao/la:nadji mi domaceg strucnjaka koji ce izostaviti pricu o bodovima u utakmici sa belgijom. uvijek se ide sa opravdanjima, oni su jaki, top klasa, igraci u najjacim ligama, i bodom bi bili zadovoljni, idemo da se nadigravamo al bice tesko...i pregrst recenica koje izvlace opravdanje za poraz.storm_raider je napisao/la:A ti si na osnovu cega zakljucio da recimo Amar Osim odustaje od bodova prije borbe?
ja samo primjetim da protiv nas ko god igra kaze - jaki su, imaju imena, al znamo kako cemo ih zaustaviti. da su kipar i izrael rezonovali dobar je i bod a poraz nije kraj svijeta ne bi sad bili u situaciji u kojoj jesmo. svako ide na svaku pobjedu i njoj se nada, samo mi prije pocetka kvalifikacija oznacimo tekme gdje necemo do bodova!
mislis da se amar nesto razlikuje od ostalih ''bh strucnjaka''???
Pogotovo nakon sto mi nisi odgovorio na pitanje to isto ocekujes. Egoisticno, nema sta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
S tim da je poznat po velikim iskoracima u Evropi, sa tom velesilom, nazvanom Zeljeznicar.. Dje ce on bolan vodit repku??Altanamera je napisao/la:Kad smo kod selektora, neki ili su zaboravili ili ne znaju da Amar Osim preferira 4-5-1, formaciju u kojoj prodišemo i protiv velesilaNema sumnje da bi stvorio mašineriju, kao što je nekad od Željezničara.
Slabo vi znate..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
I Safet ti je bio poznat po iskoracima, kao i Barbarez i Hadžibegić. Nemoj supe na viljušku majke ti 
Prošao je svakako Šerif i malo je falilo da obori i Viktoriu Plzen. Držao je Macabbi na Koševu do poluvremena, malo falilo da i utrpa 2-3.
Al' vama smeta što je Amar. Da se Husref javio, bio bi novi Capello s Koševa.

Prošao je svakako Šerif i malo je falilo da obori i Viktoriu Plzen. Držao je Macabbi na Koševu do poluvremena, malo falilo da i utrpa 2-3.