http://www.nba.tv/nbatv/subscribe" onclick="window.open(this.href);return false;
i broj telefona ukucajte ko što su i tamo crtice... (ja stavio 55-555-itd... )
provjereno radi

btw. koristite Internet Explorer (u njem sve radi ok)...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ni meni to ne znači to...adriano_leite je napisao/la:Jesi ti siguran u ovo? Ja imam od ranije taj free, pa ne moze, nudi mi nesto 4 dolara.silenT je napisao/la:Sljedeća tri dana je besplatan NBA LEAGUE PASS, što znači da svi možete besplatno gledati tekme u HD kvaliteti.
http://www.nba.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
1. upali Internet Explorer, kreiraš acc (ako ga nemaš)...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Haj objasni step-by-step gdje klikćeš, i meni izbaci 4 mrtva dolara...
Sve tako uradio, čak mi u accountu piše da sam se subscribe na taj paket, ali neće da me pusti, traži mi $3.99. Smeće retardirano i komplikovano...silenT je napisao/la:1. upali Internet Explorer, kreiraš acc (ako ga nemaš)...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Haj objasni step-by-step gdje klikćeš, i meni izbaci 4 mrtva dolara...
2. onda na ovaj link http://www.nba.tv/nbatv/subscribe" onclick="window.open(this.href);return false; i tu klikneš to prvo (WATCH NOW)
3. pitat će te adresu i bla bla... telefon je bitno da ukucaš kako su ga oni dole napisali... gdje je crtica nek bude i tebi... (12-123-12345678 npr.)
4. klikni Games i gledaj tekmu koju oćeš...
btw. evo link na NYK-Cavs pa probaj kad prođeš ta prva 3 koraka...
http://www.nba.tv/nbatv/games/20120420/NYKCLE/21100939" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo meni proradilo, stalno klikao game, pa mi izbacivalo jedno vrijeme ono kao samo statistiku, evo sada gledam i video tekme. SilenT hvala ti, mada mi je sve bilo podeseno, ali nije htjelo nesto, mozda do njih nesto bilo, ko ce ga znati.NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Sve tako uradio, čak mi u accountu piše da sam se subscribe na taj paket, ali neće da me pusti, traži mi $3.99. Smeće retardirano i komplikovano...
I meni izbacuje tu mrtvu statistiku... Evo klikćem ko konj, valjda će mi izbacit. Ovaj seljački streaming ružan ko lopov...adriano_leite je napisao/la:Evo meni proradilo, stalno klikao game, pa mi izbacivalo jedno vrijeme ono kao samo statistiku, evo sada gledam i video tekme. SilenT hvala ti, mada mi je sve bilo podeseno, ali nije htjelo nesto, mozda do njih nesto bilo, ko ce ga znati.NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Sve tako uradio, čak mi u accountu piše da sam se subscribe na taj paket, ali neće da me pusti, traži mi $3.99. Smeće retardirano i komplikovano...
Ja se zahvalio vec hehe.silenT je napisao/la:jeli ti došao e-mail? ako jest trebalo bi ti moć... nije ni meni odmah htjelo.... strpi se par minuta...
@who thanks me... np
Mozes sada gledati, ali poraz KnicksaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Stigo mi mail, ali pomoglo je logout/login... džaba se iznervira, valjda ćemo dobit makar... hvala @SilenT!
Evo na Mozilli gledam CLE- NYK.Carlo je napisao/la:i meni izbacuje play-by-play na chromeu, uđite preko internet explorera
hvala @silent
Sad bih ti odgovorio ali nemam argumenata, kako stvari stoje mogao bih se komotno saglasit s tobom...adriano_leite je napisao/la:Mozes sada gledati, ali poraz KnicksaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Stigo mi mail, ali pomoglo je logout/login... džaba se iznervira, valjda ćemo dobit makar... hvala @SilenT!, nakon sugavih streamova ovo je bajka
.
Ma jok nema sanse da mi ovo dobijemo. Mozemo ovako igrati 3 cetvrtine, ali onda imamo oruzje za tankiranje, mada to oruzje veceras dobro izgleda. Ne znam sta je vama pa vi ovako losi. Mozda neki umor ili ko ce ga znati, ali mislio sam da ce na poluvremenu biti jedno 15 ili 20 minimalno za vas.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad bih ti odgovorio ali nemam argumenata, kako stvari stoje mogao bih se komotno saglasit s tobom...adriano_leite je napisao/la:Mozes sada gledati, ali poraz KnicksaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Stigo mi mail, ali pomoglo je logout/login... džaba se iznervira, valjda ćemo dobit makar... hvala @SilenT!, nakon sugavih streamova ovo je bajka
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.