Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Omerbavarac » 13 dec 2009, 22:26

Kako se god okrene Dzeko je najbolji............ ;) ;) ;) ;)
Jos da mu hoce dati loptu, bio bi jos bolji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 22:28

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Sad ce ovo otici na regionalnu osnovu. Gledaj sad belaja. :mrgreen:
Marinko Cutuk na jednoj strani i Asvaltinin buraz na drugoj :lol:

Nesto u tom fozonu :lol:
Jah ali najsmjesnije od toga sto Cutkovci ne kontaju da je Dzeko njihov a Sarajevo mu se naslo silom prilika. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 22:29

Papak je kako god.

Šta trebao bih ga ja braniti jer je Hercegovac(Gačanin) ? Ccc...

Uglavnom,niko ga ne tjera iz reprenzetacije radi ovog ali ovo mu nikako ne priliči.Neprijatno i za oko i za uho.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 22:31

Stone Island je napisao/la:Papak je kako god.

Šta trebao bih ga ja braniti jer je Hercegovac ? Ccc...
Znaci,više nije Dijamant kako si ga do juce nazivao...od danas je papak...aferim,brzo se mjenjaju mišljenja i donose sudovi o Džeki.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 22:36

drop je napisao/la:

Znaci,više nije Dijamant kako si ga do juce nazivao...od danas je papak...aferim,brzo se mjenjaju mišljenja i donose sudovi o Džeki.
Papak koji je imao malo više sreće od ostalih.A sad je i g.ov.no za mene.Ne bi da je doktor nauka,akademik,da je zadužio ovu zemlju pa da ima pravo raditi šta hoće već šuta loptu i ima malo više para nego ostali.Što ne progledaš ovom dečku(što je poremećen) kroz prsti,pa kažeš hajd' nema veze već odmah je ološ a ovaj je fin bez obzira što se ponio k'o divljak ?

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 22:36

svaka cast emire. :D :D
Rotor Volgograd...

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 dec 2009, 22:37

Stone Island je napisao/la: Na snimku Džeko priča s dečkom kao da ga već poznaje i vjerovatno je tako.Znači zna da je s posebnim potrebama i da nema roditelja i on se opet zalijeće,prijeti i vrijeđa ? Ne znam za vas,ali to za mene i nije baš uredu(iskreno,zgadilo mi se) ma šta god da je uradio taj dečko ipak je 's posebnim potrebama'[/b].Ovo nikako nije odlika velikih igrača,pa zamislite da se svaki igrač tako obazire na neke komentare navijača pa tu bilo krvi do koljena.Što se gosp. Džeko niju u N.Vinodolskom ovako zaIetio na čovjeka koji ih je sve vrijeđao ? Stvarno,onakvo ponašanje me je iznenadilo jer je on javna ličnost i mora biti svjestan toga,a takođe taj isti Džeko izgleda kao nevinašce kada gostuje po različitim emisijama a sad se ispostavlja da je obični uličar.Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,može nas sam odvesti na iduće EP ali to,bar za mene,neće biti to.

velez_mostar je totalno upravu.A što se tiče 'KRV SARAJEVSKE FUKARE',ti ako si se našao uvrijeđenim i ako te to boli onda si kompleksaš. ;)
Koje crne posebne potrebe, lik je maskota u gradu, klosar i narkoman obicni...

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 dec 2009, 22:38

E sad bil se ovo desilo da je repka igrala u Sarajevu. Ne kazem da nema klosara u Sarajevu al ima posebno mjesto u stadionu za autobus tako da ne bi bilo potrebe da Dzeko bude na parkingu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 22:40

Stone Island je napisao/la:
drop je napisao/la:

Papak koji je imao malo više sreće od ostalih.A sad je i g.ov.no za mene.Ne bi da je doktor nauka,akademik,da je zadužio ovu zemlju pa da ima pravo raditi šta hoće već šuta loptu i ima malo više para nego ostali.Što ne progledaš ovom dečku(što je poremećen) kroz prsti,pa kažeš hajd' nema veze već odmah je ološ a ovaj je fin bez obzira što se ponio k'o divljak ?
Evo jedna besmislena hipoteza :lol:
Da sam na Džekinom mjestu i da sam kojim slucajem procitao postove šta o njemu misli raja na ovom forumu 8nakon svega što je dao u dresu reprezentacije) NEMA TE SILE KOJA BI ME NATJERALA DA ZAIGRAM ZA TU SELEKCIJU I ZA TAJ NAROD koji je jedva docekao da ga popljuje,ponizi,naziva papkom sa malo više srece od ostalih i slicne bljuvotine.
Rekao bih...eh eto vam taj poremeceni jalijaš,koji je castan i moralan,eto vam ta njegova raja koja mi je psovala sve mrtvo pa nek vam oni igraju i nek vas oni uveseljavaju.
Jest da je ovo hipoteticki i glupo napisano,ali morao sam ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 13 dec 2009, 22:41

demir44 je napisao/la:svaka cast emire. :D :D
:D ;) :D

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 22:41

ma najbitnije je da nam se komsije hrvati smiju zbog ovog... :oops: :oops: :oops: ...JEDVA SU I DOCEKALI...
A nek mu je dzeko **** kevu da je troretardiran!!!Nije retardiran kad treba trazit pare il **** mater,al kad njemu opsuju,onda je i retard i siroce...Trebo mu je samar zavezat,da ga popravi malo :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Rotor Volgograd...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 22:41

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:E sad bil se ovo desilo da je repka igrala u Sarajevu. Ne kazem da nema klosara u Sarajevu al ima posebno mjesto u stadionu za autobus tako da ne bi bilo potrebe da Dzeko bude na parkingu
Ima i toga druze ,iskreno jedva cekam da se igra u Sarajevu ,uz svo postovanje prema Zenici!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 13 dec 2009, 22:44

demir44 je napisao/la:ma najbitnije je da nam se komsije hrvati smiju zbog ovog... :oops: :oops: :oops: ...JEDVA SU I DOCEKALI...
A nek mu je dzeko **** kevu da je troretardiran!!!Nije retardiran kad treba trazit pare il **** mater,al kad njemu opsuju,onda je i retard i siroce...Trebo mu je samar zavezat,da ga popravi malo :ugeek: :ugeek: :ugeek:
a odakle je uopste doslo to da je retardiran??...mrsko mi da citam prethodne postove :D
ja na onom snimku nisam ni po cemu zakljucio da je retardiran...nego po glasu se vidi da je lik ili nadrogiran ili pijan...sto je i logicnije pomisliti poslije jedne takve utakmice...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 dec 2009, 22:48

Mi smo zaista cudan narod. Izgleda da jedva docekamo da se nesto negativno desi kako bismo mogli pametovati preko interneta bez prestanka.

Fuj! :evil:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2009, 22:48

Stone Island je napisao/la:
drop je napisao/la:

kako se ponio ko divljak? neda covjek na sebe, sta tu ima divljacko?
a mozemo samo nagadjati koliko puta mu se vec desavala slicna stvar pa je iskulirao ali ovaj put mu prekipilo i odgovorio momku na isti nacin

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 dec 2009, 22:49

Stone Island je napisao/la:Ma on može raditi šta hoće on je Edin Džeko. 8-)

Evo ispostavlja se da je obična furda koja je imala malo sreće i uspjela u (gle čuda) šutanju lopte pa mu se sklanjamo svi s puta,nek radi šta hoće.Ma nabijem ga ja na ****,i njega i njegove milione.(valjda za to moraš fakultet završiti,magistrirati,doktorirati).
E sad ga pretjera.Lik ne trazi sklanjanje sa puta,jednom se iznervir'o,i sad odma' on ufurani momak koji je do para dosao.I sa razlogom se iznervir'o.Neko je napisao da momak nije ratardiran,krivo mi ej sto mu Dzeko nije samarcinu svez'o :!:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 dec 2009, 22:50

ovo je organizacija ili bolje rečeno neprofesionalizam igrača. moće se vidjeti kako zvijezde dolaze na utakmice lige prvaka sa autobusom. tipovi nabiju slušalice na uši do svlačionice mozes im spominjati porijeklo do adama i eve ali oni ne čuju. tako i posle utakmice, tuš slušalice........

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 13 dec 2009, 22:56

Cartman je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:
lejla je napisao/la:cijela sportska javnost je podijeljena izmedju - trebo mu je i nije mu trebo je*at mater :mrgreen: :P
nije mu trebao **** mater,treb'o sam mu ja jeb.at belmu
E jesi faca. Za ovo zasluzujes dozivotni ban.
gdje si ti brije dijelio banove da mi je znati :D

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 13 dec 2009, 22:56

Ovde ima puno likova koji pojma nemaju o Dzeki,ni o njegovom mentalitetu ni odakle ni kakav je,kakav je bio prije nego je otišao u Njemacku...tako da pustite price sto vam stariji pricaju nisu uvijek tacne
...nisu mogli da te ugase!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 22:57

Svi koji pricaju da je dzeko na ovaj ili onaj nacin dosao do para,pa idioti jedni ajd vi probajte postat to sto je dzeko,pa cemo vidit ko ce uspjet!!!Gori ste retardi od ovog sto mu je Dzeko kevu *ebo!!!
A kad je Wolfsburg osvojio titulu,pa se Dzeko ogrnuo nasom zastavom,tad je bio svetinja,jel???Hej ja kakvi grobara ima u ovoj nasoj jadnoj drzavi,fujjjjj :( :o :shock:
Rotor Volgograd...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 9 gostiju.