NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Brada najbolji SG lige
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
[youtube][/youtube]
opet james simulira
opet james simulira

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stvarno si naporanLenBias je napisao/la:
opet james simulira

Jel iko spominjao nesta protiv Jamesa , kada nije bilo potrebe ?
James se dovodi u kontekst (ako ne bude imao problema sa povrdema) kao jedan od najboljih ikad , znaci da ce vjerovatno uci u top 10 svih vremena , neki ga cak i porede sa Jordanom , e jarane kada zelis biti u odabranom drustvu medju najboljih 10 svih vremena , onda se moras i ponasati u tom kontekstu , jer NIKO od tih velikana za citavu karijeru nije toliko CMIRZDIO, FLOPAO , SIMULIRAO, PARAVIO TOLIKO KORAKA... kao tvoj ljubimac James

E zato pojedini i postavljaju (pogotovo stariji clanovi foruma koji su gledali i ostale velikane i shamione NBA) klipove gdje se James navodi u negativnom kontekstu , jer toliko ima prednosti FIZICKA SNAGA, ZASTITA SUDIJA (pravila su se promjenila svako kontakt se svira) ima vrhunske suigrace Wade , Bosh , Allen , ... vrhunskog direktora koji vuce sve konce u Pat-u i opet se zali , cmizdri , simulira , koraca ,... i to stvarno nekad ide na zivce jer kada uzmes listu top 10 ili cak top 20 nemozes da nadjes u svima njima toliko toga kao u njemu

jesam napisao i napao nekoga? nisam! svoj ti posao i ne budi dosadan na svaki obicni komentar 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
u reg sezoni je i bio doduse zavisi gdje ko strpa Curry-aadriano_leite je napisao/la:Brada najbolji SG lige.

-
ma wes i nic igraju odlicnu odbranu nad njim, pogotovo ovaj prvi, ali da je pao psihicki u ove dvije utakmice - jeste. odbranu necu ni komentarisati jer nikada nije bio neki pretjerano kvalitetan odbrambeni igrac ali u napadu radi neke greske nekarakteristicne za njega. jedna losa utakmica je slucajnost, nakon druge vec pritisak postaje veci i izgleda da harden lagano puca pod istim jer imao je neki incident sa jednim od novinara nakon utakmice kada su razmijenili par rijeci, a izgleda da je i osoblje moralo reagovati. ja ga poznam kao mirnog insana tako da sam iznenadjen ovim ponasanjem i vjerujem da ga sva ova prica o chokeanju u play offu itekako dira.
ceka se alemsa, nas dopisnik iz houstona, sa tacnim informacijama
ceka se alemsa, nas dopisnik iz houstona, sa tacnim informacijama

Ocekujem da u iducoj ide na 50 poena. Mora se uozbiljiti. Ovo sto trenutno pruza na Kobija podsjeca.adriano_leite je napisao/la:Brada najbolji SG lige.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jedini veci trol od LenBiasa si tiGreivis je napisao/la:Ocekujem da u iducoj ide na 50 poena. Mora se uozbiljiti. Ovo sto trenutno pruza na Kobija podsjeca.adriano_leite je napisao/la:Brada najbolji SG lige.

Jeste Hardeneve perfomanse u ove dvije tekme su iste kao i kod drugog najboljeg SG svih vremena i jednog od top 10 igraca u NBA historiji ! btw. Kobe je 3-ci najbolji strijelac u Play-off-u , avjerovatno ce biti i najbolji . Stvarno si pacijent

- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mislio sam na nerezonsko uzimanje suteva. Treba samo ulaziti pod kos. Uostalom, tu je najbolji u cijeloj ligi.
Tesko ce Kobaja biti najbolji. Nije trebao onoliki ugovor uzeti.

Tesko ce Kobaja biti najbolji. Nije trebao onoliki ugovor uzeti.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim ljude poput tebe. Bez uvrede.Kobe Bryant je napisao/la:Jedini veci trol od LenBiasa si tiGreivis je napisao/la:Ocekujem da u iducoj ide na 50 poena. Mora se uozbiljiti. Ovo sto trenutno pruza na Kobija podsjeca.adriano_leite je napisao/la:Brada najbolji SG lige.
![]()
![]()
Jeste Hardeneve perfomanse u ove dvije tekme su iste kao i kod drugog najboljeg SG svih vremena i jednog od top 10 igraca u NBA historiji ! btw. Kobe je 3-ci najbolji strijelac u Play-off-u , avjerovatno ce biti i najbolji . Stvarno si pacijent
Jasno ti je da je trol, cak i napises to na pocetku posta, i bukvalno u sljedecoj recenici nasjednes na to njegovo trolanje. Veoma nelogicno.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Spursi u porazu protiv Mavsa imali 22 izgubljene lopte, najvise ove sezone...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nije mi predosjecaj zayebo. Pobjedi Portland.
Nevjerujem da ce ovo Houston uspjeti okrenuti..
Nevjerujem da ce ovo Houston uspjeti okrenuti..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nisam ljubitelj igre DH ali ovo je kvalitetno (ako zanemarimo par greski u koracima)
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Davno sam ja rekao da je lika nemoguce braniti. Jednostavno nemas nacina da ga odbranis. Cak je poceo i trice zabijati. Spusti se na post, ima visinu i snagu da te izdominira, udvojis ga, ima solidan pas da nadje otvorenog saigraca na trici, face up game odlican, uzet ce te ili na dribling ili ce ti sutnuti u facu ako ne izadjes na njega, jednostavno ofanzivno perfektan visoki igrac. Najstrasnije od svega je sto je tek nedavno usao u prime.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovo nije humano sta Aldridge radi.Odgovorno tvrdim da je on najtezi match up u PO kad se branis.Niko u ligi nije toliko konstantnan i na postu i na poludistanci!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@ Gravis , malo kad i procitaj forum , stranica prije 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
KG
"F--- Brooklyn and and then come into Brooklyn"
[youtube][/youtube]

"F--- Brooklyn and and then come into Brooklyn"
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.